USA poruszy ten temat. Niezły gest, godny okupacyjnego mocarstwa.
na straży wolności słowa...
Czy jakiś liberalny portal podał tę informacje?
jliber, a dlaczego nie? Wiekszość osób tutaj uważających się za socjalistów jest zdecydowanie za wolnością słowa. Dla wszystkich, również kapitalistów czy innych nazistów.
Ja to przynajmniej zauważyłem, miłośnicy cenzury jak za dawnych lat, są w mniejszości.
w ten sposób-
,,rząd Obamy stojący za Karzajem jest socjalistyczny'';)
P.S
Podobny zakaz był już wprowadzony w Afganistanie przed wyborami
http://www.ifj.org/en/articles/journalists-groups-protest-over-us-media-vetting-in-afghanistan
To protest Międzynarodowej Federacji Dziennikarzy przeciwko ograniczeniom narzucanym zagranicznym korespondentom w Afganistanie przez amerykańskie wojsko
.
My socjaliści tak kochamy wolność słowa, że w większości bez szemrania zgodziliśmy się by na www.lewica.pl wprowadzono nam cenzurę prewencyjną - eufemistycznie zwaną w nowomowie moderacją.....
ale to jest nawet na swój sposób zabawne
Kubie i Korei Północnej wolno ograniczać wolność słowa, lecz Afganistanowi - nie wolno?
Nie mówiąc już o tym, że Afganistan walczy z talibami, którzy fanami wolności słowa raczej nie są.
śrubujący rekord.
Cieszmy się raczej, że "demokratyzacja Afganistanu postępuje".
"Wiekszość osób tutaj uważających się za socjalistów jest zdecydowanie za wolnością słowa. Dla wszystkich, również kapitalistów czy innych nazistów.
Ja to przynajmniej zauważyłem, miłośnicy cenzury jak za dawnych lat, są w mniejszości."
czy to znaczy, że ty też jesteś za wolnością słowa i nie należysz do tej mniejszości, co chce ją ograniczać? Przyjrzę się tobie dokładniej, bo do tej pory sygnalizowałeś co innego.
przyjrzyj się dokładnie, bo ja nigdy nie chcę wolności słowa ograniczać, jestem za tym żebyś sobie mogła wszystkie swoje poglądy (do których wiesz jaki mam stosunek) wyrażać bez żadnych problemów tutaj i wszędzie indziej, stanąłbym po twojej stronie jakby ktoś chciał ci coś cenzurować (choć wiesz co o myślę o twoich przekonaniach).
PS. Możesz mi wskazać chociaż jedno miejsce gdzie "do tej pory sygnalizowałem co innego"?
:)
Znalazłaś chociaż jedno miejsce gdzie "do tej pory sygnalizowałem co innego" w sprawie wolności słowa?
Jak nie, to zamiast gadać to idź drewna do kominka nazbierać czy coś tam z rzodkiewką zrobią. Albo "starym".
W imię wolności słowa.