da sobie radę. Im więcej ludzi pracy w Sejmie, tym lepiej.
sam jeden w pojedynke i 21 postulatow, przypmnij mi, ktory z nich mowi cos o wolnym rynku ?:)
Chyba nie wie co bredzi, może niech spyta prawdziwych walczących z tamtych czasów to się zdziwi odpowiedzią, bo walczyli o zupełnie inne rzeczy niż ten pełowiec.
Ale na pewno nie jesteś tego świadom jak i pozostała banda z solidarność.
i do tego ZSRR :)
napisany "sympatycznym atramentem"...
Nakopać takiemu do rzyci to jak syfa przez adidas złapać.
.
Pewne rzeczy wychodzą dopiero w praniu.
No dobra, ale po co ten news o PO, kolejny news redaktora Ilnickiego nt. prawicy, na lewica.pl?
Jestem przekonany, że portal lewica.pl jest portalem lewicowym, a nie o lewicy dla lewicowców. Interpretacja postulatów Solidarności prezentowana przez pana Borowczaka wydaje mi się na tyle interesująca, że postać nowego posła warto wspomnieć.
w nagrodę za co będzie on osłem? w nagrodę za zniszczenia i przyczynianie się do zrujnowania Polski?
Gdyby napisali, że jest on mądry i ludzie chcą, by ich reprezentował, to co innego.
Ale tak, to jakby sutenerom dawać ordery za to, że łupią prostytutki albo morderców odznaczać za to, że dzięki nim jest mniej ludzi na świecie, przez co zużywa się mniej wody i jedzenia oraz nie przybywa tyle co2.
Kiedy udział w demontażu naszej Ojczyzny będzie powodem do hańby, a nie do nagrody, od razu zrobi się u nas lepiej.
"zruinowania Polski". No, ja jakoś nie ubolewam nad tą "ruinacją", a wręcz mam nadzieje ze do takiego "dobrobytu" jaki był np: w latach 80-ych to już nie wrócimy.