Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Lewica Bez Cenzury: Dalsze przesłuchania (akt.)

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Niech przesluchuja

nazistowskie psy z NOP-u

autor: Wilkinson, data nadania: 2009-07-09 11:29:38, suma postów tego autora: 461

Trochę to dziwne,

że gdy działacze pewnej niszowej grupy lewicowej są przesłuchiwanie, inne takie grupy, często o dosyć podobnych poglądach, się od niej odcinają.

autor: ABCD, data nadania: 2009-07-09 11:30:54, suma postów tego autora: 20871

"sprawę prowadzi sam prokurator generalny"

To tylko próbka bełkotu chłopaczków z LBC, którzy aktualnie usiłują naśladować Krysię Jandę z "Przesłuchania".

W PRL-u (tak powszechnie chwalonym przez goszystów) tym warchołom przyklepanoby 3 lata za próbę obalenia ustroju, a po wyjściu z pudła nie znaleźliby pracy przez 10 lat.
Ale teraz mamy ten cholerny kapitalistyczny wyzysk w ramach demokracji ...

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2009-07-09 12:11:17, suma postów tego autora: 6199

hehe panie Kuligowski

'wszyscy' i 'kazdy' maja prawo do gloszenia poglądów, itd.TAK?
zatem i zwolennicy socjalizmu miedzynardowego (komunisci z LBC) jak i socjalizmu narodowego, tak?

tertium non datur

autor: Wujek Włodek, data nadania: 2009-07-09 13:12:40, suma postów tego autora: 141

Jest tylko jeden totalitaryzm w Polsce

To Watykańska maszyna strachu i nienawiści do naszego własnego kraju ! Łamanie praw obywatelskich wprowadzanie wartości chrześcijańskich zamiast utrzymania cywilizacji, to wojna z Polskim narodem ! Tych ludzi należy pozbawić jakiego kolwiek wpływu na losy Polski i życia Polaków.

autor: Skowronski, data nadania: 2009-07-09 13:14:28, suma postów tego autora: 147

Skowronski

Zasadniczo byłbym ostrożny wypowiadając się w imieniu całego narodu. Świadczy to o niesamowitej megalomani. Jesli człowiek młody wypowiada się w imieniu całego narodu to nie najlepiej o nim świadczy. No cóż, jest to przywara wszyskich lewaków.

autor: kwak, data nadania: 2009-07-09 13:46:14, suma postów tego autora: 1207

ingerencja

w przekonania,poglądy,zachowania obywateli to jedna z charakterystycznych cech państw totalitarnych.LBC nie była żadną organizacją ani partią polityczną.W związku z tym nie ma zastosowania art.13 Konstytucji.

autor: mi, data nadania: 2009-07-09 13:48:07, suma postów tego autora: 86

Kwak

To nie Skowroński się wypowiada za cały naród, tylko politycy prawicy, którzy chcą wpisywać w ustawy, te ich wartości chrześcijańskie. Proponuję aby prawicowcy schowali do kieszeni swoje wartości i dali żyć ludziom.

autor: ancymon, data nadania: 2009-07-09 14:21:05, suma postów tego autora: 621

burżuazyjne łapy precz od Michała Nowickiego

NIE dla procesów politycznych NIE dla represji za poglądy
To państwo mieni się demokratycznym a niewiele różni się od pół faszystowskiego reżimu sanacji

autor: Mao, data nadania: 2009-07-09 14:34:04, suma postów tego autora: 201

Michał

towarzysze z Częstochowy są z Tobą!!!
WALKA TRWA !!!
Niech Zyje RLK im.Michała Nowickiego

autor: no pasaran, data nadania: 2009-07-09 15:32:06, suma postów tego autora: 329

Konstytucja z 1997 r. to twór lewicy, szerzej znanej jako SLD.

Jak macie problem z art. 13 Konstytucji, towarzysze to zgłoście pretensje do Kwacha, Cimoszki i Millera.

PS. oczywiście Wasza wolność słowa nie obejmuje haseł "Sieg Heil" i "Gott mit uns", bo przecież prawackie ekstrema należy zwalczać. I to jest właśnie Wasza przedszkolna konsekwencja ...

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2009-07-09 15:38:38, suma postów tego autora: 6199

towarzyszu!

Towarzyszu Michale!

i co? teraz dałeś tyłka bo mnie nie słuchałes?
Nie wiem co powiedzieć..... ale na Twojego brata, na Floriana zagłosowałam!
W mazowowieckim startowal.

Florek Nowicki!
Zagłosowałam, choć szans to nie miał.....

A tak cie OSTRZEGAŁAM, OSTRZEGAŁAM, ŻE CIĘ NAMIERZĄ KATOLE.....

Nie wiem co napisać!
Nie wiem........
Może napiszę jedno!
"Hasta la victoria siepre!"
Towarzyszu Michale!

Walcz z tymi s*****synami!
NIECH ZYJE WOLNOŚĆ I SOCJALIZM!

