Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Malezja: Przywódca stanu Malakka zachęca nastolatków do małżeństwa

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Ależ Jarosławie

Czy namawianie do sexu 13latek to nie pedofilia?

autor: Antyliberał, data nadania: 2010-08-05 13:47:35, suma postów tego autora: 1302

Antyliberale,

raz jeden zrobiłem ukłon w stronę Watykanu i panujących tam świętych praw, a Ty od razu "pedofilia" ;)

autor: Jarosław Klebaniuk, data nadania: 2010-08-05 14:28:54, suma postów tego autora: 436

Jeden z lepszych odredakcyjnych komentarzy ,

jakie tutaj przeczytałam, Klebaniuku! (*_*}
Ja na przykład pierwszy raz pocałowałam się kiedy miałam 17 lat (przez zaciśnięte usta). Ale miałam katolickie koleżanki, które o zamążpójściu marzyły już w wieku lat 15-tu. Niektóre też wtedy cnoty traciły... ponoć niewiele zmieniło się od tego czasu...
Jestem ZA!!!
(*_*)

autor: Hyjdla, data nadania: 2010-08-05 15:15:18, suma postów tego autora: 5956

Hyjdlo,

przecież ja dla Ciebie piszę te komentarze.
Motywujesz mnie :)

autor: Jarosław Klebaniuk, data nadania: 2010-08-05 16:39:14, suma postów tego autora: 436

Hyjdla

A pamietasz ?

http://www.youtube.com/watch?v=hyjHWHCXqIs

autor: Rebel, data nadania: 2010-08-05 18:55:09, suma postów tego autora: 152

????

Jaroslawie,
A kto i w jaki sposob bedzie sprawdzal "dojrzalosc plciowa" kandydatow do malzenstwa?
Ksiadz proboszcz czy siostra katechetka?
Powierzchownie czy doglebnie?
W sposob misjonarski czy niech bedzie pochylony?
Twoja pro-pozycja rodzi wiele pytan

Hyjdla,
Jako dziecko musialas byc wyjatkowo szpetna jezeli jakis krolewicz zdecydowal pocalowac cie tak pozno. Nalezy miec nadzieje ze przynajmniej dzieciaki nie sa rude z powodu zardzewialej cnoty
:) buzka :)

autor: Rebel, data nadania: 2010-08-05 18:47:46, suma postów tego autora: 152

Rebel

Sprawdzanie dojrzałości płciowej będzie miało miejsce oczywiście wyłącznie podczas spowiedzi świętej :)

autor: Jarosław Klebaniuk, data nadania: 2010-08-05 23:00:49, suma postów tego autora: 436

Dodaj komentarz