Warto wstawić info że 8 czerwca 1936 w Toruniu w czasie tłumienia demonstracji policja zastrzeliła działacza KPP JULIANA NOWICKIEGO.Warto aby ta data znalazła się w kalendarium lewica.pl-moze ktoś z redakcji to zrobi.
Czy Ziętek ma dostęp do Internetu? Nie wiem z czego wynika to nieodpowiadanie na maile wyborców. Mam nadzieję, że nie z olewania...
Kampania wyborcza Ziętka staje się nudna jak flaki z olejem. Słyszałem tylko jeden wyróżniający się na tle innych kandydatów na prezydenta spot radiowy. Reszta to powtarzanie ogranych tematów i oklepanych formułek. Afiszowanie się i licytowanie się ofiarnością - w kwocie 10 tysięcy złotych - należy do tych niestrawnych, na tle tych co niosą pomoc i dają bez słowa to co mają, 10 tysięcy Ziętka to żenujący chwyt wyborczy.
Zwolenników to nie przekona. Powiedzą, że chodzi o coś więcej...
Jak w piosence Kazimierza Grześkowiaka: KTO MA DYCHĘ I ŻYCZENIE - ZYSKA GRZECHÓW ODPUSZCZENIE.
No, dobrze, Bogusiu, odpuszczamy i wszystkie grzechy twoje, Zbigniewa M. Kowalewskiego, braci Nowickich, Wojtka Orowieckiego i nowej radykalnej lewicy BIERZEMY NA SIEBIE.
http://zenonmowi.bloog.pl/d,,id,5096245,m,pazdziernika,r,2009,title,Bezprecedensowy-wyrok-szef-zwiazku-zawodowego-skazany-za-lamanie-praw-pracowniczych,index.html?_ticrsn=3&ticaid=6a4f4
Komentarz zbyteczny
A czy na portalu pojawi się nowa piosenka wyborcza dla Napieralskiego?
Młotkowiec jeszcze nie uderzył?!
:)
W spotach wyborczych B. Ziętka niema logo Polskiej Partii Pracy. Zmarnować taką okazję, to się w głowie nie mieści!
jego kanapa mu nigdy tego nie wybaczy
komentować beznadziejny pościg Ziętka za Morawieckim?
nie znasz etiopskiej taktyki biegu dystansowego: zostać z tyłu i potem stopniowo wyprzedzać konkurentów?
3 lipca Ziętek wyprzedzi Komorowskiego w sondażach, a 4-go - wygra wybory.
Ziętek jest za słabym kandydatem na Twoje komentarze. Nie rozmieniaj się na drobne i nie poświęcaj uwagi tak lichemu kandydatowi:)
robią na mnie wielkie wrażenie komentarze organizatora demonstracji których liczebność była mniejsza niż liczba osób stojących na przystanku autobusowym ZTM (nie mówiąc już o Tramwajach!) w który będzie ustalał ligi i terminarze politycznego znaczenia.
Gdyby pod artykułem o Ziętku nie byłoby wpisu ABCD, bałbym się że ten ostatni zachorował...
Dlaczego lewica.pl dyskryminuje "prezydęta" Zietka? NIe było mnie trzy dni i co widzę?
"Poprzednie konferencje prasowe Bogusława Ziętka odbyły się m.in. w Warszawie, Katowicach, Świdnicy, Głogowie, Bydgoszczy, Poznaniu oraz Łodzi."
Gdzie te wszystkie relacje z tych miast? Co jest grane? O co chodzi? Jakim prawem to blokujecie? Kto Wam płaci za dyskryminację prezydęta?