daje jeden grosz. Kto da więcej za ten bajzel?
że młotek też jest przedmiotem licytacji!!-:)
na kryzys nazywa się JarKacz.
Kapitalizm nad Wisłą nigdy się nie sprawdzał. Czyżby solidaruchowaty reżim, miał skończyć tak samo jak jej niesławna poprzedniczka, IIRP.
banujcie najgłupsze pomysły.Szkoda miejsca i czasu na ich komentowanie!:))
CBA i Policja. Reszta jest nieważna - brukiew jest smaczna i ma sporo witamin, można na niej przetrwać kilka lat.
"Polska, jego zdaniem, wkrótce może podzielić los Irlandii - czyli stać się niewypłacalnym krajem ze skokowo rosnącym deficytem."
Czyli _o to_ chodziło Tuskowi, jak mówił że mamy być drugą Irlandią...
- pisał polski patriota, Żyd Julian Tuwim. Katolicy oczywiście go nie posłuchali. Bo kto by słuchał Żyda, chociaż zakaz bankierstwa (lichwy) znajdujemy nie gdzie indziej jak w Biblii NT. No ale to też żydowska robota.
Szanowny ABCD - zmień dowcipy, te już zwyczajnie są nudne.
zakończone gigantycznym długiem, po których SLD znów pewnie przyjdzie sprzątać. A lewica kanapowa znów będzie narzekać, że SLD nie sypie każdemu jak z rękawa.
Po 4 latach nierządów AWS (dzisiejszy POPiS) wystarczyły kolejne 4 i wejście Polski do EU na reanimowanie finansów państwa.
Ile to potrwa po >6 (niestety ludzie jeszcze nie zmądrzeli i w następnych wyborach SLD jeszcze nie wygra) latach rządów solidaruchów w warunkach światowego kryzysu?
Całym sercem POpjeram PO POniewarz ókończyłem
zażondzanie w Wyrzszej Rzkole Nonsęsu i Badźewja,
znam dwa jenzyki opce, mam własnom firme, ńóńe pjenknom i inteligętnom jak słynna Róta Jolowidż, własny
samohut prozto s salonó, własnoźćowe mjerzkańe,
nołtbóka, VIPaśonom komure z fejzbókjem, perfómy
za pincset ełro i rzel we włosah na głowje. I wjem
dozkonale, rze głosowańe na ćemnogrut mocherowy
bez kąt bankowyh tódźesz na staryh komóhuf jest
rzczytem općahó.
Ile to razy ostrzegalem Lewice zeby zajela sie sprawami Papalandu a nie bezowocnie onanizowala sie przewidywanym przez tow. Lenina rychlym upadkiem USA ?
Kolejny tygrys europy okazal sie zwyklym siersciuchem
Zapewne wyjdzie z tego, ale czy Lewica zapamieta lekcje?
Watpliwe
SLD, na szczęście, może sprzątać już tylko na sprzedanym Rozbracie.
Trzeba tam sprzątnąć starannie, bo inaczej nabywca gotowy anulować umowę!
Abecadło, skoro na Rozbrat trzeba posprzątać to masz szansę na fuchę po godzinach. Wreszcie możesz zrobić coś pożytecznego.
dla wielbiaczy USA taka ciekawostka w ich języku, co dla wielbiaczy problemu stanowić nie powinno
http://www.stansberryresearch.com/pro/1011PSIENDVD/PPSIM128/PR
Chodzą słuchy, że Chińczycy wykupują polskie obligacje. I że Portugalia też chce, żeby i ich wykupili. W Grecji po tym się uspokoiło znacznie, gdy Chińczycy wnieśli trochę kasy. Chińskiego się głupki uczyć, a nie zbankrutowanego angielskiego. Przyszłość jest na Wschodzie. Rosyjski na dobry początek też niezły :)
jakie to plany ratowania Kraju może mieć rząd, gdy nie istnieje żadna krajowa gospodarka, a cały majątek jest rozgospodarowany między sąsiadów i przyjaciół, którzy nam tą rzeczoną wolność przynieśli - a za darmo takich rzeczy się przecież nie robi!
Komu i co może kazać lub zabraniać Tusk? Wojska nie ma, przemysłu nie ma, kasa pusta, banki w obcych rękach. A tu polaczki żądają od premiera, żeby rządził! To i tak cud, że jeszcze jest on w stanie toto w kupie utrzymać. I wielkie dzięki mu za to. Ja bym na jego miejscu być nie chciała, nawet, jeśli urlop mogłabym spędzić w Andach czy choćby w Dolomitach. Tusk ma więcej ikry niż na pierwszy rzut w nim podejrzewałam. Co nie znaczy, że polityka PO podoba mi się choćby w najmniejszym stopniu.
nie chcę odbierać ci pola do działalności.
zlituje się nad bankrutami z SLD. Transakcję nagrali starzy dobrzy znajomi: Leszek Sławoj "Flaszka" Głódź i Aleksander "Flaszka" Kwaśniewski.
Byłbym jednak skłonny poświęcić się i pozwoliłbym ci wykazać się umiejętnościami. W końcu posprzątanie po SLD to jeden z istotniejszych punktów programu ojców założycieli śp. IV RP, zwłaszcza jednojajowego prezesa. Jakby co - nie krępuj się, proszę. Na Rozbrat znajdzie się coś nawet dla ciebie.