http://wiadomosci.onet.pl/2088783,11,rzad_nie_wprowadzi_platnych_studiow,item.html
Ja osobiście studiowałem około 7 lat na UW socjologię na studiach darmowych i powiem szczerze, że były to wyrzucone przez podatników w błoto pieniądze.
Gdybym miał płacić 2.000 za te bzdury to wolał bym pójść do mechanika samochodowego i wyuczyć się zawodu, przynajmniej miał bym fach w ręku.
dlaczego twoja głupota miałaby być argumentem na rzecz płatnych studiów?
Fucha dobra i zawsze auta będą się psuły.
Bo socjologów mamy pod dostatkiem
W życiu.
Już wolę takich idiotów oglądać w urzędach.
Mniej szkód.
.
za darmo ale innym tego odmawia.
Cudzie, poprę cię pod warunkiem, że oddasz wszystkie pieniądze, które musiałbyś wydać, gdyby twoje studia były płatne, co ty na to? Uczciwe, prawda?
dawno nikt mnie tak nie rozbawił:) mało z krzesała nie spadłem."ja osobiście studiowałem około 7 lat na UW socjologię na studiach darmowych i powiem szczerze, że były to wyrzucone przez podatników w błoto pieniądze" - dawno nie widziałem takiego samobója, a powiem ci jeszcze, że pierwszy raz w życiu się z tobą w 100%zgadzam!
ja swój dług wobec społeczeństwa spłacam wpisująć się m.in. na tym portalu. mało? było by więcej gdybym miał tu bloga.
ale cóż łatwiej z domowego zacisza redagować ten portal niż podjąć współpracę z Działączami Radykalnej Lewicy
dla wszystkich wpisujących komentarze na tym portalu proponujesz więc zwolnienie z opłat za studia, tak? :D
Fajnie, mi to pasuje.Ale by się namnożyło użytkowników wtedy... ;)
moze i mniej szkod, ale pieniadze spoleczenstwa dalej ida w bloto ;)
stanowczo protestuję przeciwko umieszczaniu jakichkolwiek oświadczeń!!!