Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Elbląg, Jeziora Wielkie, Strzelno: PPP buduje swoje struktury

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

LOL!

LOL! Pozazdrościć Wam lidera struktur w Elblągu :)

"Do naszego biura zapraszamy ludzi pracy, którym będziemy udzielać na miejscu bezpłatnych porad prawnych"
Ahahaha, to jest szczególnie zabawne, bezpłatnych... A lekcje angielskiego? Bezpłatne? Też będą? :)

autor: Majrys, data nadania: 2011-02-01 15:15:13, suma postów tego autora: 230

PPP niech sie rozwija i umacnnia

Bo niema nic konkretniejszego od PPP

autor: Antyliberał, data nadania: 2011-02-01 15:22:28, suma postów tego autora: 1302

Anty

liberale, wstąp wreszcie do tej partii.
Pewnie zostaniesz jej nowym liderem.

autor: BB, data nadania: 2011-02-01 15:56:37, suma postów tego autora: 4605

A tak poza tym

To zastanawiam się czy ten 10 już "news" o PPP to nie jest jakiś atak spambota na ten portal?
Syn znajomego, administrator sieci, zna się na tym. Jak chcecie to mogę go poprosić o pomoc w walce z tym robotem.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 16:14:03, suma postów tego autora: 6205

A

JarKacz proponuje szeroki ruch społeczny, który przyda się na tegoroczne wybory.
Chyba ciekawiej walczyć o wolną, uczciwą i sprawiedliwą Polskę niż o wzrost notowań PPP o 0,02%?

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-01 16:35:54, suma postów tego autora: 20871

BB

Poznałby wtedy smak "wewnątrzpartyjnego pluralizmu partii pluralistycznej prawdziwej lewicy"... ;-)

autor: Andrzej Kotarski, data nadania: 2011-02-01 17:22:06, suma postów tego autora: 1212

A klasyk pisał...

"Partia, która nie uzyskuje w wyborach nawet procenta, nie zasługuje ani na biura ani na gazetę"!

Jako ortodoksyjny wyznawca Bogusława Ziętka i jego kamaryli, jak ortodoksyjny Chasyd sprzeciwiajacy się odbudowie państwa Izrael, ja sprzeciwiam się otwieraniu biur! ... za czyje pieniążki? Przecież w PPP nie ma składek ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 17:28:19, suma postów tego autora: 6205

:D

Widzę że ABCD nadal poczuciem humoru miażdży wszystkich :D Wolna, sprawiedliwa i uczciwa Polska pod rządami krętacza Kaczyńskiego haha :D

autor: socjalpatriota, data nadania: 2011-02-01 17:25:44, suma postów tego autora: 471

no

Spambot to dobra nazwa dla osobników po praniu mózgu, wklejających bezmyślnie i taśmowo prymitywną propagandę :/

autor: 1234, data nadania: 2011-02-01 17:31:58, suma postów tego autora: 873

Pomódlmy się razem do Ojca Świetego

By stał się cud i następny news nie dotyczył już tej sekty!
Ojcze nasz, którys jest w niebie... tak, to musiałby byc cud!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 17:36:38, suma postów tego autora: 6205

Cud

Jedna osoba więcej na zydlu - cud (bo jak się mogą tam 2 osoby zmieścić)

Dziesięć osób więcej w powiatowej organizacji PPP - to statystyka.

Ubolewam że cała nasza pożal się Boże lewicowa rodzinka od "KPP" po PPS i LA rodzinka nie doświadczyła w skali kraju porównywalnego zaciągu. Oczywiście mówię tu o jako-tako działających i istniejących partiach/organizacjach.

Za to siódemka internetowych lewicowych trolli - Duet BB, Młotek, Kotek, ABCD, Kulig i Durango to niespełnieni liderzy sześciu organizacji. Każda o innym profilu rzecz jasna. W tym pięć politycznych zydli, każdy o innym profilu rzecz jasna i uwaga (!) jedna WZGLĘDNIE MASOWA DWUOSOBOWA PARTIA ROBOTNICZA.

