Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Jan Piaseczny: Wojna o minarety

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

demokracja bezpośrednia ...

...największym wrogiem poprawno politycznej lewicy.

Dziś Szwajcaria, jutro cała Europa?

http://fronda.pl/news/czytaj/minarety

warto kliknąć na link bo w nim skream shoty z wszystkich większych europejskich portali internetowych z sądą na temat zakazu. najciekawsze są wyniki.

autor: Cud2, data nadania: 2009-12-18 11:43:51, suma postów tego autora: 3207

Brawo Swajcaria

niech na modlitwę zwołują śie przez gadu-gadu.

autor: ajde, data nadania: 2009-12-18 12:08:09, suma postów tego autora: 291

dokładanie he he

demokracja bezpośrednia największym zagrożeniem dla lewicy.

A może po prostu społeczeństwo europejskie nie ma ochoty żyć według standardów moralnych narzucanych jemu przez lewicowe salony ?

autor: Zły Szelong, data nadania: 2009-12-18 12:15:08, suma postów tego autora: 87

dyskusja na ten temat juz byla

odniose sie tylko do slow: "coraz bardziej rasistowskich i faszystowskich nastrojów w Europie". Zdaniem szefa rządu w Ankarze, islamofobia, podobnie jak antysemityzm, jest zbrodnią przeciwko ludzkości."

Akurat rzad w Ankarze jest jednym z ostatnich ktore maja prawo ganic kogokolwiek za faszyzm. Jak traktuja Kurdow? Jak pacyfikowali protesty alterglobalistow?
A w Szwajcarii jest jednak demokracja, nikt muzulmanom nie zabrania przekonywac innych do swoich postulatow, zakladac stowarzyszen i partii.
Co do zbrodni przeciwko ludzkosci to jakies pomieszanie pojec. Jak powiem, ze nie lubie Zydow, czy Murzynow, to jestem od razu zbrodniarzem takim jak Hitler??? Jak przeszkadzaja mi dzwony koscielne, gdy budza mnie w niedziele rano tez? No bez przesady...

autor: MJ, data nadania: 2009-12-18 12:45:41, suma postów tego autora: 1280

cud2

warto kliknąć... http://pl.wikipedia.org/wiki/Wałbrzych

szczególnie, gdy po 7 latach socjologii na elyyytarnym wydziale ma się braki z geografii.

autor: rote_fahne, data nadania: 2009-12-18 12:47:44, suma postów tego autora: 1805

rote_fahne

Widzisz szklanka może być do połowy pełna lub pusta.

Po pierwsze socjologia i geografia to zupełnie dwie różne dziedziny wiedzy.
Po drugie zamiast cieszyć się z tego, że są ludzie którzy chcą aktywizować prowincję to mnie flekujesz.
Myślę, że miasto Wałbrzych bardzo by skorzystało na moim bogatym doświadczeniu samorządowym (pracuje w samorządzie od 8 lat) oraz moim zapale społecznikowskim.
Ja przynajmniej staram się coś robić w sprawie aktywizacji i reaktywacji oraz rekultywacji prowincji a co Ty robisz w tym temacie po za wyszydzaniu na tym forum ludzi którzy autentycznie chcą coś zrobić.

autor: Cud2, data nadania: 2009-12-18 13:30:16, suma postów tego autora: 3207

cud2

jesteś zabawny.

autor: rote_fahne, data nadania: 2009-12-18 13:32:45, suma postów tego autora: 1805

rote_fahne

Jak chcesz to mogę Ci ZA DARMO udzielić kilku korepetycji.
Może dzięki temu sobie wreszcie na wiosce dziewczynę znajdziesz bo kobiety lubią zabawnych mężczyzn.
Myślę, że Twoja zawiść jest ułomną próbą sublimacji popędu seksualnego.

autor: Cud2, data nadania: 2009-12-18 13:41:06, suma postów tego autora: 3207

:-) :-) :-)

wow! nie ma to, jak cięta, inteligentna i przemyślana riposta. od razu człowiek czuje, że ma do czynienia z kimś na poziomie.

autor: rote_fahne, data nadania: 2009-12-18 13:55:53, suma postów tego autora: 1805

rote_fahne

Widzisz lewicowość zwłaszcza ta radykalna nie polega na ciętych ripostach tylko na realnym działaniu. Ja uważam, że w Wałbrzychu przydał by się ktoś tak kompetentny i rzutki jak ja.
Jeśli uważasz inaczej to powiedz co Ty możesz zrobić dla Wałbrzycha ?

autor: Cud2, data nadania: 2009-12-18 14:05:27, suma postów tego autora: 3207

:-)

"Ja uważam, że w Wałbrzychu przydał by się ktoś tak kompetentny i rzutki jak ja".

ktoś tutaj mówił o sublimacji? :):):)

PS. Chciałem odbić piłeczkę i zapytać, co ty mógłbyś zrobić dla Wałbrzycha? Ale zreflektowałem się momentalnie. Przecież Ty nawet nie wiesz, gdzie leży Wałbrzych, więc co Ty możesz wiedzieć o problemach Wałbrzyszan? :):):) Zostań Ty lepiej w tej stolyyycy, bo w Wałbrzychu jedyne co mógłbyś to dostać w mordę.

autor: rote_fahne, data nadania: 2009-12-18 14:16:34, suma postów tego autora: 1805

Zażarte walki

na radykalnej lewicy...Mocne, przy tym to nawet bój o pietruszkę wydaje się całkiem sensowny ;)

autor: Crystiano, data nadania: 2009-12-18 16:12:39, suma postów tego autora: 1590

Cud2 ma racje

Lewica popiera referendum tylko wtedy gdy jest jej to na ręke i i gdy ma pewność że wygra tzn.lewicowcy domagają się np.przeprowadzenia referendum wobec wycofania wojsk polskich z afganistanu bo wiedza że zwycięstwo mieliby w kieszeni natomiast w sprawie legalizacji homo małżeństw niechca referendum bo zwyczajnie się boja że przegrają i zaszkodzą swojemu wiernemu gejowskiemu elektoratowi.

autor: Antyliberał, data nadania: 2009-12-23 11:55:08, suma postów tego autora: 1302

Dodaj komentarz