dla uczestników pikiety. Jestem pełen podziwu i uznania. Zaimponowaliście mi ogromnie. Prawdziwi bohaterowie.
a jednocześnie za przekazaniem lokatorom obowiązku finansowania napraw i remontów...
pomysl nad tym co czasami napiszesz, ja rozumiem podwyzki, 5,10, nawet 15%, ale nie 150%, czy az o tyle wzrosly ceny uslug o ktorych wspominasz ?
2 lata temu mendownia "tylko" rozbijała oddolne blokady nielegalnych eksmisji, teraz rozwala legalne dema.
No i kto tu jeszcze śmie powiedzieć, że rządzący "nic nie robią"? Robią aż się kurzy - tyle, że w interesie deweloperów i przyszłych właścicieli.
państwo PO można osłabić 20 czerwca, głosując na tego przeciwnika Komorowskiego, ktory ma szansę sprzątnąć mu prezydenturę sprzed nosa.
Myślisz ze Jarek jako prezydent zajmie sie czynszami?
czyli jesteś za wywłaszczaniem kamieniczników i tworzeniem wspólnot mieszkaniowych? Bardzo mnie to cieszy.
policja zakłóca i być może o mały włos nie rozbija protestu lokatorów przeciw planom podwyżki czynszów - 7 komentarzy.
Wodzu fanklubu Belki i Sekuły palnie coś trzy po trzy w prajm tajmie tefałenu - ponad 3 x więcej postów.
Jakiś przyczynek do stanu świadomości części tutejszej lewicy to jest. Tyle, że przerażający.