Czekamy więc na 20 newsów o politycznym rozwoju 1-osobowego zydla ABCD i 40 elektryzujących świat informacji o postępującym krzepnięciu jedynej w tym kraju WZGLĘDNIE MASOWEJ DWUOSOBOWEJ PARTII ROBOTNICZEJ. Skoro PPP mogła dostarczyć do tego portalu tyle materiału prasowego, to oczekujemy że tacy polityczni mocarze jak Młot, Kuligowski i Kotarski nadeślą na adres redakcji lewica.pl całe opasłe tomiska o niestrudzonym bohaterstwie swojej walki.

autor: warchlak, data nadania: 2011-02-01 17:53:15, suma postów tego autora: 151

A po co w miastach powiatowych

SĄDY PRACY, skoro roboty nawet w wojewódzkich nie ma?! Gra niewarta piłki, proszę Ziętka!

[Jak dobrze pójdzie, warchlaku, to się na Sierotkę Marysię załapię do tych siedmiu krasnoludków. Co ci oni przeszkadzają? Szczególnie młotek?]
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2011-02-01 18:01:35, suma postów tego autora: 5956

Jeśli

takie bystre jest pisklę świni, to jak bystra musi być świnia?
My przynajmniej nie mamy nadwagi.

autor: BB, data nadania: 2011-02-01 18:42:17, suma postów tego autora: 4605

Oczkowski

nie jest osobą godną zaufania.

autor: Bloom, data nadania: 2011-02-01 18:58:48, suma postów tego autora: 306

...

Wreszcie.

autor: rote_fahne, data nadania: 2011-02-01 19:52:56, suma postów tego autora: 1805

socjalpatrioto,

jak tam procesy Leppera?

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-01 20:29:46, suma postów tego autora: 20871

Nie zaciągaj się, warchlak... odrzuć to!

Spytaj się lepiej Koseli czy takiego Oczkowskiego (nie wspominając już o B. Ziętku), co sądzą na temat twoich bajań o "konsekwentnej lewicowości" PPP i w ogóle pomyśle twoim na "partię robotniczą". Albo zapytaj o bolszewików i międzywojenną KPP. Dowiesz się "szczerej prawdy".
Na tym forum za w pewnym stopniu sojuszników uznaje BB, Bartka albo xyana. Przypisywanie mi ambicji przywódczych to zwyczajna bzdura. "Sukcesy" partii najwyraźniej negatywnie wpływają na twoją recepcję rzeczywistości i w związku z tym, odreagowując, zaciągasz się niemiłosiernie. Dlatego wypisujesz te banialuki o "ambicjach przywódczych" przynajmniej mojej osoby. Faza daje ci się we znaki. Odrzuć te dopalacze...

autor: Andrzej Kotarski, data nadania: 2011-02-01 20:30:13, suma postów tego autora: 1212

yyy

PPP buduje struktury - źle. PPP nie buduje struktur - też źle. Ciężko dogodzić sympatykom "ruchu" "społecznego" 10 kwietnia. A sprawa jest banalnie prosta i cieszy, że PPP się rozwija (choć daje do myślenia, że tak powoli).

autor: rote_fahne, data nadania: 2011-02-01 20:32:12, suma postów tego autora: 1805

A czy ja się podpisuję troll?

Dla odmiany są też w internecie internetowe świnie, zamiast trolli i niektóre z nich nie kryją tego nawet w swoich nickach.
Brawo za odwagę!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 20:32:43, suma postów tego autora: 6205

Warchlak

"Skoro PPP mogła dostarczyć do tego portalu tyle materiału prasowego, to oczekujemy że tacy polityczni mocarze jak Młot, Kuligowski i Kotarski nadeślą na adres redakcji lewica.pl całe opasłe tomiska o niestrudzonym bohaterstwie swojej walki."

Widzisz to nie takie proste Warchlaczku. Mam od groma takiego "materiału", ale albo mi go blokują, albo udają, że nie są nim zainteresowani. Choc niczym nie rózni sie od newsów o PPP.
A dziś ja np. oddałem stolec!
Nikt o tym nie chce napisać na tym portalu, a jak Ziętek odda to nie dość, że napiszą to jeszcze opiszą kolor, konsystencję, woń... a ci co to opisuję mogli by tez sporo zapewne powiedzieć o jego walorach smakowych ;-)

Warchlaku Ty sobie jaja robisz? To maja byc newsy? Moga to być newsy na partiapracy.pl wartej 300 złoty i 5 odwiedzajacych na miesiąc, ale nie powinny byc nimi tutaj, bo to po prostu żenada. Kogo obchodzi jakieś puste biuro?

