Pamiętaj:
Nie wstecz do demokracji burżuazyjnej, tylko naprzód do komunizmu Mao, Kim Ir Sena, Ho Chi Minha, Khieu Samphana!
Wśród ponad miliarda Chińczyków garstka sprzedawczyków sponsorowanych przez Zachód.
Przyłączam się do twojej opinii. Tych stu buntowników w warunkach chińskich to nawet mniej niż kropelka w oceanie. Jednym słowem: władze CHRL trzymają się dobrze.
Prawdopodobnie ktoś próbuje wykorzystać zamieszki arabskie do swych celów.
liczyła grupka Lenina, gdy za zachodnie pieniądze przybył on robić w Rosji ruchawkę chłopsko-lumpenproletariacko-sołdacką?
jak ja kocham pseudolewicowców broniących tej autorytarno-kapitalistycznej dyktatury, ech...
Ale spokojnie, pewnie dogadalibyście się w tej kwestii z korwinkami :).
Rosji też zaczęły się demo na rzecz demokracji.
Coś mi się zdaje, że dokumentację wypadku w Smoleńsku niedlugo przywiezie nam do Warszawy nowy prezydent Federacji Rosyjskiej: Garri Kasparow.
"Coś mi się zdaje, że dokumentację wypadku w Smoleńsku niedlugo przywiezie nam do Warszawy nowy prezydent Federacji Rosyjskiej: Garri Kasparow."
Oczywiście - a odbierze ją nowy pRezydent RP, Robert Kubica.
doskonała riposta.
@Durango95, szkoda, że nie dostrzegasz fundamentalnych różnic między carską Rosją a Chińską Republiką Ludową. Nic dziwnego, że starając się zrozumieć otaczający cię świat błądzisz jak dziecko we mgle.
to ty bijesz rekordy ideologicznego zaślepienia i nie dostrzegasz realiów Chińskiej Monarchii Kapitalistycznej i stąd ta przedszkolna wiara w "chiński komunizm", któremu zagrażają knowania Zachodu.
To Lenina nie poparli przypadkiem lumpenliberałowie?