Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

USA ostrzega sojuszników przed kolejną publikacją Wikileaks

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Korporacje trzymają sie mocno.

Te wycieki osłabią organy państwa a nie kapitał, który w istocie rzeczy rządzi amerykańskim społeczeństwem. Wszystko inne to pic.

autor: steff, data nadania: 2010-11-25 18:35:36, suma postów tego autora: 6626

o ile to nie jest wyciek kontrolowany

mozna tylko trzymac kciuki, zeby sie nie ugieli i doprowadzili sprawe do konca.

autor: MJ, data nadania: 2010-11-25 18:51:55, suma postów tego autora: 1280

ja mam nadzieję, że udeży to mocno

w Kwacha i Millera. Mam też nadzieje, że znajdzie się tam korespondencja sprzed napaści na Irak. Że znajdą sie dowody na to, ze te dwie mendy od początku wiedziały, ze w Iraku nie ma żadnej broni i że borą udział w normalnej imperialistycznej napaści.
To może zakończyć ich życiorysy. Oby! SLD też, choc na dłuższą metę dopiero, to przysłuży, jeśli da się tych k... na dobre pozbyć.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2010-11-26 12:49:02, suma postów tego autora: 6205

cokolwiek nowego będzie w tych przeciekach będzie to nowe tylko dla nas, wszyscy zainteresowani doskonale zdają sobie sprawę z pozakulisowych zagrywek, wszyscy się chętnie do nich uciekają

wszyscy mają nadzieję że to jednak nie wypłynie na światło publiczne - wszystkich to postawi w niezręcznej sytuacji

mnie osobiście się to bardzo podoba bo nie lubię być traktowany jak element bydlęcego stada składającego się z samych kretynów

przykład - uk poważnie myśli o złagodzeniu rygorów bezpieczeństwa na lotniskach - tydzień później bomba przeleciała dwoma samolotami - nie wybuchła, ale mogła

no co za zbieg okoliczności...

autor: nikyty, data nadania: 2010-11-26 21:09:21, suma postów tego autora: 3572

nikyty

[mnie osobiście się to bardzo podoba bo nie lubię być traktowany jak element bydlęcego stada składającego się z samych kretynów]

Ale pewnie jesteś za przymusem odkładania na emeryturę, bo przecież jak się bydła do odkładania nie zmusi to nie będą odkładać i na starość będą żebrać. I za przepisem zmuszającym zapinać pasy w samochodach, bo przecież gdyby nie taki przepis, to bydło by pasów nie zapinało i wypadało przez przednie szyby. I przymus wszelkich ubezpieczeń, bo przecież jak się bydła nie zmusi to się nie ubezpieczy, a potem będzie żądać od rządu pomocy bo im się należy. I przymusu schodzenia po drabinie tyłem, bo przecież inaczej by bydło przodem schodziło i z drabiny spadało.

autor: misiekZ, data nadania: 2010-12-01 13:27:15, suma postów tego autora: 174

Dodaj komentarz