propagandyści PPP i Sierpnia 80 pyskowali przy każdej okazji, że współpraca - np. Ikonowicza - z Samoobroną to hańba i zdrada, bo Samoobrona współtworzyła rząd z PiS (oczywiście nie przeszkadzało to PPP współpracować z wysokim urzędnikiem tego samego rządu, z LPR, który po zakończeniu kariery w rządzie został "jednym z liderów" protestów rybaków). A teraz buzi - buzi jakby nigdy nic.
Jest wiele środowisk, z którymi się nie zgadzam, ale które szanuję za stałość poglądów. Natomiast PPP i Sierpień 80 to chorągiewka, która kręci się bez ładu i składu na wszystkie strony nawet przy prawie bezwietrznej pogodzie.
dokładnie to PPP tylko werbalnie podpina się pod protest Samoobrony. Jak zwykle jest za lub przeciw na lewicy.pl i ma to dokładnie takie samo znaczenie jak poparcie dla Intifady - drganie powietrza, trzepot motyla...
Tak samo ewentualne wycofanie poparcia tu i tam nie oznacza wszak wycofania zorganizowanej awangardy proletariackich mas z jakiegokolwiek realu. Taki kieszonkowy matrix Martysa.
dałącz się do słusznego protestu a nie kalkuluje, a studenciki mogą sobie pokłapać dziobem na forum.
Upadek potworny... propaganda tak prymitywna, że szkoda słów.
czego nie ma? Ja też się dołączam. Wilkinson, tak szczerze, widziałeś to to cos poza tym portalem i w telewizji podczas jakiejś kampanii wyborczej? Samoobronę to rzeczywiscie czsem widać, ale PPP? No szczerze, gdzie i kiedy toto widziałeś?
Pytam, bo jakoś nie widzę by wspierali oni rolników- wręcz odwrotnie mocno ostatnio im doj...li.
że niby Altstettiner albo ja to studenciki? Zważywszy na fakt, że studia skończyłem 11 lat temu, jest to śmiała teza. I dobrze ilustruje poziom szajby zwolenników PPP.
Koniec żartów z rolników i robotników! Wszystkie autentycznie socjalne siły powinny się dziś łączyć! Nieważne czy Samoobrona czy PPP - potrzebny jest sprzeciw wobec liberalnego rządu i żałosnej opozycji PiSLD!
Otóż Grzegorz Napieralski całym sercem i duszą popiera rolników. Mówisz, że nie widać? A widać poza lewicą.pl, że Ziętek popiera? Ja nie zauważyłem. No i ja też popieram! I co na to dzeus? Też popiera? Jacyśmy zgodni!
i będzie się mieć coraz lepiej. Dość kłapania dziobem, czas słowa zamienić w czyn. Patriotyzm jest na lewicy, prawica nie ma monopolu na słowa-klucze jak Tożsamość czy Naród.
Narodowo robotniczy zryw :)
Możesz do mnie napisać na gg? 1893209? :)
Pozdrawiam!