nazistowskie psy z NOP-u
że gdy działacze pewnej niszowej grupy lewicowej są przesłuchiwanie, inne takie grupy, często o dosyć podobnych poglądach, się od niej odcinają.
To tylko próbka bełkotu chłopaczków z LBC, którzy aktualnie usiłują naśladować Krysię Jandę z "Przesłuchania".
W PRL-u (tak powszechnie chwalonym przez goszystów) tym warchołom przyklepanoby 3 lata za próbę obalenia ustroju, a po wyjściu z pudła nie znaleźliby pracy przez 10 lat.
Ale teraz mamy ten cholerny kapitalistyczny wyzysk w ramach demokracji ...
'wszyscy' i 'kazdy' maja prawo do gloszenia poglądów, itd.TAK?
zatem i zwolennicy socjalizmu miedzynardowego (komunisci z LBC) jak i socjalizmu narodowego, tak?
tertium non datur
To Watykańska maszyna strachu i nienawiści do naszego własnego kraju ! Łamanie praw obywatelskich wprowadzanie wartości chrześcijańskich zamiast utrzymania cywilizacji, to wojna z Polskim narodem ! Tych ludzi należy pozbawić jakiego kolwiek wpływu na losy Polski i życia Polaków.
Zasadniczo byłbym ostrożny wypowiadając się w imieniu całego narodu. Świadczy to o niesamowitej megalomani. Jesli człowiek młody wypowiada się w imieniu całego narodu to nie najlepiej o nim świadczy. No cóż, jest to przywara wszyskich lewaków.
w przekonania,poglądy,zachowania obywateli to jedna z charakterystycznych cech państw totalitarnych.LBC nie była żadną organizacją ani partią polityczną.W związku z tym nie ma zastosowania art.13 Konstytucji.
To nie Skowroński się wypowiada za cały naród, tylko politycy prawicy, którzy chcą wpisywać w ustawy, te ich wartości chrześcijańskie. Proponuję aby prawicowcy schowali do kieszeni swoje wartości i dali żyć ludziom.
NIE dla procesów politycznych NIE dla represji za poglądy
To państwo mieni się demokratycznym a niewiele różni się od pół faszystowskiego reżimu sanacji
towarzysze z Częstochowy są z Tobą!!!
WALKA TRWA !!!
Niech Zyje RLK im.Michała Nowickiego
Jak macie problem z art. 13 Konstytucji, towarzysze to zgłoście pretensje do Kwacha, Cimoszki i Millera.
PS. oczywiście Wasza wolność słowa nie obejmuje haseł "Sieg Heil" i "Gott mit uns", bo przecież prawackie ekstrema należy zwalczać. I to jest właśnie Wasza przedszkolna konsekwencja ...
Towarzyszu Michale!
i co? teraz dałeś tyłka bo mnie nie słuchałes?
Nie wiem co powiedzieć..... ale na Twojego brata, na Floriana zagłosowałam!
W mazowowieckim startowal.
Florek Nowicki!
Zagłosowałam, choć szans to nie miał.....
A tak cie OSTRZEGAŁAM, OSTRZEGAŁAM, ŻE CIĘ NAMIERZĄ KATOLE.....
Nie wiem co napisać!
Nie wiem........
Może napiszę jedno!
"Hasta la victoria siepre!"
Towarzyszu Michale!
Walcz z tymi s*****synami!
NIECH ZYJE WOLNOŚĆ I SOCJALIZM!
Gdy mi smuttno, to patrzę, na jednej ścianie pokoju mam towarzysza flagę z Che, a na drugiej flagę z tow. Allende
NIECH ZYJE WOLNOŚĆ I SOCJALIZM!
Ay! Carmela!
No! Pasaran!
ile krwi na łapch ma słuzalczy projankeski impertializm III/IV RP
katojankesopolska w ataku
sprawa prowadzona przeciw LBC sprawia, że jesteśmy z sposób oczywisty z represjonowanymi. Nie mogą jednak liczyć na nasze poparcie, gdy dość bezmyślnie współpracują z prokuraturą. Są ofiarami represji politycznej, ale swoim zachowaniem, jak już pisałem, czynią się ofiarami w bardziej potocznym sensie. W dziedzinie tzw. "czystej myśli" wszystko jest możliwe, w praktyce jednak czasami przychodzi wybierać, czy jest się rewolucjonistą czy najwyżej konformistą.
LBC ośmieszyła się tym, że dała sobie zamknąć portal zamiast go wznowić pod nieznacznie zmienioną nazwą.
widze, ze LBC wyrosna na legendarna ekipe, przesladowana przez panstwo Polskie, bedzie o czym opowiadac kolejnym mlodym chlopcom
Precz z burżuazyjnymi represjami!
Wycofać wszystkie zarzuty przeciwko Michałowi Nowickiemu!
Krzywda jednego jest krzywdą wszystkich!
prawie jak wydarzenia w kopalni wujek... tylko gorsze!
jak wszystko co dotyczy marignalnej lewej egzotyki, hehe...
Na stronie tego niszowego pisemka zbraklo wiekopomnego felietonu Zychowicza. What a loss!
mała uwaga, do komentarza pana Pawła Michała Bartolika; nagonkę na LBC rozkręcił nie Wybranowski, bo to za cienki bolek, ale Rydzyk i jego rzygające nienawiścią radyjo z Matką Boską w nazwie.... dobrze pamiętam, jak kilka razy dziennie pluli na LBC.
