http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7368798,Lokator_chroniony_mniej__Rewolucja_w_prywatnych_czynszowkach_.html
pewnie z pogardą mówili o protesujących najemcach czynszuwek, złorzeczą przy okazji PRL-wi, że ich zdepawował.
A Głódziowi korek od flaszki po imprezie...
(_*_)
Dlaczego autor nie napisał ,że ta grupa lokatorów to w większości członkowie gdańskiej Inicjatywy Pracowniczej , czyżby nie lubił związku do którego należy .
zmienia ustawy lokatorskie, ale zmiany idą w przeciwną strone od tej lansowanej przez Lewice Lokatorską i to są niewąpliwie zdobycze m.in. kolegi Piotra.
Swego czasu pisałam że tak to gardłowanie sie skończy.
Piotrze cytat Kwaśniewskiego w sprawie Saby byłby tu namiejscu, niestety.
czy Ty masz coś do Ciszy, bo pod każdym niusem (i tylko pod tym)z którym on ma coś wspólnego to Ty musisz coś złośliwego powiedzieć.
No nie wiem, może załatwcie to jakoś prywatnie:)
Nie będę ukrywać że darze Piotra sympatią.
Jednak prawdziwych przyjaciół nie poznaje się po tym iż nam kadzą koło uszu, prawdziwy przyjaciel wali prosto z mostu, obnaża słabe strony.
Ja może jednostronnie, ale uważam się za przyjaciółkę Ciszy, życzę mu jak najlepiej.
Podziwiam Piotra za jego charyzmę, stanowczość, bezkompromisową ideowość, upór i choć często nie ma racji to czasem trafia w sedno.
Z czasem wyrosnie z niego wielki człowiek lewicy.
[i choć często nie ma racji]
masz patent na racje od boga, czy od Glodzia ?:)
--
no po takiej sesji poszli sie wyspowiadac, arcylotry z rady miasta :D
He, he, sqrwysyny wysłały siedem suk. Jak w tej karykaturze z lat okupacji: odziały niemieckie podjęły pościg za wrogiem (tj. babkami "nielegalnie" handlującymi na targu).
Pewnie nie potrafili ustalić, w którym z nich jest jaki gramotny, co by spisał tych skrajnie ekstremalnych wywrotowców. Na wszelki wypadek przyjechała cała eksternistyczna inteligencja...
(*_*)
Nie napisałem, bo sami protestujący nie występowali jako IP. Mówili nawet że nie reprezentują oficjalnie żadnej organizacji. Jeśli IP będzie organizowała protest jako IP, to na pewno taką informację zamieszczę.
Cisza_ popatrz na zdięcia.
Ten kocór, te barwy.