Rząd chce likwidacji PKP
A podobno jesteśmy w UE która stawia na ekologiczną kolej
Co za ściema
są niedoceniane w kraju kapitalistycznym. Pewnie dlatego, że większość z nich wybudował socjalizm.
Kim Dzong Il prawie wszędzie podróżuje pociągiem, nawiasem pisząc.
wynalazła burżuazja.
Dlatego prawdziwy socjalista powinien jeździć konno.
i tyle.
Konno to raczej pan feudalny tudzież panicz. Musisz główkować dalej.
moja babcia bez większego kłopotu przebywała odległość z mojej wsi rodzinnej do Zamościa (ok. 30 km) - oczywiście tam i z powrotem.
I jeszcze tego dnia szła w pole.
Myślę, że ta skromna informacja zaciekawi dzisiejszą radykalną lewicę, dla której szczytem możliwości jest pokanie dystansu ze stołecznej dzielnicy willowej do kantyny na Czerskiej.
Kim Dzong Il prawie wszędzie podróżuje pociągiem
--
I wieczna chwała Mu za to.
Bierz przykład ze swojej babci. Przyda ci się zadbać o linię.
"dziękówa" za radę, ale wydaje mi się, iż uslugi doradcze w kwestii wyglądu przydałyby się głównie wielu działaczkom i działaczom antystystemowym. O ile, rzecz jasna, można tu jeszcze interweniować.
dziwi mnie Twoje potępianie kolei... Z tego co pamiętam to "Obywatel" promował akcję "Tiry na tory", a w numerze o prywatyzacji zachęcał do rozwoju tego środka transportu...
jest coś takiego, jak ironia i humor.
O 16:35 z obliczeń ABCD wynikało, że 2x2=3. Pięć i pół godziny później 2x2=5. Ciekawe czym nas uraczy jutro. Czy jutro będzie raczej ironia i humor niż jad.
A w jakie aspekty wyglądu działaczek chciałbyś interweniować? No, wal śmiało! Z radochą poznamy twój fantazmacik.
powiem krótko:
więcej Correggia, mniej Boscha.
Czy lewica działa jakoś w tym kierunku, czy tradycyjnie skoncentrowała się na tym, by w obsłudze "Warsa" był przynajmniej jeden przedstawiciel antyheteronormatywnej mniejszości?
[Dlatego prawdziwy socjalista powinien jeździć konno. ]
konno?, prawdziwy socjalista jezdzi rowerem ew. motorowerem
jest ciałem astralnym, które niczym nie jeździ.
piękne okolice. Byłam na biwaku nad Tanwią, a w zamojskim zoo lama, znajdująca się niedaleko wejścia, opluwała wchodzącą publikę.
nie powinien korzystać z Internetu. Internet stworzyli wprawdzie Amerykanie, ale za rządowe pieniądze.
Albo rakietą, bo komuniści radzieccy pierwsi zastosowali je na dużą skale choćby w postaci katiusz. Konsekwencja twojego toku myślenia.
ilu z tych siedmiu tysięcy nieszczęśników pójdzie dziś do urn. Jakby na to nie patrzeć, to jedno z drugim ma związek. Słowacy już to potwierdzili.
Jestem wielkim miłośnikiem kolei.
Kocham PKP
i nic sie z tym nie robi, takze w przyszlej dekadzie bedziecie swiadkami smierci kolei polskich.