I to mnie cieszy.
...
Szkoda, że nie startuje. Dwóch SLDowskich pajaców to zawsze śmieszniej, niż jeden.
Nie widzę informacji o kandydacie radykalnej lewicy? Czyżby nawet UPR była wyżej od lewicowej rodzinki?
A Zieloni do Warszawy wystawili Krystiana Legierskiego , też mogliście wspomnieć w artykule ;p
SDPL popierało w ostatnich wyborach PO i Komorowskiego, może niech więc już nie robią wstydu, nie udają i się połączą z PO?
Olejniczak będzie więc miał i jeden głos więcej.
Chyba, że liczy na posadę u Gajowego.
Czy na lewicy.pl pojawi się informacja o polskich jaśniepanach, wykorzystujących robotników rolnych z Ukrainy???
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,8403279,Zakiszone_pensje_ukrainskich_robotnikow_rolnych.html
Powinno być odwrotnie. To Olejniczak powinien wycofać swój start i poprzeć kandydata lepszego od siebie, tzn. Marka Borowskiego. Ten człowiek o wiele lepiej zna Warszawę, jest konkretniejszy i konsekwentny w tym, co robi i mówi. Szkoda, że jedynym liczącym się kandydatem na lewo od PO będzie Olejniczak.
Byl w faszystowskiej bandzie p[rzez 20 lat ktora urzywala czolgow do mordowania robotnikow idacych do pracy, ktora utrzymywala sie przy wladzy dzieki ludobujstwom i lamaniu elementarnych praw czlowieka, torturom i skrytobojstwom.
Niech pamiec o nim nie zginie a on z polityki i owszem.
Borowski nie startuje? Jak to? To co my mamy teraz robić?
Jak dalej żyć?
rozumiem, że Pinocheta i Thatcher, którzy także mordowali robotników, potępiasz z równie stanowczo?
Jeden prawicowy kandydat mniej :)
zapomniales tez wspomniec ze palil podreczniki do ortografii....ja juz mniej bledow robie.
w położeniu klasy robotniczej Warszawy.
pewnego pięknego dnia przed świętami Bożego Narodzenia prości biedni ludzie wdarli się do sejmu z krzykiem że nie mają z czego żyć i za co świąt wyprawić.Konsternacja wśród posłów szybka zbiórka pieniędzy.Uzbierali ponad czterysta złoty i chcieli je wręczyć pomstującym biedakom.Ci odmówili i pieniędzy nie przyjęli.Po tym wydarzeniu żeby demokracja więcej nie upominała się o swoje w tak bezpośredni sposób marszałek zarządził zbudowanie bramki kołowrotka za ponad milion zł.Jak się zaczną wdzierać ponownie to teraz straż marszałkowska zdąży się zmobilizować i wyłapać następnych chętnych gotowych do konfrontacji z posłami.
Radujmy się bracia i siostry, albowiem koniec Wielkiej Nierządnicy z ulicy Rozbrat jest bliski!
mnie też denerwuje, choć od kiedy przestała opowiadać o duchu świętym, a wzięła się do pracy, jest dużo lepiej. Jej partia też nie jest moim oczywistym faworytem ze względu na kołtuńskie, kabotyńskie poglądy na kwestie obyczajowe i ogólną nieudolność, mazgajstwo (vide sprawa krzyża). Panią prezydent jest pani Gronkiewicz-Waltz jednak wspaniałą, moje ukochane miasto wiele jej zawdzięcza!