kto finansuje imprezę?
RÓŻA finansuje.
gdzie podział się artykuł o LBC???
jeszcze 15 minut temu pisałem komentarz , a teraz już go nie ma
CENZURA???
informuję, że news został prawdopodobnie skasowany omyłkowo i pewnie wkrótce zostanie odtworzony przez autora.
przepraszamy za usterki.
określiłby sam siebie mianem socjalisty...
Będzie okazja spytać ;)
ostatnio w radiu tak o sobie powiedział.
http://wyborcza.pl/1,76842,6746090,Budzetowy_zawrot_glowy.html
"[...]Ryszard Bugaj, doradca prezydenta i "socjalista" (jak się przedstawił)[...]".
Bugaj określa siebie mianem "prawicowego socjalisty", przy to określenie uznaje raczej za żartobliwe...
gdzie podział się artykuł o LBC???
To wykasowanie to na pewno pomyłka? Minęło już wiele chwil od 16:45.
Owszem to pomyłka. Prosiłem autora żeby ponownie wrzucił newsa, jeśli ma jego kopię, ale naprawdę nie ma obowiąku siedzieć cały czas przed komputerem.
Grzeczne dzieci mają wakacje, a niegrzeczne będa słuchać tego prawicowego potwora Bugaja, który doradza Prezydentowi Kaczyńskiemu.
się stało z socjalizmem?
Czyżby gdzieś w mrokach historii przepadł na rzecz Demokracji Społecznej , czy może Demokratyczny Socjalizm nie jest już modny?
A cóż to za zwrot w prawo z tą nazwą i... Bugajem? :(
ton nadaje FRL !!!!
LSD-S, socjalistyczne LSD, podajcie doklady rozklad tego co bedzie sie tam dzialo i czy beda jakies nowe twarze jako prowadzacy, bugaj dostaje chyba od MS kieszonkowe bo jest wszedzie, szczegolnie interesuje mnie ta kadra naukowa z Warszawy i Gdanska.
dostaje kasę nie od MS-ów, lecz od FRL
kundle ze zbankrutowanej partyjki PPP. Tej, co to nie byla prawicowa, bo jej szef wcale a wcale nie przymilal sie do Le Pena.
a na forum lewica.pl po staremu. Te same nicki, te same hasła. Dobrze się bawicie chłopcy? Bo ja obserwując Wasze strzykanie jadem bawię się znakomicie :)
bankrutem to może jestes Ty kundelku z nikad.
PPP ma sie dobrze pomimo ze Wielki Boguś nie jest już przewodniczącym, nowego wyłoni Kongres PPP.
pewnie żal ci d..e ściska ze PPP jeszcze istnieje ???
:)))
spac po nocach nie moge z zazdrosci, ze PPP jeszcze wegetuje. Rownie mocno spedzaja mi sen z powiek wyniki Olimpii Truskolasy i Victorii Sianow.
będzie PPP bez Ziętka i Sierpnia?
Taką samą kanapą, jak Nowa Lewica.