Dwie strony tej samej monety.
Przynajmiej poszli siedzieć za Wolną Polskę a nie za gwałt.
mówieniem o wielkiej politycy, rządach i korporacjach (bo chyba o to chodzi w tym wikileaks), a podawaniem adresów gimnazjalistów z podpisem: "pobijcie ich" ?
Wiadomo, że politycy i wpływowi bogacze to żadne zagrożenie przy śmiertelnie groźnych feministkach, Biedroniu i 15letnich zdrajcach rasy.
pozbierać wypowiedzi Cud2, ABCD, PMB do kupy to wyszedł by niezły kabaret:-) Może lewica.pl ogłosi jakiś konkurs:-)
A tak generalnie to Cud2 życzę ci przed świątecznie aby ci ktoś kosę pod żebra sprzedała, albo obił ryj konkretnie - nie to nie złośliwość to tylko takie praktyczne działanie dla dobra "Wolnej Polski" które praktykuje towarzystwo co to RedWath z wypiekami na mordach śledzi
Skazuje się młodych narodowców a bandyci odpowiedzialni za wprowadzenie stanu wojennego chodzą na wolności. Twórcy Red Watch nie dorastają Kiszcakowi do pięt.
Ci "zdrajcy rasy" czy może raczej - "zdrajczynie rasy" są najlepsze na takich stronach.
do kabaretu powinien dołączyć jeszcze Marek:-)
twoi kochani dzielni "narodowcy" na swojej stronie www dzielnie przypominają i świętują urodziny takich wspaniałych narodowców jak Hitler i Hess, do tego wezwania do załatwienia zdrajców rasy i inne wspaniałości. Pogratulować
to:
deklamować o walce klas, rewolucji, śmierci człowieka, dekonstrukcji humanizmu etc. - i bać się jakiegoś niszowego Redwatch.
dzisiejsza "nietzscheanizacja lewicy" sprowadza się do hasła:
Werdet hart. Unter Schutz der Polizei! (cyt wg Also sprach post-Zarathustra; Bądźcie twardzi! Pod ochroną policji! - przeł. ABCD)
przyszli po "neofaszystów", byłem zadowolony, że ich zamknęli.
Kiedy przyszli po mnie, nikt mnie nie ratował, bo wszyscy już siedzieli.
więzienie jest aparatem represyjnym państwa kapitalistycznego, stanowiącego nadbudowę struktur wyzysku?
Jeśli tak, to nie życzę sobie, żeby ludzi zamykano do więzień.
jest taka parodia Iliady, gdZie Achilles ucieka przed Hektorem, a potem pisze na policję państwową, żeby go chroniła.
nawoływanie do "wysłania w kosmos Romanorydzów" (a więc do fizycznej likwidacji Romana Giertycha i Tadeusza Rydzyka, będących przedstawicielami ludności polskiej i głoszących poglądy konserwatywne i katolickie, których polskie prawodawstwo nie zakazuje, a także formułowanie na ich temat obraźliwych komentarzy etc.) powinno być legalne czy nie?
a jak ocenić demaskowanie "zdrajców klasy"
Żeromskiego poinformowano o uwięzieniu ideologa totalitaryzmu, Juliana Bruna, stwierdził: "Źle się dzieje w wolnej Polsce, jeśli ludzie siedzą w więzieniach."
Mam nawet tytuł takiego wyboru- Lewica Patriotyczna Osądzi nas historia'' Słowo wstępne powinni wspólnie napisać gen. Jaruzelski i J. Kaczyński
A tak na marginesie wątpię by mowa nienawiści dała się łatwo prawnie zoperacjonalizować
Czy jeśli np nazwę Premiera Tuska blokersem- to jest to sianie nienawiści czy nie?
Często odnoszę wrażenie, że wyznawcy takich poglądów (spece od "zdrady rasy") istnieją po to, by ośmieszyć pewne, w sumie całkiem niegłupie idee.
