co więcej uważam że w polsce zdała by ona egzamin!
Chołota i menelstwo w polsce maja sie za dobrze!
W więzieniu wszystko za darmo tylko ja taki gupi robie po 12godzin i płace za takie pierdoły jak czynsz światło media itp.
Czuje się troche jak frajer nic złego nikomu niezrobiłem a za wszystko musze płacic a ktos kogos zabije i ma wszystko za darmo w ZK!
Dziejowa sprawiedliwość 3 RP!
Pełna zgoda co do wpisu.
Je też za.
My sie chyba wogule zgadzamy w wielu kwestiach cos mi sie tak zdaje?
Wprowadzenie kary chłosty w Polsce w skuteczny sposób ograniczyło by plagi JP na 100%, CHWDP, zwykły wandalizm i inne przejawy działalności elementu.
Bo czytając wpisy mam coraz częściej wrażenie że jestem na forum UPRu...
CZErwony, bo to jest właśnie desant UPRu na lewicowe forum, by pod płaszczykiem lewicowych komentarzy propagować rozwiązania rodem ze średniowiecza albo innego shita prawackiego.
"biciowo"-policyjno-cudowna.
Organizacje broniące praw człowieka twierdzą, że starodawna praktyka zamykania przestępców w więzieniach osiągnęła rozmiar epidemii i należy ją traktować tak jak tortury. Kara ta wywołuje ból i cierpienie o takim natężeniu, że spełnia kryteria definicyjne tortury. W postępowych państwach Europy już od dawna przestępców wysyła się na wczasy resocjalizacyjne na Mauritius.
... co z samochodami marki Porsche. Często zastanawiam się po jakiego grzyba ludzie się w to pakują.
Jestem za to zwolennikiem skutecznego karania debili.
Frustracja, ot co.
To bardzo przykre ze przestępcy doznają cierpień i ich boli. To niesprawiedliwe. Przecież jak się kogoś gwałci, albo bije to się żadnych cierpień nie wyrządza. Jest mi strasznie smutno po przeczytaniu tego newsa :-(
Bez obrazy - ale trzeba być chyba psycholem, by postulować takie "rozwiązania".
nie rok 2050, a już zachodni lewicowcy właśnie to postulują. Przyszłość już dzisiaj!
no to co, psychol też człowiek. Czy może jesteś nietolerancyjnym psycholofobem i nienawidzisz ludzi należących do tej ciemiężonej mniejszości?
Aby pokazac przydatnosc owej metody panujacy w kraju sultan powinien organizowac pokazowe wymierzanie kary swoim kilkunastu synom,ministrom sobie i wszystkim pasozytom zyjacym dzieki pracy reszty narodu.
www.socjalpatriotyzm.salon24.pl