!
...i kołtuństwo. W ten cały "wizerunek" podobnie godzą tego rodzaju żądania, bo ktoś może sobie pomyśleć: nie dość, że kanalia, to jeszcze do tego nadęty bufon.
Swoją drogą, to jakiś J-23 donosi, ciekawe czy Wybiórczo ;-)
Mam nadzieje, ze niedlugo nie bedzie zbiorki na adwokata dla lewica.pl :-(
Jakby co sprawa jest do wygrania bez problemu. Gość tylko straszy. Jeśli zdecyduje się ciągnąć to dalej tylko się ośmieszy
Bo ja tam miałam kilka "ciulatych" wjazdów. Czyżby Bazarnik nie był ciulem?
.
Otóż nie, Hydla. Pan Bazarnik jest szanowanym obywatelem posiadającym własną godność osobistą i wymagającym oddania należnej mu czci. A jak w to nie wierzysz, to musisz nad sobą popracować, żeby wszyscy mogli być szczęśliwi, a świat lepszy ;-)
Przejrzałem tamte komentarze, Ty nic strasznego na szczęście nie napisałaś, za to ja się popisałem brakiem szacunku dla bliźniego swego. Napisałem bowiem, że jeśli ktoś nie jest wojownikiem i nie walczy o swoje prawa sam, lecz zasłania się państwem i prawem to powinien spać między świniami. I co teraz będzie, jak się okaże, że takie sarmackie idee, które z tym tematem też się jakoś wiążą obrażą jakąś bliżej nieokreśloną osobę? ;-)
Ale tu też mam pewien dylemat, bo czy spanie między świniami narusza godność wartościowego człowieka, jak sądzisz?