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 20:40:02, suma postów tego autora: 6205

>>>> (2) Hydra

"A po co w miastach powiatowych SĄDY PRACY, skoro roboty nawet w wojewódzkich nie ma?! Gra niewarta piłki, proszę Ziętka!"

Dobre pytanie. Po co mu sady pracy jak one go nie lubią i skazują za łamanie praw pracowniczych. Jak ich nie będzie, to nie bedzie mial kto Zietka skazywać

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-01 21:07:13, suma postów tego autora: 6205

Tysiąc sto czterdziesty ósmy

odcinek mydlanej opery pt. "Pepepe w Sierpniu", wyświetlanej tu po to, żeby studenciki i doktoranciki mogły się ślinić na myśl o "prawdziwej partii robotniczej" i "autentycznych robotnikach".

autor: Durango 95, data nadania: 2011-02-01 21:51:41, suma postów tego autora: 3848

...

Fanatycy (lub etatowcy) PiSu wyciągają zarzuty fanatykom (lub etatowcom) Samoobrony, fanatycy (lub etatowcy) "międzywojennej KPP" czy inszego nowotworu wyciągają zarzuty fanatykom (lub etatowcom) PPP... Fanatycy (lub etatowcy) PPP promują swoją partię do tego stopnia, że większość newsów "z kraju" dotyczy właśnie ich ukochanej partii. Te newsy pisane ciągiem (na ciągu? z zaciągu?) o PPP sprawiają, że portal staje się dość nudny i monotematyczny... Ale wódz musi mieć powody do dumy. :'

autor: jazi, data nadania: 2011-02-01 21:54:38, suma postów tego autora: 493

MARTWE MORZE OŻYŁO

Dokąd płyniesz bracie
Dokąd gnasz
Po co tak zabijać się
W jednym punkcie przecież
W miejscu trwasz
Tylko czas do przodu mknie

Tak przemijasz w miejscu
Spalasz się
Jak pustynny w słońcu głaz
Wszelki ruch to tylko
Pozór jest
Tylko czas do przodu gna

To twój los
Zatrzymany w biegu kadr
Martwe morze stoi wokół nas
I nadziei brak na wiatr

Świat dokoła kłębi się jak rój
Ta gorączka wiecznie trwa
Świat wiruje, zjada ogon swój
Tylko czas do przodu gna

To twój los
Zatrzymany w biegu kadr
I nadziei brak na wiatr

I nadziei brak na wiatr
I nadziei brak na wiatr

Jeśli pośród naszych
Gwiezdnych dróg
Pośród nieskończonych tras
Gdzieś istnieje jeden
Wieczny Bóg
To na imię ma on: Czas

To twój los
Zatrzymany w biegu kadr
I nadziei brak na wiatr

I nadziei brak na wiatr
I nadziei brak na wiatr

WŁAŚNIE SIĘ OŻYŁO!!!

autor: BB, data nadania: 2011-02-01 22:39:12, suma postów tego autora: 4605

ABCD

Posługując się Twoją argumentacją: procesy Leppera to wynik opanowania państwa przez UBekistan, Wyborczą i okrągłostołowy spisek - i żeby było śmieszniej, gdyby dodać do tego zdrowy rozsądek i umiarkowanie to ma sens zwłaszcza gdyby się jego procesom przyjrzeć. Jaruś, Donek i reszta hołoty ten system tworzyli, są jego tatusiami :)

autor: socjalpatriota, data nadania: 2011-02-02 01:07:40, suma postów tego autora: 471

Puszczę ci to, warchlaku,

bo BB stary i leniwy jest, to mu się nie chce. Posłuchaj:
http://www.teksty.org/Budka_Suflera,Martwe_morze

