W przeciwieństwie do 'tyrana' Kaddafiego, pan demokrata Cameron przeprowadza antyspołeczny atak na brytyjskie społeczeństwo poprzez cięcia wydatków publicznych, a jednocześnie bierze udział w terrorystycznej agresji na Libie. Koszt godziny lotu samolotu bojowego to około 35.000 do 50.000 funtów - pieniędzy podatników. I gdzie tu jest tyrania.
ma w d... zarówno Kaddafiego, jak i Camerona. Tym się różni od konserwatywnych sierot po Stalinku.
problem w tym, że tzw. lewica chciałaby by każdy miał swego Camerona i Balcerowicza, bo wtedy to będzie "demokratycznie" i sprawiedliwy podział nieszczęścia na świecie.
Lewica ma w dupie zarówno Tuska jak i JarKacza, i tym się rożni do lewicy patriotycznej?
z Robertem Palmerem jakoś w pierwszej połowie lat 90tych chyba.
nie głosowałem nigdy na Kaczyńskiego, poza tym średnio mnie interesują twoje obsesje nt. "lewicy patriotycznej", eksploatowane tu w co drugim twoim wpisie. Jeśli masz nerwicę natręctw, to poszukaj w internecie adresu przychodni.
Primo Durango nie piłem wcale do cię :) a drugie primo - to ja mam nerwice natrectw? To co ma twój redakcyjny kolega? :)
Jak mu się uważniej przyjrzeć - za wysoki cholesterol :D