Demokracja w stylu amerykańskim nawet tam dotarła.
Chciało im się demokratycznych przemian to mają
Do Juropijan Junion! Po trupach!
To pesudo komunisci to komuniści tylko z nazwy!
Warto pamiętać, że "demokratyzowanie" krajów takich jak Ukraina, Mołdawia czy Gruzja oznaczało wprowadzanie w nich demokracji mafijnej. Sami mołdawscy "komuniści" (partia która wysłała mołdawskich żołnierzy do Iraku i prosiła Jankesów o interwencję ws. Naddniestrza) tez zresztą swój wkład do owej mafijności wnieśli.
lepiej do WNP?
tracą Ukraińcy, Mołdawianie i Gruzini, nie mając struktur zdeformowanego państwa robotniczego...
nie UE i NATO, co w zamian:
WNP?
Oś z Phenianem?
to co?
Danaturat?
Czy chodzi o tych samych "komunistów", którzy przeprowadzili prywatyzację poszczególnych gałęzi przemysłu we własnym kraju i wprowadzili podatek liniowy? Już ich współpraca z Wujem Samem została opisana...
Tak, ci sami. Ich prezydent Woronin, zaraz po zaprzysiężeniu udał się do ambasady USA w Kiszyniowie, żeby zapewnić, że współpraca z Amerykanami zostanie zatrzymana a polityka kraju się nie zmieni, żeby się nie obawiali. Krytykował to nawet taki buiurokrata i oportunista jak Ziuganow. W sumie to ABCD powinien ich chwalić, skoro podobnie jak Kaczyński jest sympatykiem ery Gierka.
A teraz pomyśl, co by porywacze zrobili z prawdziwym komunistą, zagrażającym interesom burżuazji, skoro nawet takiego niegroźnego pseudokomunistę porwali i torturowali.
"Kiedy przyszli po pseudolewicowych oportunistów, nie protestowałem, bo nie byłem pseudolewicowym oportunistą, kiedy przyszli po socjalpatriotów, nie protestowałem, bo nie byłem socjalpatriotą...."
Oto rezulatat kampanii nienawiści wobec komunizmu.
pseudokomuniści nie dorastają do pięt komunistyczności i marksistowskiej poprawności A.K