Lista adresów poczty elektronicznej europosłów http://www.zieleniewski.net.pl/
Ten apel nawet sam podpiszę :). Wiem jednak, ze kiedy lewica doszłaby do władzy, to internet zostałby na pewno ocenzurowany. Wystarczy popatrzeć na światową, lewicową awangardę.
Może zapiszesz się do anarchistów?
kuriozum - petycja anarchistów do EU :) Swoją drogą jak 6 osób pisze petycje i nazywa się LA to lewica.pl o tym informuje :)
Derwisz, zrób ty coś, może tez poinformują.
co cie tak dziwi?akurat mam głęboko w d...e czy to napisało LA, LO czy cokolwiek innego. inicjatywa jak najbardziej warta poparcie
Aż tak daleko to się nie posunę. Podzielając ich obawy nie oznacza, że popieram ich samych.
Nie martwcie się, będzie zabawnie ;-) Tak jak w amerykańskich filmach cyberpunkowych. W oficjalnej Sieci będzie Microsoft Hasbara - kolorowe obrazki i ciekawe artykuły antyfaszystów z GW, ale Wy(odmieńcy! ;-)) i tak będziecie chodzić potajemnie do znajomego h4X0ra, żeby zgrać najnowszą kopię podziemnego portalu lewica.pl i przekazać nieocenzurowaną pocztę. Europa! (-:
Gdyby LA laskawie zainteresowala sie tematem zamiast robic cos dla swojej reklamy, wiedzialaby, ze na polskiej stronie europejskiej kapmpanii Blackouteurope petycja jest juz od jakis 2 tygodni...
Gdyby LA laskawie zainteresowala sie tematem zamiast robic cos dla swojej reklamy
LA znana jest ze swej autoreklamy.... Wlasciwie nic innego nie czyni tylko sie lansuje.
Coz, tego nie powiedzialem, spoza stolycy jestem i co robicie na miejscu dowiaduje sie z portali "niezaleznych" i poczta pantoflowa;)
Ale wypada sie po prostu najpierw zapoznac z tym co robia inni w danej sprawie, zeby bez sensu sie nie powielac. W koncu lepsza jedna petycja w wieksza iloscia podpisow, niz kilka z mniejsza. W kazdym razie fajnie, ze poza nami i piratami wreszcie ktos sie ta sprawa zajmuje