Ale gdzie on lokuje swije grube miliony któore zarobił podczs swojej piłkarskiej kariery?pod poduszke?
o wyjaśnienie sprawy Zamachu 1 Kwietnia.
na Koreę Pd dalej nic? Już trzeci dzień się zastanawiacie jak to info zręcznie opakować? Proponuję tak jak Chiny, czyli wezwijcie ofiary bombardowań aby się uspokoiły i ustabilizowały...
W sumię to się nie dziwię, ten atak przeczy przecież prawom lewicowej ekonomii, jak wiemy komunistyczny imperializm nie istnieje...
to firma bezczelnie co 30-dni zasila moje konto i podtrzymuje żywot banku.
Banki żyją z kredytu, czyli z krwi tych co chcieliby wycofać pieniądze, tylko nie mogą. No i obligacji, czyli państwowej krwi.
Ty się mienisz liberałem? No chłopie, przecież prawdziwy liberał (a nie wyszczekany trololo) wiesza psy na bankach równie mocno jak lewica. Powinieneś się cieszyc, że tutaj starają się podchodzić do tematu systemowo. Kto wie, może ludzie lewicy przejrzą na oczy i zobaczą, że antylewicowy komunizm w wersji hard i międzynarodowi bankierzy to prawie to samo. Nie będę w komentarzu wyjaśniał. Te informacje można sobie łatwo poszukać.
Koreańczycy z północy pieniędzy z naszych banków nie będą wycofywać. Więc o co ci chodzi? Dlaczego chcesz nimi straszyć? Chiny, uwzględniając twój interes, postąpiły rozważnie, wezwały obie strony do opamiętania. W każdym bądź razie lotniskowca na pomoc nie wysłały. Dlatego sami musimy pieniądze wycofywać z banków. Tobie też to radzę. Więcej, myślę, że powinieneś szybko sprzedać swoje akcje, bo po 7 grudnia dywidend już nie dostaniesz bez względu na to, jak zachowają się Koreańczycy z północy. Tak, tak, dla takich jak ty nadchodzą ciężkie czasy. A Cantona to po prostu geniusz. Nie wygrasz z nim.
Jeśli mówi to na serio i zupełnie od siebie, to niebawem może przestać być słynny. W tym System jest naprawdę dobry.
@Bury
"to niebawem może przestać być słynny"
albo odwrotnie, stanie się jeszcze słynniejszy, bo zaczną się nim interesować także ludzie, którzy się nie interesują normalnie piłką nożną.
ale pamiętam go.
Miał styl i ten charakterystyczny podniesiony kołnierzyk:)