Gdy mi smuttno, to patrzę, na jednej ścianie pokoju mam towarzysza flagę z Che, a na drugiej flagę z tow. Allende

NIECH ZYJE WOLNOŚĆ I SOCJALIZM!

Ay! Carmela!
No! Pasaran!

autor: abangel666, data nadania: 2009-07-09 17:10:37, suma postów tego autora: 411

Łpy precz od LBC

ile krwi na łapch ma słuzalczy projankeski impertializm III/IV RP

autor: czerwony93, data nadania: 2009-07-09 18:02:23, suma postów tego autora: 2783

no cóż

katojankesopolska w ataku

autor: guevarysta, data nadania: 2009-07-09 18:11:37, suma postów tego autora: 788

ABCD jak zwykle nie tak!

sprawa prowadzona przeciw LBC sprawia, że jesteśmy z sposób oczywisty z represjonowanymi. Nie mogą jednak liczyć na nasze poparcie, gdy dość bezmyślnie współpracują z prokuraturą. Są ofiarami represji politycznej, ale swoim zachowaniem, jak już pisałem, czynią się ofiarami w bardziej potocznym sensie. W dziedzinie tzw. "czystej myśli" wszystko jest możliwe, w praktyce jednak czasami przychodzi wybierać, czy jest się rewolucjonistą czy najwyżej konformistą.

autor: altstettiner, data nadania: 2009-07-09 19:43:41, suma postów tego autora: 1512

Dla mnie

LBC ośmieszyła się tym, że dała sobie zamknąć portal zamiast go wznowić pod nieznacznie zmienioną nazwą.

autor: ABCD, data nadania: 2009-07-09 20:18:15, suma postów tego autora: 20871

interesujace

widze, ze LBC wyrosna na legendarna ekipe, przesladowana przez panstwo Polskie, bedzie o czym opowiadac kolejnym mlodym chlopcom

autor: kat.kow, data nadania: 2009-07-09 20:25:05, suma postów tego autora: 15

.

Precz z burżuazyjnymi represjami!
Wycofać wszystkie zarzuty przeciwko Michałowi Nowickiemu!
Krzywda jednego jest krzywdą wszystkich!

autor: Roux, data nadania: 2009-07-09 20:55:35, suma postów tego autora: 180

co za dramatyzm!

prawie jak wydarzenia w kopalni wujek... tylko gorsze!

autor: Dobrodziej Pracodawca, data nadania: 2009-07-09 21:20:51, suma postów tego autora: 2714

raczej komiczniejsze

jak wszystko co dotyczy marignalnej lewej egzotyki, hehe...

autor: dr(e)s, data nadania: 2009-07-10 07:36:08, suma postów tego autora: 1539

Obywatel bez wypasionych czterech liter?

Na stronie tego niszowego pisemka zbraklo wiekopomnego felietonu Zychowicza. What a loss!

autor: i-am-the-killer-of-trolls, data nadania: 2009-07-10 08:14:38, suma postów tego autora: 25

mala uwaga

mała uwaga, do komentarza pana Pawła Michała Bartolika; nagonkę na LBC rozkręcił nie Wybranowski, bo to za cienki bolek, ale Rydzyk i jego rzygające nienawiścią radyjo z Matką Boską w nazwie.... dobrze pamiętam, jak kilka razy dziennie pluli na LBC.

A co do strony LBC; to ja ją mam.... ściagniętą, na HDD, nagraną na CDR..... na razie nic nie robię; czekam, ale w każdej chwili mogę postawić tę stronę na zagranicznych serwerach, przez podstawionych ludzi z zagranicy; i niech mnie Wybranowski szuka po Chinach i Koreach!

Już kilkanaście prokuratur mnie szuka.... to jedna więcej nie zrobi mi różnicy....

Na pohybel psychopatom!
Niech żyje wolność i socjalizm!

ab.
PS. Strona jest; nie znikła! jest strona LBC; i ja ją postawię znowu! Jak Michał nie postawi.

autor: abangel666, data nadania: 2009-07-10 10:01:11, suma postów tego autora: 411

abangel,

Z tego co wiem, to twòrcy LBC otworzyli portal RLK. Tylko brakuje tam troche elementòw co na LBC...

autor: czekista1917, data nadania: 2009-07-10 10:42:06, suma postów tego autora: 25

...Kto pierwszy

zaczal "pluc" na kogo? Rydzyk na LBC, czy moze przypadkiem na odwrot?

autor: wojtas, data nadania: 2009-07-10 10:48:32, suma postów tego autora: 4863

co ty Wojtas

ojdyra bronisz???
no to się pięknie już porobiło.

autor: no pasaran, data nadania: 2009-07-10 10:54:27, suma postów tego autora: 329

abangel

o to chodzi, że ekipa LBC nie chce wznowienia ich portalu, bo się boi "represji".
Gdyby Lenin i Trocki byli podobni do tych swoich wyznawców, to zaraz po ogłoszeniu przez Kiereńskiego nakazu ich aresztowania zgłosiliby się na policję z jednobrzmiącym oświadczeniem:
"Włodzimierza Iljicza Uljanowa (względnie: Lwa Dawidowicza Bronsztejna) słabo znam i niewiele o nim wiem. Nimniej, na łaskawe życzenie władz republikańskiej Rosji chętnie udzielę o nim wszelkich niezbędnych wiarygodnych informacji i opowiem, jak było".