BB... ten Cugowski jest rzadny (śl. brzydki) jak czarna listopadowa noc gradowa... ale śpiewa tak, że ciary chodzą, kurde... no nie?
(*_*)

autor: Hyjdla, data nadania: 2011-02-02 01:28:19, suma postów tego autora: 5956

TOWERING FOOL

Gdybyś, Kochana, co dzień, jak ja, musiała obejść rewir marecki, by posprzątać po ABCD niedopite puszki piwa, nie używałabyś tak odlotowych argumentów.
Mi wystarcza GORĄCY FOOL, serwowany przez Warrena Haynesa i Gov't Mule z ich drugiej płyty - "DOSE".
A ten żłopie za przeproszeniem jak PiS-owska świnia, choć, jak wiesz, i PPP-owskie nie lepsze.

autor: BB, data nadania: 2011-02-02 08:33:08, suma postów tego autora: 4605

BB,

grzybki zaszkodziły?

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-02 09:42:12, suma postów tego autora: 20871

Nie

da rady: SLD czeka w przedpokoju na koalicję z PO, z ugrupowań na lewo od SLD nic nie będzie. Trzeba sobie znaleźć miejsce w konfrontacji PO z PiS-em (reżimu ze świadomą częscią społeczeństwa).

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-02 10:12:22, suma postów tego autora: 20871

BB... Ty mniej wzgląd na wygląd... proszę ja Ciebie... (*_*)

Jakbyś Ty, za przeproszeniem, w ciąży przez dziewięć miesięcy ze zniczami, krzyżami, JarKaczem i innymi PiSdzielcami smoleńskimi chodził, to byś nie tylko chlał, ale nawet puszki byś po Alfie nie podniósł...
A Alf nie tylko w ciąży z Kaczorami chodzi, pije, puszki rozrzuca, to jeszcze jest w stanie rezolutnie o zagrychę się przymówić!!! Grzybków halucynogennych mu się zachciało!!! Czarna polewka internetowa już mu zbrzydła...
Wytłumacz mu, Kochaniutki, że flaszkowe piwo smaczniejsze, ekologiczniejsze i z kaucją już nie ma problemu, jak za komuny...
Eh, życie jest piękne...
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2011-02-02 10:28:07, suma postów tego autora: 5956

NA TOPIE

Myślisz, Abciu, że jak zbieram po tobie puszki, to już jestem na twoim utrzymaniu?
Gówno prawda - to mój rewir!
Zdajesz jednak sobie sprawę, że po grzybkach jestem na topie.
To znaczy, że świadomie piszesz się na główną markowską top-imprezę - wiemy przecież, że idą roztopy.
Nadaję ci zatem imię: GRUBA BERTA.
Na uroczyste wodowanie przynieś piwo w butelce.

autor: BB, data nadania: 2011-02-02 10:56:33, suma postów tego autora: 4605

BB,

a jaką wy, ptaszki niebieskie, możecie urzadzić imprezę?

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-02 12:41:17, suma postów tego autora: 20871

JAK GROM Z JASNEGO NIEBA

Jak popłyniesz w kamaszach, to zobaczysz.

autor: BB, data nadania: 2011-02-02 12:53:01, suma postów tego autora: 4605

psy szczekają a karawana jedzie dalej

Gratuluję PPP kreatywności i konsekwencji w działaniu.Wszystkim krytykantom żal ściska 4 litery, bo przez minione 10 lecie jedyne co byli w stanie zrobic, to zwinąć swoje sztandary i zejść ze sceny politycznej.

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 13:22:24, suma postów tego autora: 105

media

PPP uzyskała przychylność mediow ,oto artykul w Gazecie Olsztynskiej http://elblag.wm.pl/35026,Polska-Partia-Pracy-Sierpien-80-tworzy-struktury-na-Warmii-i-Mazurach.html

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 13:31:31, suma postów tego autora: 105

>>> (4-2=2) czerwona małpa

I Ty kończ waść, wstydu oszczędź.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 14:13:43, suma postów tego autora: 6205

OBJAZDOWE ZOO

Jak jeszcze, mandrylu, pochwalisz się przychylnością władz, to ZOO będzie w komplecie, ma się rozumieć objazdowe.

autor: BB, data nadania: 2011-02-02 14:16:22, suma postów tego autora: 4605

W

najbliższych weyborach, jak tak dalej pójdzie, PPP ma szansę na prawie 1%.

autor: ABCD, data nadania: 2011-02-02 14:52:20, suma postów tego autora: 20871

BB?

