Dlaczego nie dajecie loga PPP, którym jest orzeł biały. Ukrywacie go przed czytelnikami? Tylko orzeł jak mówi statut PPP jest symbolem partii, a nie jakieś trzy literki na czerwonym tle. I dla lewicy patriotycznej, nie jakiejś rozmemłanej interkomunistycznej, orzeł jest jak najbardziej wskazany.
Wystarczy że Ziętek uderzy w stół a PO poparcie spada w sondażach !!!
Po za, jak że, słuszną krytyką tow. Ziętek ma coś do zaproponowania?
"partia ta nie spełnia swoich programowych obietnic wyborczych", bo gdyby nie była tak leniwa i asekurancka, to już dawno leżelibyśmy na dnie przepaści przysypani Irlandią...
.
Tuskowi kilka dni temu skoczyło o kilka procent. Moim zdaniem z powodu bardzo zdecydowanej postawy w sprawie OFE. Tusek atakowany zewsząd wychodzi na jedynego, który się troszczy o zwykłych ludzi. Wszyscy wiedzą, że OFE to kant dwudziestolecia. Teraz niby przypadkiem dowiadujemy się o kosztach tego systemu. Według ostatnich wieści to juz nie 2-3% ale 10%!!! Tym bardziej, że kolejne rządy od Buzka, poprzez Millera po Kaczora, dobrze to wszystko wiedziały ale przed nami ukrywały.
Tusek pojedzie na tym do wyborów, bo ludzie go w tym popierają.
Popiardywania PPP nie mają żadnego znaczenia dla polityki.
Ale jeśli już znów zabrali głos to wczoraj doszły mnie wieści, że Ziętek odbył jakies spotkanie w sejmie z SLD. Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć?
"I dla lewicy patriotycznej, nie jakiejś rozmemłanej interkomunistycznej, orzeł jest jak najbardziej wskazany."
Do nich, chyba najbardziej to by pasowała w logo kanapa...
Trzeba Mieć pozytywny program. A tego PPP nie miało i nie ma. 1,5 roku temu na słynnym "kongresie" zawiązała się silna grupa ds. programu. Czy od tego czasu powstał choć jeden jego akapit? Może propagandziści go przedstawią?;-)
Lud nie oczekuje Jedynego Przedstawiciela Świata Pracy niestety :-(. Lud ma już swego obrońcę... Donalda Tuska ;-)
Orzeł na kanapie? Czy kanapka z orła?
Popiera atak na nasze emerytury...
popiardywania PPP mają dla polityki więcej znaczenia niż twoje tutaj
patriotyzm, rota i tym podobne akcesoria nie są czasem zastrzeżone dla partii "jedynych prawdziwych Polaków-katolików"? W grę może wchodzić plagiat. Kanapa, jako znak, jest jeszcze chyba wolna.
Art. 5 Statutu PPP:
Godłem Partii Pracy jest głowa orła białego skierowana w prawo na niebieskim tle z biało – czerwonym napisem pod nią Polska Partia Pracy.
Czy listy podpisów zostały już skserowane?
www.socjalpatriotyzm.salon24.pl
Taka pogarda była może na miejscu jak mieliście wicepremiera.;)
Ostatnim wicepremierem z partii, z którą sympatyzuje środowisko socjalpatriotyzm.salon24.pl był niejaki Ignacy Daszyński, być może słyszałeś. Nie myl nas z 'socjalpatriotą' z Samoobrony, łaskawie prosimy.
nie powinien byc zarezerwowany tylko dla katolików. Ludzie pracy też do niego mają prawo. Może kiedyś Polacy to zrozumieją.
dogadajcie się w końcu i niech któryś zmieni nick.;)
Ja byłem pierwszy :D
jest jeszcze wolny, że tak spytam? :>
Warto sprawdzić ;)
"Czy listy podpisów zostały już skserowane?"
Ksero to przeżytek. Dziś nawet telefonie komórkowe wystawiają eko-faktury.
Poza tym ksero sie rypło i nie chce kserować. Setki tysięcy skserowanych list przez 10 lat, to miało prawo się zmęczyć. Jedyny Kandydat Świata Pracy, by przypodobać się Zielonym i innym ekologom, ratuje teraz lasy i już nie kseruje!
Ponoć teraz wszystko oparł o eko-listy! A to oznacza, że zamiast żmudnego kserowania wystarczy tylko CRTL+C i CTRL+V i listy gotowe!
Komiczne są te wasze wpisy :) Od razu mam lepszy humor :)
Kosmiczna partia to i komiczne wpisy.
Ale może na odwrót? Komiczna partia więc kosmiczne wpisy?
Rzecz do ustalenia.
widac że ta kosmiczna partia wypier...iła cię w kosmos i nie możesz sie z tym pogodzic, ciebie takiego kosmonautę...