się nie rozmawia, do nazistów powinno się strzelać.
Cisza - żenada.
A gdzie twój humanizm?
Przecież ty lewicowiec humanista?
uczestnik różnych zajść ulicznych to raczej nie "nowolewicowo-kulturowy" hipisowski "lewicowiec - humanista".
Zresztą to nie moja sprawa (udawać adwokata ciszy), napisałem to tylko, bo antyliberał pieprzysz bez sensu jak zwykle.
czym ty sie roznisz od tych nazistow cisza???
ilu już zastrzeliłeś? Pochwal się to i inni pójdą twoim śladem :P
Była kiedyś taka reklama papierosów: Mocny w gębie.
Tak mi to jakoś się z "radykalizmem" antyfaszystowskim red. Ciszy skojarzyło.
Do komunistów też
pobiłeś sam osobiście panie Cisza? Internetu do tego nie wliczam :)
A to przez komunistów albo nazistów co roku na uleczalne choroby umiera 14 mln ludzi w krajach najbiedniejszych?
To przez komunistów albo nazistów co 3,6 sekundy ktoś umiera z głodu, a niesprzedana żywność jest niszczona albo wyrzucana? To przez komunistów albo nazistów półtora miliona dzieci umiera co roku z braku wody pitnej, a korporacje w tym samym czasie zatruwają jej ujęcia toksycznymi ściekami?
Co za różnica: strzelić komuś w łeb albo go zagłodzić? Zabić kogoś w komorze gazowej albo nie podać mu prostych leków?
Strzelać to się powinno do takich ludobójców jak ty. Nie ma systemu bardziej totalitarnego i zbrodniczego niż kapitalizm.
Zdarzyło się raz czy dwa (mam ciekawsze zajęcia, a ekipy "sportowe" są w tym wystarczająco dobre). Zresztą takich rzeczy nie pisze się na otwartym forum. P.S. a humanizm ma też swoje granice. "Humaniści" z GW tacy jak jęcząca Bortnowska, która kocha wszystkich nawet nazistów, po prostu mnie wkurzają (podobnie jak hipisi).