Pytanie za 5 zł. Będą rozbijać układ, który tworzą zapewne niemłodzi a na dodatek mężczyźni. A jakby jeszcze tego było mało, to przecież zawodowi politycy. Jeśli więc listę na śląsku otwierać będzie Jedyny Przedstawiciel Świata Pracy, to ja się pytam czy on jest młody (chyba nie, bo zdaje się dochodzi do 50-tki) czy też jest kobietą (czego bez szczegółowych badań anatomicznych nie możemy stwierdzić)? Jeśli nie jest ani jednym ani drugim, a jedynie symbolizuje stary układ (z drobną poprawką, że on jeszcze na żadnym poziomi nie rządził), to chyba nie wystartuje?
Ponawiam moje pytanie: Które miejsce na listach PPP-S80 zapewniono Hosniemu Mubarakowi?
Najpierw feministki wczesniej narodowcy potem popularne nazwiska potem krutki sojusz z gejami a do żloba i tak sie niedostali!
Teraz kolejna skrajnośc wszędzie obsadzic 1 miejsca kobietami super!
Co działacze PPP widza w tym Ziętku?kiedy go wreszcie wywala i dadzą nowego normalnego przywódce?
Zawsze głosowałem na PPP przyznaje w tych wyborach tez zagłosuje na PPP przyznaje ale Zietka mam serdecznie dosyć on zniszczy PPP
Napiszę ci najłagodniej jak potrafię.
Jeśli PPP ci nie odpowiada to na nią nie głosuj, bo nie masz co liczyć na to, że kogoś obchodzą twoje złote myśli.
Mam nadzieje, że po wpisie propagandzisty już Ci całkiem klapki z oczu spadły. A Ty mysałeś, że ich obchodzi co mysli wyborca? ;-))). No nie żartuj.
To jest partia niczym, poza liczebnością i mafijną strukturą, nie różniaca sie od tych mainstreamowcyh. Zietek to partia a Partia to Ziętek i nie da sie popierać partii nie popierając Ziętka. Finanse tej grupy wzajemnej adoracji trzyma w ręku przecież tylko podwójny przewodniczący. Nie mam pewnosci ale zdaje się, że Kadafii w latach 70-tych przez jakiś czas był i premierem i prezydentem w jednym. A potem już stał się ojcem narodu formalnie żadnych funkcji nie pełniącym. Pozostał już wtedy jedynym ojcem narodu.
Przyjrzyj sie jak to działa to zrozumiesz. Komentarze na takim portalu przeczyta od kilkudziesięciu do kilkuset wyborców (znaczną ich cześć też cenzurują). Jest się czym przejmować? News przeczyta już znacznie więcej. A jeśli news uda sie wcisnąć do jakiejś gazety czy tv to już w ogóle orgazm. Nikt, żaden wyborca, którego oni jak widzisz mają tam gdzie inni, nie bedzie już tego komentował. Dostałby tylko nieprawdziwy komunikat, ze oni cos robią i to w dodatku dla niego! ;-). Można tworzyć w ten sposób rzeczywistość w mediach, bo ta rzeczywistość tylko się w polskiej polityce liczy. Głupi są, bo myslą, że i oni tak mogą... mając w ręku tylko gazetkę zwiazkową.
Nie Ty jeden przejrzałeś na oczy.
nie wiedzialem, ze PPP dziala w Poznaniu. Kieds byly takie proby ale zdaje sie umarly po beznadziejnej ich koordynacji przez jakiegos spadachroniarza ze Slaska. Moge sie mylic.
Przy czym ta kandydatka jest o ile slyszalem ok
ta Popiółkowska (zapewne Róża Luksemburg) to też przedsiębiorca niczym Engels, który został wójtem w Jezioranach.
ja doskonale wiem że Szymon m.stosuje cenzure!
Ja dosłownie niezlicze ile on nieopublikował moich postów!
Szymonie i wzajemnie ja tez mam w dupie twoja propagande co do jedynie słusznej PPP
liderką listy PPP w jakichś wyborach w 2009 roku, raczej bez sukcesu.
I co to za rewelacja, news o tym, kto i w jakiej kolejności będzie na liście, którą wyborcy ominą jak zawsze szerokim łukiem?
Że po wklęsce wyborczej PPP Ziętek zlikwiduje wiekszość buur PPP tak jak juz to zrobił po wyborach do europarlamentu w 2009roku!
ale może to i dobrze bo kolejnych karierowiczów którzy za wszelka cene chca iść do żłoba nam nie trzeba!
Na pewno zlikwiduje, choć miej na uwadze, że i na pewno większosć z tych biur to biura wirtualne. A zlikwiduje na pewno, bo nie bedzie tego utrzymywał przez kolejne 3 lata jakie będą musiały minąć bez jakichkolwiek wyborów.
PPP nastawiła się na maraton wyborczy, który właśnie w tym roku się kończy. Likwidacja biur jest więcej niż pewna.