Te wycieki osłabią organy państwa a nie kapitał, który w istocie rzeczy rządzi amerykańskim społeczeństwem. Wszystko inne to pic.
mozna tylko trzymac kciuki, zeby sie nie ugieli i doprowadzili sprawe do konca.
w Kwacha i Millera. Mam też nadzieje, że znajdzie się tam korespondencja sprzed napaści na Irak. Że znajdą sie dowody na to, ze te dwie mendy od początku wiedziały, ze w Iraku nie ma żadnej broni i że borą udział w normalnej imperialistycznej napaści.
To może zakończyć ich życiorysy. Oby! SLD też, choc na dłuższą metę dopiero, to przysłuży, jeśli da się tych k... na dobre pozbyć.
cokolwiek nowego będzie w tych przeciekach będzie to nowe tylko dla nas, wszyscy zainteresowani doskonale zdają sobie sprawę z pozakulisowych zagrywek, wszyscy się chętnie do nich uciekają
wszyscy mają nadzieję że to jednak nie wypłynie na światło publiczne - wszystkich to postawi w niezręcznej sytuacji
mnie osobiście się to bardzo podoba bo nie lubię być traktowany jak element bydlęcego stada składającego się z samych kretynów
przykład - uk poważnie myśli o złagodzeniu rygorów bezpieczeństwa na lotniskach - tydzień później bomba przeleciała dwoma samolotami - nie wybuchła, ale mogła
no co za zbieg okoliczności...
[mnie osobiście się to bardzo podoba bo nie lubię być traktowany jak element bydlęcego stada składającego się z samych kretynów]
Ale pewnie jesteś za przymusem odkładania na emeryturę, bo przecież jak się bydła do odkładania nie zmusi to nie będą odkładać i na starość będą żebrać. I za przepisem zmuszającym zapinać pasy w samochodach, bo przecież gdyby nie taki przepis, to bydło by pasów nie zapinało i wypadało przez przednie szyby. I przymus wszelkich ubezpieczeń, bo przecież jak się bydła nie zmusi to się nie ubezpieczy, a potem będzie żądać od rządu pomocy bo im się należy. I przymusu schodzenia po drabinie tyłem, bo przecież inaczej by bydło przodem schodziło i z drabiny spadało.