Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Młodzi z SdPl: Lewica nie będzie umierać za PD i SD!

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Mają rację!

Byłby ubaw po pach, gdyby to, co nazywa się lewicą, szukało wsparcia u plantatora lasów i zarządcy kamienic i jego kolegów, którzy swoimi pomysłami z gruzowali polski przemysł.

autor: steff, data nadania: 2009-12-14 18:14:25, suma postów tego autora: 6626

Drodzy autorzy: jakie są Wasze prawdziwe intencje?

1. Chcecie startować z list (z) SLD?
2. Chcecie udowodnić, że mają Was w d..ie i nie stratować?
3. Chcecie startować z SLD, ale bez PD i SD i liczycie, że ta deklaracja ociepli relacje z SLD?
4. Czy może chcecie, aby oświadczenie było papierkiem lakmusowym, który określi poziom skwaszenia konwentów PD i SDPL, które obradowały w tym samym czasie, a nie reakcję SLD?

autor: Teutonic, data nadania: 2009-12-14 18:26:38, suma postów tego autora: 333

jak Wam takie SLD bliskie

to czemu nie pójdziecie do FMS?

oni chyba nawet więcej gumek rozdają w ten jeden raz w roku niż Wy :)

autor: kapelusik, data nadania: 2009-12-14 18:42:26, suma postów tego autora: 39

Papierek lakmusowy okaże się papierem toaletowym.

Taka będzie "chemia miłości" i inne doświadczenia prenatalne...
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2009-12-14 18:44:08, suma postów tego autora: 5956

na miejscu "młodych SdPl"

to ja raczej oczekiwałbym, że SLD zaakceptuje lewicowy program a nie PD ;)

Kurde kolejny wesoły news z życia pseudolewicy :D

Zabawna ostatnio ta lewica.pl

autor: Bloom, data nadania: 2009-12-14 18:46:29, suma postów tego autora: 306

Tam przynajmniej jest jakieś życie

Nie to co na tej prawdziwej :-)

autor: Berdysznick, data nadania: 2009-12-14 19:39:17, suma postów tego autora: 247

czy?

Czy SDPL ma program lewicowy?

autor: Roger, data nadania: 2009-12-14 21:16:59, suma postów tego autora: 514

Pytanie spoza tematu

przepraszam, że pytam tutaj, ale ma problem z wejściem na blogi, pojawiają się taki napisy:
"Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /blog/includes/base.php on line 32

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /blog/includes/base.php on line 32

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /blog/includes/base.php on line 28

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /blog/includes/base.php on line 28"

Mógłbym prosić o pomoc jakiegoś technicznego strony, czy ogólnie osobę odpowiedzialną za to?

autor: Crystiano, data nadania: 2009-12-14 21:35:59, suma postów tego autora: 1590

+

"W rocznicę wprowadzenia stanu wojennego" o mój Boże. Faktycznie zasługuje to na podkreślenie.

autor: A.Warzecha, data nadania: 2009-12-14 23:39:03, suma postów tego autora: 2743

Crystiano - wchodź przez linki pod newsami

Ten problem istnieje od kilku dni.

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2009-12-15 08:20:31, suma postów tego autora: 6199

buhahahahahahahaha

rechrechrechrech! ihihihihihihihihi.
dajcie jeszcze coś zabawnego. Dobre było to :"Leszku wróć"
Proponuje cykl wielkie powroty:
1. Cz. I "Alek wróć"
2. Cz. II "Powrót ślepowrona"
3 Cz. III "Bolek wróć" - jak się go podbechta i powie mu, że bez niego Polska zginie to i ten buc wystartuje z SLD
4. "Balcerowicz musi wrócić" - są w SLd jego cisi wielbiciele, np. niejaka Małgorzata Ostrowska

TA EKIPA ZMIENIŁA POLSKĘ. SLD KOCHA NOWY SYSTEM KTÓRY TYM LUDZIOM ZAWDZIECZAMY. W SZEREGACH SLD MUSI BYĆ DLA NICH MIEJSCE

autor: red spider 666, data nadania: 2009-12-15 09:50:28, suma postów tego autora: 1549

Ja w sprawie sondy

Przy niej nie ma możliwości komentowania. Jest trochę tendencyjna. Ja wybrałem -inne - rozumując, że pod tym hasłem kryje się bezprecedensowy w Polsce wyrok w sprawie łamania praw pracowniczych przez związek zawodowy, co zasługuje niewątpliwie na osobny punkt, a nie wieloznaczne "inne". Ciekawe jaki byłby wynik gdyby ten fakt znalazł się wprost w pytaniach?

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2009-12-15 12:23:07, suma postów tego autora: 6205

...

A, skoro mowa o sondach, to dlaczego nie ma żadnego archiwum sond na stronie lewica.pl? (A może jest, a ja się go nie "dopatrzyłem"...)

autor: Odyseusz, data nadania: 2009-12-15 13:15:37, suma postów tego autora: 1684

Poza tym śmiesznie wygląda

jak jest rezygnacja z tarczy a nie ma o wkroczeniu US Army na terytorium RP, co niewątpliwie jest wydarzeniem epokowym.

autor: bolo, data nadania: 2009-12-18 14:22:10, suma postów tego autora: 4522

Dodaj komentarz