autor: ABCD, data nadania: 2009-07-10 11:04:51, suma postów tego autora: 20871

no pasaran

Nikogo nie bronie, ani nie atakuje. Zadalem proste pytanie: czy pierwszy zaczal na LBC "pluc" Rydzyk, czy moze najpierw na stronie LBC mozna bylo poczytac niewybredne rzeczy na temat Radia Maryja? To bardzo proste pytanie.

autor: wojtas, data nadania: 2009-07-10 11:59:50, suma postów tego autora: 4863

nie zamierzam

nie zamierzam dać się sprowokować, takim jak ABCD czy Wojtasowi.... nie zasługują na moją odpowiedź.
Won mohery!
(Wojtasa znam z innego forum; dobrze go znam; aż za dobrze)

stronę LBC chciałam już dawno postawić; ale to strona LBC.... to nie chcę się wpierniczać; to czekam... ale mam zapisaną i postawię jak LBC nie zrobi tego.

a jeśli już jesteśmy przy LBC; to JA stworzyłam najobszerniejszą stronę o tow. prof. dziadku LBC
polecam, drugiej takiej strony nie ma:

http://geocities.com/legaba2003/an.htm

Pozdrawiam forumowiczów.
PS. jestem przeciw cenzurze, ale takich parszywców jak ABCD i Wojtas to bym wywaliła na zbity zaplchlony burżujski ryj.

Hasta la Victoria Siempre!

autor: abangel666, data nadania: 2009-07-10 13:43:33, suma postów tego autora: 411

Niezaleznie od tego

co tu sobie prawiczki nabazgraja, zamkniecie LBC bardzo zle swiadczy o wolnosci slowa w rzekomo wolnej Polsce.

autor: dyzma_, data nadania: 2009-07-10 15:45:24, suma postów tego autora: 2960

coś w tym jest

że LBC wtwołuje takie atawistyczne odruchy u prawackich świrów

autor: polak17, data nadania: 2009-07-10 16:30:22, suma postów tego autora: 1323

To samo

- co wyżej - można powiedzieć o Radiu Maryja, podstawiając "goszystowskich" zamiast "prawackich".

autor: ABCD, data nadania: 2009-07-10 23:00:35, suma postów tego autora: 20871

ABCD fan RM

i wszystko jasne

autor: czerwony93, data nadania: 2009-07-11 14:45:51, suma postów tego autora: 2783

PRAWICOWA PROPAGANDA!!!

Niech ktoś udowodni, że ustrój i założenia komunistyczne, socjalistyczne i lewicowe mają coś wspólnego z totalitaryzmem!!! (Nie mówię o ludziach).
Za "komuny" to wypaczeni, konkretni ludzie powodowali tragedie kryminalne (na różną skalę) a w czasach obecnych ustrojowo i w zgodzie z prawem morduje się obywateli własnego państwa i czyni z nich niewolników garstki osób rządzących (bezdomność, zamarznięcia, samobójstwa, brak pracy i głodowanie, brak leczenia, prawo dla bogatych, ordynacje wyborcze... itd itp)
Kpiną jest ta sprawa nad LBC!!!

autor: Dracul, data nadania: 2009-07-11 21:13:16, suma postów tego autora: 341

KRÓTKO!

Podsumuję ten wątek.... ja, JA JA JA .... ostrzegałam Michała, że mu kato-narodowcy krzywdę zrobią...

Ostrzegałam....

Ale wiadomo.... że facet dobrej rady od baby nie posłucha.... bo facet jest zawsze mądrzejszy....

ale do ciężkiej cholery, chłop zawsze musi być mądrzejszy..... no to i Michał, uważał, ze jest mądrzejszy.... no to teraz ma....

Sumując:
- Michał dał tyłka!.... ale Alicja Tysiąc wygrała w sądzie;(!) ale Dorota Nieznalska wygrała!(!) Owsiak w sądzie wygrał z MUchomorem z Torunia.(!)

[B] Michał.... też wygrasz!(!)[/B]
Powodzenia życzę w drodze do Strasburga! (!)(

a co do strony.... mam zapisaną ja programem: teleport.... i jak Michał nie postawi, to ja ją postawię.... z zza granicy, przez TOR.... i moze mi nawet Ziobro i IPN skoczyć .... i Kaczor może mi naskoczyć u Rydzyka, jak postawię stronę z IP - Chiny, Korea, Wenezuela....

i tyle!

Niech Żyje Wolność i Socjalizm!

~pozdrawiam ekipę portalu www.lewica.pl

autor: abangel666, data nadania: 2009-07-15 23:34:06, suma postów tego autora: 411

Dodaj komentarz