Myslisz, że małpa otworzy biuro we zoo, a warchlak w wiadomym przybytku? W necie znalazłem jego biuro, juz gotowe http://www.nauka.gov.pl/fileadmin/user_upload/37/44/37442/Swinki.jpeg , a lewica.pl milczy na ten temat jak zaklęta!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 15:01:56, suma postów tego autora: 6205

>>> juz się gubie w rachunkach - chyba (3 lub znów 4)?

"PPP buduje struktury - źle. PPP nie buduje struktur - też źle."

To ja dam porównanie.
Mubarak nie powołuje nowego rządu - źle.
Mubarak powołuje nowy rząd - też źle.
Mubarak nie robi reform - źle
Mubarak obiecuje reformy - też źle
Egipcjanie nadal mówią - Mubarak musi odejść! O co tym Egipcjanom chodzi?

Widocznie ja też jestem Egipcjaninem, bo ja mówię, niech Mubarak zabierze ze sobą Ziętka ;-) Oczu nam nie zamydli ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 15:35:24, suma postów tego autora: 6205

sierpie i młocie

nikt inny tylko Ty, jak dotąd nie osiągnąłeś nawet tego 1% oraz niczego co by mogło wynikac z członkostwa w kolejnych dwoch partiach,:NI i PPP.Za twojej redaktorskiej działalności PPP nie uzyskiwała w sondazach nawet tego magicznego1%.Obecnie bez twojej pomocy przekroczyła 1%, ma kilku radnych i burmistrza.Wiec chwała im za determinacje i wklad pracy podczas kampanii wyborczej.Jakos nie widac działalności tych innych super kanapowyc partyjek ani na ulicac, ani podczas kampanii wyborczych, ale swietnie ujadają na portalu lewica.pl.Bo to taka komputerowa radykalna lewica w kraju, ktoremu lada moment grozi bankructwo.Przestancie w koncu ośmieszac ruch lewicowy, bo mam wrazenie jakbyście byli wspopracownikami skrajnej prawicy, ktora sie cieszy z waszej głupoty.

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 15:36:17, suma postów tego autora: 105

sierpie i młocie

małpa nie otworzy biura, bo je posiada i niekoniecznie musi firmoewac szyldem politycznym.Dziwię się Tobide, że od kilku lat pełnisz regularne dyżury na forum lewicy.pl, nie mając z lewica nic wspolnego.Jestes taki kozak to powolaj swoja partię , zdobadz w sondazach 1% , otworz swoje biuro i wtedy zdobedziesz legitymacje do dyskusji na temat innej partii.Poki co nic nie stworzyles , wrecz dolozyles swoje 3 grosze do rozkladu NL, ale szlag Ciebie trafia, że nie dales rady zamieszac w PPP.Ot taki to z Ciebie ,,babski" rewolucjonista.

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 15:45:58, suma postów tego autora: 105

ABECADŁO

ile Ci placą za pracę ,,adwokata diabła"?

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 15:47:32, suma postów tego autora: 105

BB juz wielokrotnie gadałem na tym forum

Że nie wstapie w szeregi PPP bo uważam że PPP zbyt mocno jest liberalna w kwestiach światopoglądowych i PPP podoba mi sie tylko jeśli chodzi o kwestie gospodarczo społeczne.
Ja mam poglądy konserwatywno lewicowe czyli Antyliberalne zarówno w kwestiach obyczajowych jak i gospodarczych!

autor: Antyliberał, data nadania: 2011-02-02 16:30:59, suma postów tego autora: 1302

czerwona małpo

nie dorabiaj mi gęby, bo ci się to nie uda. Już niejeden próbował. Nigdy się mandrylu nie dowiesz kim jestem ;-)

A może, sam się przedstawisz? Przecież twój partyjny towarzysz Goebbels ciągle żąda od innych by pisali krytykę PPP pod swoim imieniem i nazwiskiem?
Rozumiem, ze to jest Twoje?
A wiec wracaj na trapez mandrylu ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 16:41:22, suma postów tego autora: 6205

małpo jeszcze jedno

"Jakos nie widac działalności tych innych super kanapowyc partyjek ani na ulicac, ani podczas kampanii wyborczych, ale swietnie ujadają na portalu lewica.pl"

