Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

USA znowu dozbroją Izrael

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Powoli zrozumieć bo nie jestem pazgulem

Izrael kupuje w USA samoloty niewidzialne dla amerykańskich samolotów. By zbombardować irackie instalacje atomowe. W kilka miesięcy po tym, gdy w wyniku porozumienia oprotestowanego przez USA, Turcja z pomocą Brazylii wymieniła Iranowi "atomy" nadające się na bomby na niegroźne. By Izrael swoje atomowe mógł chronić, odmawiając od lat podpisania konwencji o nierozpowszechnianiu broni atomowej.

www.cud2.blogspot.com

autor: Cud2, data nadania: 2010-08-16 11:46:30, suma postów tego autora: 3207

Jak się ma takich sąsiadów, to ile by nie kupili, zawsze będzie mało

Polska też powinna o tym pomyśleć.

autor: west, data nadania: 2010-08-16 12:37:51, suma postów tego autora: 6717

USA - Izrael.

Przeciwnicy zarzucają Obamie, że za bardzo zbliżył się do świata muzułmańskiego. Więc może chce Obama jakoś uspokoić nastroje, a poza tym pieniądze nie śmierdzą, a wojna w Afganistanie kosztuje. No i może stara się zatrzeć niemiłe wrażenie, wywołane zgodą na budowę muzułmańskiego ośrodka kulturalno - religijnego, tuż obok tzw. "Ground Zero".

autor: neoconstantine, data nadania: 2010-08-16 13:52:59, suma postów tego autora: 119

Sojusznik Putina dozbraja Izrael

Olaboga!

autor: bolo, data nadania: 2010-08-17 18:10:14, suma postów tego autora: 4522

./..

Neoconstantine, gratuluję opanowania demoliberalnej nowomowy! Urzekają mnie te "uspokajane nastroje" i "niemiłe wrażenia", jednakże nawet przy ostrym zatruciu środkami masowego rażenia propagandą(czyt. TV), nie porównywałbym zgody na budowę "jakiejśtam" świątyni w pobliżu "Uziemionego Zera"(rozumiem, że media na działeczce są, to wiele rzeczy ułatwia ;-)) z dostarczeniem **za darmo** najnowszego (znanego) wytworu własnego przemysłu zbrojeniowego, a nawet udostępnieniem (niektórych) technologii, na jakich jest ów oparty. Jeśli nie wiesz dlaczego, to daj mi swój karabin, a ja się za Ciebie pomodlę ;-)))

autor: Miś_Bucharin, data nadania: 2010-08-18 20:49:15, suma postów tego autora: 3566

Dodaj komentarz