Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Warszawa: Zgoda na stacjonowanie amerykańskich żołnierzy w Polsce

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

I to jest dopiero news!

W Wesołej będzie jeszcze weselej. A lewacy będą mieli gdzie protestować. I dziewczyny z warszawskich agencji zaczna w dolkach zarabiać... I będziemy bezpieczni;-). Więc nie wiem jeszcze to - good news or bad news?

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2009-12-13 22:22:16, suma postów tego autora: 6205

bad news

przyglupie prymitywy nakoksowane agresja.

autor: dyzma_, data nadania: 2009-12-13 22:31:43, suma postów tego autora: 2960

Chwała Bogu, że w końcu do tego doszło.

Jankesi przecież nigdy Polsce nie zagrażali, a Armia Czerwona miała wobec Polaków poważne plany, liczone w milionach osób. Wie o tym każdy prawdziwy lewak z odrobiną oleju w głowie.

Kto nas obroni przed powtórką z grudnia 1981 r., gdy Rosjanie przebierali nogami, szykując się do zbrojnej interwencji? Przecież nie Jaruzelski - on władzy od dawna nie sprawuje.

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2009-12-13 23:23:29, suma postów tego autora: 6199

Sumienie Narodu...

Pozostałeś nam tylko Ty...bo jesteś w końcu "Sumieniem Narodu"...całego Narodu...

autor: Andrzej Kot, data nadania: 2009-12-13 23:59:27, suma postów tego autora: 800

Sumienie Narodu

to USA nas sprzedała,po za tym zawsze mieli nas w dupie! he pamiętam nawet jak Bush poświęcił aż 5 minut dla Kaczyńskiego,widać że jesteśmy ważni dla ameryki;-) na obchodach rozpoczęcia 2 wojny światowej pani Clinton nie odwiedzila nas

Polski rząd to dziwki,sprzedalismy się USA,wyrzucilismy sowietów żeby póżniej zaprosić amerykańców ehh a amerykańscy żołnierze to debile,wystarczy popatrzeć jak się zachowawywali np w niemczech

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-14 00:21:59, suma postów tego autora: 676

Sumienie Narodu

"Jankesi przecież nigdy Polsce nie zagrażali" w latach 80-tych USA miało wycelowaną rakietę na polskę

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-14 00:33:19, suma postów tego autora: 676

Na glupote Polakow nie ma lekarstwa

Baza amerykanska na ziemi polskiej - to burdel na kolkach.
To istny niekonczacy sie Woodstock. To najwieksze zagrozenie
dla Slowian od czasow Hitlera. Jak sie nie ma rozumu to sie kraju nie moze miec. Szkoda mi tej ziemi, glupich i zdrajcow - NIE! Zeby Rosji zrobic na zlosc, Polak woli stracic wszystko! Ladna to mi kalkulacja! Robta co chceta.
Daleko nie zajedziece.

autor: Mieszko, data nadania: 2009-12-14 08:03:01, suma postów tego autora: 35

No to zaczynamy

nową okupację w myśl prawa Polskiego.

autor: Giskard, data nadania: 2009-12-14 09:45:25, suma postów tego autora: 303

Mieszko

a co ma to wspolnego z powiedzeniem Owsiaka i woodstock? Na woodstocku jest akurat fajnie ;-)

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-14 10:12:04, suma postów tego autora: 676

no szczególnie ostatnio

kiedy pod szyldem pacyfki stoi obóz wojska polskiego, a ze sceny przemawia Balcerowicz i Wałęsa -

autor: Romek5, data nadania: 2009-12-14 11:05:57, suma postów tego autora: 104

...

No cóż, Polacy lubią mieć jakiegoś Wielkiego Brata...

autor: Odyseusz, data nadania: 2009-12-14 11:54:55, suma postów tego autora: 1684

...

...a przynajmniej polscy politycy...

autor: Odyseusz, data nadania: 2009-12-14 11:55:20, suma postów tego autora: 1684

Ano, wlasnie - Fred BB

Dla narodu Woodstock - "fajnosc" w formie rozpusty i narkotykow, utrata panowania nad soba, oddanie sie w niewole takim szarlatanom jak bajzel tata Owsiak i Wojewodzki.
A w koncu, utrata niepodleglosci i ziemi.
Polska zwala z siebie ciezar wolnosci i odpowiedzialnosci za swoj byt narodowy, a jankes zdobywa przyczolek przeciwko Rosji i duzo polskiego miesa armatniego (juz bez mozgow).
Jak sobie poscielita, tak sie wyspita. Jesli bagno Woodstocku wam odpowiada, to OK. Szkoda mi tej swietej polskiej ziemi, nie tych bezmyslnych trutniow, ktorzy ja przegrywaja i traca.

autor: Mieszko, data nadania: 2009-12-14 12:11:52, suma postów tego autora: 35

A jeszcze nie tak dawno

Cieszyliśmy się że żołnierze radzieccy wyjeżdzają z naszego kraju bo to źli okupanci.
A teraz Sowietów zastąpimy Yankesami!

autor: Antyliberał, data nadania: 2009-12-14 13:31:16, suma postów tego autora: 1302

może to wreszcie ten mityczny offset

jankescy żołnierze będą bardzo wysoko dofinansowywać okoliczne agencje towarzyskie, sklepy monopolowe i knajpy. do tego przybędzie pewnie trochę obywateli USA z polskich matek...

autor: defetysta, data nadania: 2009-12-14 15:50:54, suma postów tego autora: 243

