u młodych socjalistów ?
Następnym razem rusz d... idź i policz a nie głupio pytaj.
No właśnie Cud, jesteś z Warszawy, dlaczego się nie przejdziesz?
już takie tematy:
alienacja
wyzysk
czasowe umowy o pracę
i jeszcze coś
Proponuję zakłady.
Stawiam 10 PLN, że następnym tematem debaty "anarchistów" z dziennikarzami pisma SLD-owskiego będzie...
Palestyna!
Masz na myśli to pismo SLD-owskie, do którego sam z taka lubością piszesz? Co na to w redakcji tego pisma? Wiedzą, że tak obszczekujesz pana, który Cię karmi? Jak możesz z tym żyć? :-)
Pójdźmy w LID - pisał przed wyborami LMD Polska, sponsorowany przez SLD. Czy to dobre towarzystwo dla Młodych Socjalistów i LA? Przecież na co dzień z SLD nie chcą mieć nic wspólnego. Może to nie dotyczy debat i wspólnego piwka? Co zabawa to zabawa.
(polskiego oddziału Diplo proszę nie mylić z innymi LMD, bo inne są apartyjne, tylko u nas ta gazeta ma układy partyjne, jak nie z PPP to z SLD)
No właśnie Cud, jesteś z Warszawy, dlaczego się nie przejdziesz?
-----------
Byłem na spotkaniu dyskusji z prawdziwymi celebritami neo liberalizmu. Był Smolar był Śpiewak był prezes stowarzyszenia Koliber !!! był nawet akustyk i barmanka bo spotkanie odbywała się w klubie Mandala i ... nikt po za nimi. Jedyną osobą z ulicy byłem Ja.
Głównym tematem dyskusji było :
Czy już zaczynamy czy jednak czekamy aż ktoś przyjdzie.
--------------------------------------------------------
Info dla młodych socjalistów :
W czasie w/w spotkania można było się przynajmniej napić piwa. Wprawdzie za własne pieniądze ale jednak.
Jednego tym wstrętnym kapitalistom nie jestem w stanie wybaczyć: tego, że tak zniszczyli polski przemysł piwowarski i trują obywateli chemią z dodatkiem czystego C2H5OH wmawiając ciemnemu ludowi, że to piwo.
poszedłbyś do spozywczego, kupił se warke za 2,50 i usiadł gdzies w tyle sali na spotkaniu w LA. Miałbyś to samo co u tych Kolibrów... ale znacznie taniej. Stamtąd te prawicowe oszołomy z własnym piwem by cie wywaliłyły więc musiałeś sie gapic na idiotów i jeszcze pewnie z 9 zeta zapłaciłeś za jakieś szczyny. Pomyśl następnym razem jak sie na jakieś spotkanie wybierzesz ;-)
Zresztą nawet jakby miały jakieś tam znaczenie, wszystkie polskie bolączki rozwiązać może jedynie dojście do władzy drużyny trenera JarKacza, z Zytą G. jako rozgrywającą na polu ekonomii.