Wiceprzewodniczący był "gościem honorowym" w Krakowie, a w podkrakowskich Krzeszowicach już nie? czy po prostu nie zaszczycil swoją obecnością?
brawo dla bartka!
"Wiceprzewodniczący" w Krzeszowicach stał na bramce i puścił osiem bramek, ale mecz rozegraliśmy "honorowo".
Haha, zabawne. Sugerowałbym takie pytania kierować do autora newsa o inscenizacji w Krakowie. A tak z innej beczki - co tam u Wielkiego Przewodniczącego? Tego od łamania praw pracowniczych?
razem ze Stanczykiem przegięliście pałę! Plujecie jadem na lewicę i jesteście akolitami Sierpnia 80- dlatego MS ma was na czarnej liście!
:)
Andrzeju, na naszą czarną listę trafia się tylko poprzez nieprzestrzeganie statutu, deklaracji ideowej albo poszczególnych uchwał. Krytyką taką jakiej dokonuje szamil albo stańczykowski można się jedynie kompromitować. EOT
chcę mi się w pyskówkę z tobą wdawać majrys. Naucz się w więcej niż jednym zdaniu odpowiadać na krytykę to pogadamy.
jedno treściwe zdanie niż dwadzieścia sprowadzających się do tego, że "MS to mendy, ch**e i burżuje". A tak swoją drogą - na krytykę chętnie odpowiadam, na teksty w stylu twoim czy szamila już niebardzo.
mi znajdziesz choć jeden post news w którym według ciebie bezpodstawnie przyczepiłem się do MS w myśl twojego "MS to mendy i chuje" to pogadamy. Poproszę. Jakoś jestem pewien, że uzasadnie wszelkie swoje "krytyki".
wystarczająco dałem się sprowokować pod tym newsem, żebym jeszcze miał powtarzać oskarżenia które pod adresem MS tak ochoczo rzucałeś. Odpowiednie dyskusje - czy raczej "dyskusje" - już się odbyły pod innymi newsami na tym portalu.
polityka oblężonej twierdzy nadal w modzie:) Tylko jak zwykle konkretów brak.
ale na czym polegał antyrasizm tego turnieju?