Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Lech Kańtoch: VII Kongres OPZZ. Premier Tusk nie przybył

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

OPZZ niech sie niechwali!

Zawsze współpracowali z SLD a teraz gdy LSD sie sypie jest zagubione!

autor: Antyliberał, data nadania: 2010-10-09 11:46:29, suma postów tego autora: 1302

Na pohybel wam "związkowcom".

Szczególnie OPZZ (choć także i "S") należy podziękować za przyklepanie "elastycznych zmian w kodeksie pracy" z 2002 roku, dzięki którym pracownika można łatwiej zwalniać lub nie wypłacić mu odprawy, jeśli pracował w zakładzie zatrudniającym mniej niż dwadzieścia osób.

autor: Andrzej Kotarski, data nadania: 2010-10-09 13:40:50, suma postów tego autora: 1212

Panele swoją drogą a życie swoją.

Do takich wniosków doprowadziła mnie relacja z Kongresu. A najbardziej utrwalę sobie zdanie: związki są po to, by łagodzić konflikty. Tak samo myśleli działacze CRRZ. I przegrali. Obecni też przegrywają. Ale pomalutku, pomalutku...

autor: steff, data nadania: 2010-10-09 16:29:47, suma postów tego autora: 6626

samozadowolenie

Nie wiem czy są jakiekolwiek przesłanki do samozachwytu. Nie podoba mi się również wprowadzenie paneli, które niewątpliwie ograniczają tematykę obrad. Tematu odmłodzenia OPZZ nawet nie warto komentować.

autor: Tow. Czesław, data nadania: 2010-10-11 11:20:55, suma postów tego autora: 80

Dodaj komentarz