"Urrrraa!" krzyknęli towarzysze, po czym wrócili do cmoktania kawiorku i siorbania whisky on the rocks.
potrzebuje SLD aby "lewica" wspólnie mogła postawić na Andrzeja Olechowskiego i jego wirtualną organizację, wykreowaną przez mass media na obrończynię demokracji spod znaku "socjal"liberalizmu. Państwo Kwaśniewscy są za. Olechowski wygryzł Onyszkiewicza, który wraz z ex-socjaldemokratą Frasyniukiem nie jest już w stanie zainteresować swoim kółkiem TVN-u. A przecież kogo nie ma w telewizorni, ten nie istnieje. Na lewych obrzeżach warszawki mogą głęboko odetchnąć i powtórzyć za tolkienowską księżniczką elfów "there is still hope".
Tutaj znajduje się pełna treść "listu" przytoczonego przez J. Włodarczyka:
http://sdpl.pl/s/p/aktualnosci/18/1832/ListSLD.pdf
W. Filemonowicz niejednokrotnie udowodnił, że jest ostatnią osobą nadającą się na działacza lewicowej partii, zatem promocja jego osoby na tym portalu jest po prostu nie na miejscu.
btw. Panie Jędrzeju proszę mi powiedzieć co to jest ta "propozycja Włodzimierza Cimoszewicza"??
Po wpisaniu tego enigmatycznego hasła do wyszukiwarki google otrzymałem 4 wyniki - WSZYSTKIE ODNOSZĄ SIĘ DO WYPOWIEDZI MARKA BOROWSKIEGO i W.FILEMONOWICZA!!!!!!!!!
Natomiast hasło: "projekt polityczny Cimoszewicza" jest ww. wyszukiwarce NIEZNANY!!
A tak krytykował Arłukowicza za chęć współpracy z SLD! :-)
A LiD to hit
ŻAŁOSNE !!!
Już po wyborach, a oni ciągle się kotłują. Nienażarte erotumany jakieś, kurde...
.
Trzymam kciuki za integrację, a następnie zbiorową anihilację pseudo-lewicy.
Nie promocja, a informacja. Wnioski każdy wyciąga sam. Jakie - widać. Ja tego newsa nie poczytuje jako promocji Filemonowicza.
Panie Jędrzeju czym jest ten enigmatyczny "projekt polityczny Cimoszewicza"??
Tak jak prawdziwi mężczyżni nigdy nie kończą-tak nie ma nigdy po wyborach.Po ogłoszeniu wyników jednych już jest PRZED następnymi wyborami.I tak wkoło Macieju.Do usranej...(*_*)
To niech się zaciupciają na śmierć pod kołdrą LSD!
(*_*)
Na tym portalu naprawdę niema sensu zabierać głosu.
Przecież żadne z was, uczestników tej wrzawy, pełnej wymysłów, grafomanii i jawnych bzdur, nie zadało sobie trudu przeczytania i skomentowania TREŚCI wypowiedzi przedmiotu waszych (in lack of better term) napaści!
Stale takie same, coraz bardziej płaskie i prostackie uwagi żałosnych zabłąkańców....
ten portal jest bardzo specyficzny z powodu hmmm ilosci lewicowych dyskutantow do dyskutantow "lewicowych".kwestia definicji.przeczytalem ten list do ktorego jeden z dyskutantow podaje link i moje wrazenie jest takie: polityczny belkot i blaganie tonacego o podanie mu brzytwy.
nie znam za bardzo niuansow polskiej lewicy ale akurat sdpl jk i sld to pamietam ze z lewica maja tyle wspolnego co sami orzekaja ze jest lewica :)
że już tu nie zajrzysz... I co znowu zajrzysz - zaś wydziwiasz i opowiadasz jak to nie masz w nikim partnera dla Twojej wysublimowanej inteligencji i doświadczenia, i wieku, i... i w ogóle. Kiedyś się Tobą zachwycałam, teraz zaczyna mi się nudzić, Dziadku, Twoje malkontenctwo i samouwielbienie.. Poradzę Ci, Staruszku: Chlapnij se ziółek i poczytaj wnuczkowi albo i zaśpiewaj. Tu nie oczekuj peanów.
ŻAŁOSNA ZABŁĄKAŃCZYNI.
pazghul... podaj mi ten link, bo mogę znaleźć. Poczytam i błysnę przed Staruszkiem.
(*_*)
Ma śladowe wpływy i jednocześnie bardzo wysokie wymagania. Chce zamienić Napieralskiego w swego sobowtóra, czyli zamienić w polityczne nic.
SD buduje siłę, a to oznacza koniec SLD, które zachowywalo resztki poparcia tylko dlatego, że ludzie widzieli w niej jakąkolwiek alterntywę wobec PO... Lewicą SLD nie chciało być, to teraz ich miejsce zajmie SD...
w poscie socjaldemokracji troszke powyzej
nie otwiera mi się to-to. Nie mam pojęcia dlaczego. Nie "uwiodę" więc Staruszka z moimi talentami technicznymi...
(*_*)
prawdopodobnie nie masz czytnika pdf.plecam foxit reader.mozesz go sciagnac stad: http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/
:)
Kilka dni temu zadałem Panu Włodarczykowi pytanie czym jest: "propozycja Włodzimierza Cimoszewicza" oraz "projekt polityczny Cimoszewicza". J. Włodarczyk zignorował te rzeczowe pytania i zaczął się tłumaczyć, iż nie promuje Filemonowicza.
Panie Jędrku wciąż czekam na odpowiedź!!
p