Widzisz, dla odmiany wszyscy inni, ponieważ nikt tego pypypy nigdy na ulicach nie widział (tylko wygłupy w telewizorze w czasie kampanii), mają wrażenie, że jedyne co ta partia robi to propagandę na tym portalu. To jedyna jej działalność okraszona cenzorskimi praktykami jej żołnierzy (w mafijnym znaczeniu).
Macie swój portal partyjny? To piszcie tam o swoich biurach w zoo a nie tu. Tu obchodzi to tylko, z całym szacunkiem, Antyliberała.
Aha!!! nikt nie wchodzi na portal warty 300 zł i 5 odwiedzających miesięcznie? To musicie zanieczyszczać z tego powodu akurat lewicowy portal?
Bujnij sie na trapezie, wtrąb banana i sam pomyśl - Jakim cudem moglibyscie przekroczyc 1% gdy na czele sekty facet o wyniku 0,18%? To przecież koniec człowieka jako polityka i całego zoo.
Do dziś mówi sie, że swoja karierę Ikonowicz zakończył nieprzemyślanym startem w wyborach prezydenckich... ale przypominam, ze on otrzymał 0,22%!! ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 16:53:18, suma postów tego autora: 6205

przegiąłeś małpo

"Jestes taki kozak to powolaj swoja partię , zdobadz w sondazach 1% , otworz swoje biuro i wtedy zdobedziesz legitymacje do dyskusji na temat innej partii"

To by ci sie podobało, żeby tylko partie o partiach mogły rozmawiać?! To normalny głos z kregów "demokracji" w PPP ;-))))
A jak ktoś woli żyć uczciwie i do żadnej partii, do żadnych złodziei nie ma zamiaru należeć to nie ma nic do powiedzenia???? To sporo o was mówi ;-)))
Miałbyś racje, gdybyście wzieli sobie te wszystkie zafajdane partie i wyjechali z nimi na Madagaskar. Ale, że tak nie robicie i na dodatek chcecie mnie okradać, to... takiego wała!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 16:58:09, suma postów tego autora: 6205

małpo czerwona... jasne, że mi rzyć żal ściska...

bo ja na PPP głosowałam.
Ale po tym jak Ziętek uwikłał się w Sądzie Pracy w proces z własnymi pracownikami (jakimi by "zarazami" nie byli) wyrzucając ich BEZPRAWNIE z roboty (i PRZEGRAŁ, rzecz jasna), a potem pisząc do australijskiej ambasadorki, by grubiorzy do fedrowania przygarnęła, zamiast o godziwą i bezpieczną robotę TUTAJ walczyć... to mi się odechciało. A poparcie ma mniejsze, niż ja procent w jednej flaszce "Dębowego" obalę... Urośnie mu jak będą jakie kolejne wybory uzupełniające, po jakim kataklizmie samolotowym...
[Mój Tato w ost. wyborach okołoprezydĘcich do Senatu oddał głos na Zdónka. Pytam się go: "Dlaczego? Czy na chybił trafił, czy zna faceta"? "Fajne nazwisko mioł" odrzekł Fater... Tjaaaa Ziętek ino nazwisko fajne ma. Historyczne. Ino on nie z tych Ziętków]

młotku... nie wysyłaj ich na Madagaskar, tam jeszcze przyroda w miarę nieskażona. Lepiej ich do Egiptu posunąć - jako ósmą plagę...
.