A co do strony LBC; to ja ją mam.... ściagniętą, na HDD, nagraną na CDR..... na razie nic nie robię; czekam, ale w każdej chwili mogę postawić tę stronę na zagranicznych serwerach, przez podstawionych ludzi z zagranicy; i niech mnie Wybranowski szuka po Chinach i Koreach!
Już kilkanaście prokuratur mnie szuka.... to jedna więcej nie zrobi mi różnicy....
Na pohybel psychopatom!
Niech żyje wolność i socjalizm!
ab.
PS. Strona jest; nie znikła! jest strona LBC; i ja ją postawię znowu! Jak Michał nie postawi.
Z tego co wiem, to twòrcy LBC otworzyli portal RLK. Tylko brakuje tam troche elementòw co na LBC...
zaczal "pluc" na kogo? Rydzyk na LBC, czy moze przypadkiem na odwrot?
ojdyra bronisz???
no to się pięknie już porobiło.
o to chodzi, że ekipa LBC nie chce wznowienia ich portalu, bo się boi "represji".
Gdyby Lenin i Trocki byli podobni do tych swoich wyznawców, to zaraz po ogłoszeniu przez Kiereńskiego nakazu ich aresztowania zgłosiliby się na policję z jednobrzmiącym oświadczeniem:
"Włodzimierza Iljicza Uljanowa (względnie: Lwa Dawidowicza Bronsztejna) słabo znam i niewiele o nim wiem. Nimniej, na łaskawe życzenie władz republikańskiej Rosji chętnie udzielę o nim wszelkich niezbędnych wiarygodnych informacji i opowiem, jak było".
Nikogo nie bronie, ani nie atakuje. Zadalem proste pytanie: czy pierwszy zaczal na LBC "pluc" Rydzyk, czy moze najpierw na stronie LBC mozna bylo poczytac niewybredne rzeczy na temat Radia Maryja? To bardzo proste pytanie.
nie zamierzam dać się sprowokować, takim jak ABCD czy Wojtasowi.... nie zasługują na moją odpowiedź.
Won mohery!
(Wojtasa znam z innego forum; dobrze go znam; aż za dobrze)
stronę LBC chciałam już dawno postawić; ale to strona LBC.... to nie chcę się wpierniczać; to czekam... ale mam zapisaną i postawię jak LBC nie zrobi tego.
a jeśli już jesteśmy przy LBC; to JA stworzyłam najobszerniejszą stronę o tow. prof. dziadku LBC
polecam, drugiej takiej strony nie ma:
http://geocities.com/legaba2003/an.htm
Pozdrawiam forumowiczów.
PS. jestem przeciw cenzurze, ale takich parszywców jak ABCD i Wojtas to bym wywaliła na zbity zaplchlony burżujski ryj.
Hasta la Victoria Siempre!
co tu sobie prawiczki nabazgraja, zamkniecie LBC bardzo zle swiadczy o wolnosci slowa w rzekomo wolnej Polsce.
że LBC wtwołuje takie atawistyczne odruchy u prawackich świrów
- co wyżej - można powiedzieć o Radiu Maryja, podstawiając "goszystowskich" zamiast "prawackich".
i wszystko jasne
Niech ktoś udowodni, że ustrój i założenia komunistyczne, socjalistyczne i lewicowe mają coś wspólnego z totalitaryzmem!!! (Nie mówię o ludziach).
Za "komuny" to wypaczeni, konkretni ludzie powodowali tragedie kryminalne (na różną skalę) a w czasach obecnych ustrojowo i w zgodzie z prawem morduje się obywateli własnego państwa i czyni z nich niewolników garstki osób rządzących (bezdomność, zamarznięcia, samobójstwa, brak pracy i głodowanie, brak leczenia, prawo dla bogatych, ordynacje wyborcze... itd itp)
Kpiną jest ta sprawa nad LBC!!!
Podsumuję ten wątek.... ja, JA JA JA .... ostrzegałam Michała, że mu kato-narodowcy krzywdę zrobią...
Ostrzegałam....
Ale wiadomo.... że facet dobrej rady od baby nie posłucha.... bo facet jest zawsze mądrzejszy....
ale do ciężkiej cholery, chłop zawsze musi być mądrzejszy..... no to i Michał, uważał, ze jest mądrzejszy.... no to teraz ma....
Sumując:
- Michał dał tyłka!.... ale Alicja Tysiąc wygrała w sądzie;(!) ale Dorota Nieznalska wygrała!(!) Owsiak w sądzie wygrał z MUchomorem z Torunia.(!)
[B] Michał.... też wygrasz!(!)[/B]
Powodzenia życzę w drodze do Strasburga! (!)(
a co do strony.... mam zapisaną ja programem: teleport.... i jak Michał nie postawi, to ja ją postawię.... z zza granicy, przez TOR.... i moze mi nawet Ziobro i IPN skoczyć .... i Kaczor może mi naskoczyć u Rydzyka, jak postawię stronę z IP - Chiny, Korea, Wenezuela....
i tyle!
Niech Żyje Wolność i Socjalizm!
~pozdrawiam ekipę portalu www.lewica.pl