Brawo Chavez!
A nad Wisłą kłamią, że komuniści nie mogą wygrać w demokratycznych wyborach.
Bo to nie komuniści tylko pseudokomuniści a to różnica
Niewiele brakowało. Ale już teraz Mołdawia jest przodowniczym krajem Europy. Europa potrzebuje silnego antyprzykładu.
Jliber, zgadzam się Europa potrzebuje przykładu w którym pseudokomunistyczna partia nie dokonała ani jednej nacjonalizacji przedsiębiorstwa - by wiedziała, czym jest a czy nie jest komunizm. 80% przemysłu Mołdawii jest prywatne, ale coś się to nie przekłada na jakość życia obywateli. Tak samo PCdM popiera także imperialistyczne wojny jankesów. Komunizm 100%!!!
nie wątpię że tacy jak Ty są zadowoleni z tego że Mołdawianki muszą się sprzedawać w Europie Zachodniej
Ale pewnie Ty dostajesz od nich masaże za darmo, zapomniałem
Chętnie zapytałbym kogoś kompetentnego, jak widzi ideologię i praktykę partii noszącej NAZWĘ komunistycznej i perspektywy jej działania. A Wy tylko wymyślacie sobie wzajemnie lub insynuujecie różne sprośności - przykładem to prostactwo o Mołdawiankach i ich usługach dla dyskutanta, który innemu dyskutantowi "nie był w smak"...
Ciekawym,czy jest gdzieś jakiś lewicowy portal wolny od takich idiotyzmów - niechby nawet w dobrym zamiarze - i od udziału blagierskich dywersantów.
"Chętnie zapytałbym kogoś kompetentnego"
A nie będzie ci trzeba "cośkolwiek zapłacić" za możliwość dyskusji z taką elitą jak ty?
Nie mieszkam w Europie Zachodniej, więc nie znam żadnych sprzedających się Mołdawek. Ale podaj szczegóły, widać wiesz więcej.
Któryś z moich uprzednich wtrętów musiał ogromnie zaboleć ach, jakże bezinteresownego Getzza, który go zapewne nie zrozumiał. Wyjaśniam więc: Nie, nikt dotychczas nie płacił mi za to, że mnie o czymś poinformował lub nauczył.I płacić nie musi. Ale i ja nie muszę brać udziału w tak bardzo niewymyślnych "dysputach".
z komunizmem niewiele mają wspólnego, skoro uczestnicy tego forum ich tak po macierzyńsku traktują. Nawet wyrażają nieśmiałe uznanie dla ich wyborczego zwycięstwa.