autor: Hyjdla, data nadania: 2011-02-02 19:01:15, suma postów tego autora: 5956

Antyliberał

Spokojnie możesz się zapisać. Jaki znow liberalny swiatopogląd? Żeby mieć liberalny musieliby mieć najpierw jakikolwiek światopogląd.
Okrzyk warchlaka - kupą mości panowie do koryta! - to jeszcze nie światopogląd.
No wiem współorganizowali demonstracje proaborcyjna itd., ale się tym nie przejmuj. Spowiadali się z tego i już im odpuszczono. To strategia. Szli od prawa do lewa, wypróbowujac wszystkiego po drodze. Stad te KAPiORy i Proczojsy. Chcieli wejść na salony poprzez Nowicką Wandę, Kazimierę Szczuke i Magdalenę Środę to i gadali różne pierdoły. Nie udało się to i porzucili te droge do koryta.
A Zietek jest ochrzczony i chodzi normalnie jak bóg przykazał do koscioła. Ktoś mi ostatnio nawet mówił, że na jasełkach w Katowicach go widziano, odgrywał króla Heroda. To dobry katolik. Ksiedza przyjmuje po kolędzie, daje dużą kopertę itd.
Nie bój się. Możesz się zapisać. Otworzysz sobie biuro. Będziesz przyjmował interesantów, którym będziesz doradzał. Fajnie będzie. Zapisz się jeśli Ci nie przeszkadza służba u sprzedawcy używanej odzieży. Z KPN lub ZChN. Ktoś tu o tym mówił, ale nie jestem pewnien.
Mozesz sobie wybrać tez jedną z dwu frakcji. Bo w partii tej są dwa nurty. Jeden konserwatywny ze skrzywieniem klerykanlnym (dawniej ZChN) i drugi konserwatywny ze skrzywieniem socjalno-narodowym (dawniej KPN). Możesz też dołaczyć jako np. żyrafa, do zoo małpy czerwonej i warchlaka. To taka poczekalnia dla adeptów zanim zdecydują, który z nurtów konserwatywnych chcą wybrać. Jest w czym wybierać. Zapisz się!

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 18:49:22, suma postów tego autora: 6205

Hydro

Z Egiptem to trochę niebezpieczny pomysł. Jedyny Kandydat Świata Pracy mógłby powalczyć tam o zwalniającą się właśnie faraonurę, tfu! przepraszam, prezydenturę!...
Aaaaa juz kumam! I to by była właśnie ta ósma plaga egipska?;-) Chytry plan. Po roku Egipcjanie chcieliby juz powrotu szarańczy i egipskich ciemności ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-02 19:24:57, suma postów tego autora: 6205

Sierpie dzięki za info

Sierpie oni tez trzymia z gejami Ziętek gadał że popiera homo małżeństwa.
Korwin powiedział że Zietek jest ateista.
Obie frakcje są fajne ale ta socjal narodowa bardziej mi odpowiada ale jakoś niewierze że oni są konserwatywni obyczajowo.
A tak na marginesie miałem kiedys propozycje wstąpienia wszeregi PPP ale odmówiłem

autor: Antyliberał, data nadania: 2011-02-02 21:56:08, suma postów tego autora: 1302

młocie

jestes godny pożałowania.Wyznajesz jedną zasadę ,,kto nie ze mną ten przeciwko mnie".Portal lewica.pl i to forum nie jest twoim prywatnym folwarkiem, więc tak jak inni jesteś tylko zwykłym użytkownikiem tego portalu.Kazdy zalogowany internauta ma prawo czytac newsy i pisać komentarze, jesli przestrzega sie zasad regulaminu.Takie zachowanie nie żle świadczy o osobie firmującej się poglądami lewicowymi, chyba, że nie jesteś tym za kogo chcesz uchodzić, a pelnisz rolę komentatora dyżurnego mającego za zadanie niszczyć wszystko co po lewej stronie sceny politycznej się pojawia.

autor: czerwona małpa, data nadania: 2011-02-02 22:40:59, suma postów tego autora: 105

małpo

"mającego za zadanie niszczyć wszystko co po lewej stronie sceny politycznej się pojawia" a jakie jest Twoje zadanie? Zbudować pisowską lewicę? Skanalizować i zniszczyć (vide Kapior) w tym autorytarnym bycie, podporządkowanym jednemu człowiekowi, ewentualne przyszłe lewicowe inicjatywy, by żadna lewica na pewno już nie powstała?
Rzecz właśnie w tym, że dla mnie i wielu innych nie jesteście czymś z lewej strony, ale uzurpatorami, przebierańcami, którzy przyleźli tu z prawicy.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-02-03 14:33:20, suma postów tego autora: 6205

Dodaj komentarz