A wszystko z zamiłowania do szabelki,

które ciągnie się za nami od pokoleń. Bo bronić, tak po prawdzie, nie ma czego ani przed kim. Złóż brak... a siła robocza sama się upłynnia. Ale nich sobie wisi. Od przybytku głowa nie boli, choć kieszeń - tak.

autor: steff, data nadania: 2009-12-14 18:06:53, suma postów tego autora: 6626

Mieszko

Ty jestes z Tv Trwam?;-) bo tak sie zachowujesz. Byłes chociaż raz na woodstocku? rozpusta i narkotyki? Oczywiscie jakies przypadki bardzo małe pewnie się zdarzą ale to chyba wszędzie,ja byłem parę razy bo jest darmowa muzyka i różni znani i nie znani wykonawcy,fajni ludzie,błotko? No i co z tego? jak ktoś nie chce nie musi iść do błotka,chodzi o dobrą zabawę

Romek nie chodzi mi o Wałese czy Balcerowicza,ale o klimat,ludzi,fajne zespoły i dobre koncerty,przyjazna atmosfera itp gdybym na każdy festiwal muzyczny,filmowy itp patrzyłbym na polityke to bym nie mógł wychodzic do kina,na koncerty itp

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-14 19:52:03, suma postów tego autora: 676

Aha Mieszko

Wojewodzkiego nie bylo na woodstocku(na szczęscie bo to pajac)
"utrata niepodleglosci i ziemi" a co ma do tego woodstock?;-)
Owsiak,można się z nim nie zgadzac nie popierać,ale ja jadę na woodsotck ponieważ jest darmowa 3 dniowa dobra muzyka,znasz jakiś inny fajny darmowy festiwal,z takimi wykonawcami?

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-14 19:56:28, suma postów tego autora: 676

Zdrada narodowa!

Mam nadzieję, że odpowiedzialni staną kiedyś przed Trybunałem Stanu!

autor: socjalpatriota, data nadania: 2009-12-15 00:19:59, suma postów tego autora: 471

ZDRAJCY !

PSEŁOOBYWATELE ! Jeszcze zawodowa armia jest wam potrzebna ? Aby całkowicie wziąć za łeb obywateli ? Jak można być tak krótko wzrocznym wariatem ? Sami dobrowolnie oddajecie władzę uzbrojonej i coraz bogatszej bandzie !!!

autor: Skowronski, data nadania: 2009-12-15 12:46:11, suma postów tego autora: 147

./..

Mieszko, coś Ci się chyba pomyliło, Słowiańszczyzna to nie jest jakiś zakon ascetów ślubujących czystość i ubóstwo na cześć dzikiego, pustynnego bóstwa, więc brudstockowa "rozpusta i narkotyki" to rzecz najzupełniej naturalna w tym miejscu.

Dawno się tak nie uśmiałem, jak czytając o tej "rozpuście" :-)))

---

Fred, nie wiesz jaki festiwal? Najlepiej ten katolicki, z wielką rybą nad Jeziorem Lednickim, gdzie podobno na ostrowie Mieszko I przyjął chrzest. Tam, gdzie odbywa się akcja "Starej baśni" Kraszewskiego.

autor: Miś_Bucharin, data nadania: 2009-12-15 19:36:49, suma postów tego autora: 3566

... za darmo...

Jak "za darmo" to znaczy że będzie pranie mózgu według katolicko - liberalnych idei. Ja na imprezy muzyczne jeżdżę do Czech i Słowacji gdzie o wszystkim można śpiewać.

autor: AntykapitalistA, data nadania: 2009-12-15 21:36:50, suma postów tego autora: 306

Intellector

Po prostu brak słów. Wyp...ć ich natychmiast.
A w ogóle to ja jestem na lewicowym forum? Po prostu nie mogę uwierzyć, jak wielu jest zwolenników amerykańskiego militaryzmu i polskiego(rządowego) wazeliniarstwa.

autor: Intellector, data nadania: 2009-12-17 12:59:02, suma postów tego autora: 234

AntykapitalistA

na woodstocku tez można o wszystkim śpiewać a na spotkania z Balcerowiczem nie trzeba chodzić,a można zadać mu zawsze jakieś niewygodne ptanie,Owsiak nawet podobno chciał zaprosić RATM tylko że podobno chcieli kasy,grał tez Clawfinger który również nie ma prawiocowych a tym bardziej katolickich tekstów ;-) po za tym woodsotck jest atakowany właśnie przez prawicę(LPR,PiS,TV Trwam czy podobno UPR)

autor: Fred_BB, data nadania: 2009-12-17 17:32:02, suma postów tego autora: 676

Miś Bucharin

zawsze 9 miesięcy po festiwalu lednickim znaczna część uczestniczek znajduje się w szpitalach na oddziałach ginekologiczno-położniczych. Takie fatum czyli wola boska...

autor: altstettiner, data nadania: 2010-01-23 22:37:02, suma postów tego autora: 1512

Fred BB

owsiak ostatnio już ostro przegina -TV Owsiak w ajtiaj, inauguracja Orkiestry w Efieszesnastym (jakoś go pacyfą nie ochrzcił), reklamówka debilnego filmiku "Ciacho" - jakoś trudno to znieść, choć do TV Trwam mi daleko. Nie mogę przyjąć osobliwej 'logiki; że skoro Owsiak podpadł Rydzykowi to muszę się nim zachwycać cokolwiek by zrobił. Zbieranie na sprzęt dla szpitali jest o.k., ale reszta robi się dość dyskusyjna, nader delikatnie mówiąc.

autor: altstettiner, data nadania: 2010-01-23 22:45:01, suma postów tego autora: 1512

Dodaj komentarz