"Lewacka propaganda" i "nienawiść nieprawdziwych Brytyjczyków do Zjednoczonego Królestwa" sprzyja... odrodzeniu "lewackiej" Brytyjskiej Partii Narodowej...i marginalizuje "komunistyczną" Partię Pracy z jej "internacjonalistyczną misją" zaprowadzenia "NWO"...
Tylko nasza polska prawica jest najprawdziwsza ...i jeszcze władzy nie przejęła...
mające na celu poprawienie wizerunku Partii Pracy po dokonaniach Tony'ego Blaira. Wielka Brytania to zawsze polityka ekspansjonizmu; nie wierzę w ich dobre intencje. Teraz chcą po prostu wyjść z całej operacji z twarzą.
odradza sie faszyzm-patrz wyniki partii BNP. Unia europejska powinna interweniować i nie pozwolić na takie wyniki, trzeba bronić normalnosc w europie i demokracji.
Bo czy ten zespół przywróci życie ludziom, których Brytyjczycy zabili? Wiem, że to retoryczne pytanie. Ale czy każde inne ma w tym kontekście sens? Oczywiście tylko taki,że ewentualnie wyspowiadają się za grzechy dla uspokojenia sumień, choć i to nie jest wcale pewne. To samo przecież kontynuują w Afganistanie... czy też za jakiś czas będą się spowiadać? Czy także dla zmyłki?
A mnie się podoba. Czekam, aż w Polsce też to zrobią, bo przydałoby się nazwać tych wojennych lewicowców jakimś brzydkim imieniem.
to po to na Gierka juniora głosowałeś, by go na europejskiej arenie jakimś brzydkim imieniem nazwać? Przecież on z list wojennych lewicowców startował. A ty się z jego wyboru ucieszyłeś jakbyś w totka wygrał...
Ot, logika sklerotyka...
.
Rym doskonały. Jak yzsu Anabru. Ale ja zagłosowałem też na zwolenniczkę wojen światowych Joannę Senyszyn i chcąc niechcąc na pięknego Olejniczaka i to bardziej na niego (ledwo wszedł). Twój głosik zapisali zaś panu Zero, wielkiemu przeciwnikowi wysłania wojsk do Iraku jak i przeciwnikowi instalacji tarczy oraz panu premierowi Buzkowi, który jako jedyny przetrwał całą kadencję doprowadzając do zwycięstwa - po latach - socjalistów z PO.
To, że zagłosowałem na SLD nie znaczy, że nie mogę chcieć wyśmiania tych włazid... Uważam zresztą, że decyzja wysłania wojska do Iraku - wbrew opini publicznej - zabrała lewicy (SLD) z 20% głosów, jesli nie więcej. Oczywiście pamięć mam dobrą choć nie beznadziejną. Dbam o to. Rozwiązuję krzyżówki i sudaki. Od piwa się tyje.
Tyje się od tłustego żarcia i bezruchu. W piwie jest mnóstwo witaminy E - wit. "młodości".
Chwali ci się, że jesteś wierny LSD. Jesteś jak zdradzany "mąż" - zapatrzony w więdnącą, ale jeszcze z "pretensjami" małżonkę. Ja wolę się rozwieść, niż ocierać się o śmieszność i drwinę...
.
Witamina E jest rozpuszczalna w tłuszczach, nie w piwie. Tyje się nie tyle od tłustego żarcia ale od nadmiaru żarcia zjadanego z tym tłuszczem. Kolory nie są dwa, nie ma ludzi bez wad, nawet w SLD.