A do końca dni swoich beda chodzić w chwale bycia prześladowanymi przez gejowską żydomasonerię. Może nawet doczekają się wręczenia orderów zasługi przez Suma Narodowego - przyszłego ministra stanu w kancelarii Przeydenta V RP Korwinsyna-Mikiego.
Ojczyznę wolną pobłogosław Borze (Iglasty, Liściasty i Mieszany w jednej osobie)
To jawna dyskryminacja. Kiedy jakaś "lewica" wyjdzie ponad swoje uprzedzenia i zacznie bronić faszystów? Bronić przed każdą dyskryminacją! Na rany chrystusa, przecież to też ludzie!
Lewica potępia islamofobię, ale czy nie czas potępić antyfaszyzm, w którym też jest dużo fobii? ;-)
Może jeszcze nie czas... ja poczekam ;-)
głosy broniące neofaszystów podających nazwiska, adresy i numery telefonów ludzi wystawionych w ten sposób do zabicia są nie tyle dziwne, co niepoważne
Nie potępiam islamofobii, wręcz przeciwnie. Mówię wprost: jestem islamofobem i jestem z tego dumny. Podobnie jak jestem dumny z tego, że jestem katolikofobem.
Uważam też, iż dobrze się stało, że przestępców z Redwach skazano na więzienie.
Uprzedzenia pozwalają nam zachować nasz system wartości. Gdy nie ma uprzedzeń, jest "nie róbmy polityki, budujmy mosty". Zatem jest po peowsku, czyli nijak.
Mylisz uprzedzenia z ideowością. Uprzedzenia prowadzą do sekciarstwa i mówienia "nie bo nie" - przykład ludzie którzy wbrew wszelkim faktom wciąż wierzą w "socjalny PiS". Ideowość natomiast oznacza, że nie idzie się na siłę na kompromisy i ma jakiś kręgosłup.
Uważam też że z ta islamofobią i katolikofobią przesadzasz. Jest cała masa odmian islamu i katolicyzmu. Większość faktycznie jest odpychająca i obrzydliwa, ale nie wszystkie. zresztą wiele odmian np. judaizmu też zasługuje na potepienie i walkę z nimi.
P.S. a wracając do tematu cieszę się ze skazania tych @#$% którzy napisali na Redłoczu, że moim idolem jest Dyduch.
Pomijając nazioli, bo to chyba ostatnia grupa wobec której jeszcze tzw. "lewica" nie poczuła empatii i sympatii, to ja widzę wartości tzw. lewicy tak:
1 Człowiek, któremu nie podoba się islam i obrzezanie w naszym kraju małych dziewczynek - jest islamofobem.
2 Człowiek, który nie popiera adopcji dzieci przez pary homoseksualne - jest homofrobem
3 Człowiek, który odbywa stosunek z kobietą, nie zostawia jej potem telefonu i sam nie dzwoni - jest patriarchalnym mizoginem.
I ja się pytam: Dlaczego jeszcze kogoś dziwi, że w naszym kraju lewica ma tak złe notowania i praktycznie nie istnieje? Czy ktoś jeszcze tego nie wie? Naprawdę?
Niewielu jeszcze pozostało w naszym kraju do pokochania, zostali tylko samotni, opuszczeni przez wszystkich faszyści, a przecież zarazem ludzie, męzowie i ojcowie rodzin, matki i żony... :-(
Cisza - zemsta za Dyducha? ;-) No fakt, wstyd jakoś tak... moim jest Doda a Twoim Dyduch, którego się wypierasz? ;-)
katolikofobia i islamofobia, oraz życzenie komuś uwięzienia przez kapitalistyczne państwo to nie jest lewicowa postawa.
Cisza - pewnie bardziej cię to zdenerwowało, niż to że w ogóle sie tam znalazłeś. Nie dziwię się, bo to naprawdę obelga.
PS. Ten redłocz to nie są narodowcy np. z ONR, tylko naziści.
Nie można redłocza podrzucać nacjonalistom , którzy nic wspólnego z tym nie mają, bo na takiej samej zasadzie do lewicy zaliczą np. LBC, lub esledowską postkomunę.
ale tak poważnie mówiąc - niezależnie od tego jakie notowania społeczene ma lewica, lub idee lewicowe, nie poprawi ich sobie przez obrone ludzi, którzy nawołują do zabicia zdrajców rasy i podaja namiary na cele
lewica to nie grupa świetoszkowatych kretynów, którzy po główkach dzieci głaskają od rana do wieczora, a lewicowe poglądy i przekonania w logiczny sposób są nietolerancyjne dla nietolerancyjnych
na marginesie: abcd nazwał ich wcześniej niszowymi - niszowość, ,czy powszechność - to nie ma znaczenia i nie jest argumentem
święte słowa.
Uprzedzenia prowadzą do sekciarstwa. Są np. ludzie którzy wciąż bawią si w bezpłodną działalność niszową, mimo że z dużo większym pożytkiem mogliby poprzeć jedyną realnie istniejącą opozycję JarKacza.
Nie podoba mi się obrzezanie małych dziewczynek. Ja bym wręcz za to karał.
"dwie białe zdrajczynie rasy w wózkach wiozą 2 małe małpy"
"Zboczoną kurwę podnieca ściąganie z drzew małp i zwożenie do naszego Białego Kraju. Zapewne ta suka jest zarażona tyloma odmianami AIDS ile jest plemion w Afryce. Na jednym ze zdjęć podopieczni tej szmaty z małym jasnobrązowym gównem na rękach"
--
Wyraźnie z nich widać, że miejsce redwatchowców nie jest w kiciu, lecz na jakichś poważnie prowadzonych badaniach psychiatrycznych. Oczywiście przy założeniu, że celem tego medium nie jest celowe ośmieszanie szeroko rozumianych idei narodowych; historia (nie mówiąc już oczywiście o współczesności) zna takie przypadki.
"bo na takiej samej zasadzie do lewicy zaliczą np. LBC, lub esledowską postkomunę. "
Ale przecież to jest ta sama lewica! Chce tylko byśmy myśleli, że jest inna. A przynajmniej bardzo podobna. Tylko inne ma korzenie. Łączy ich bardzo dużo a dzieli niewiele. Dzieli ich w zasadzie tylko to, że tamci są przy żłobku a ci chcieliby też.
Jedna i druga lewica na swoich sztandarach nie ma prawie nic więcej niż - walka z dyskryminacją gejów, lesbijek, kobiet, muzułmanów, palestyńczyków, żydów, hemafrodytów, ćpunów i diabli wiedzą co im jeszcze przyjdzie do głowy. Patrząc na nowy news PMB spodziewam się walki w obronie prawdziwych wartości katolickich i jakiejś konferencji na ten temat oczywiście.
Tylko marginalne wyjątki zajmują się np. sprawami mieszkaniowymi czy pracowniczymi, robią "problem" z prawa własności czy choćby podziału dochodu narodowego. Tylko marginalne wyjątki kwestionują system. Ale tak naprawdę kwestionują. Większość tego, co się w odróżnieniu od eselsdowskiej lewicy chce określać lewicą prawdziwą (ha ha) przecież niczym innym się nie zajmuje. I dlatego między innymi dla PO alternatywą jest Kaczor czy jakiś PJN, a nie żadna lewica. Kapitaliści śpią snem sprawiedliwch. Nie muszą się niczego obawiać. Obawiać mogą się tylko politycy, bo co rusz jeden drugiego wysadza z siodła, tylko jeździec od jeźdźca niczym się nie różni. Kapitaliści śpią spokojnie i z pobłażaniem patrzą tylko jak się ich sługusy o miejsce przy korytku biją za argumenty mając jakieś kompletne pierdoły.