naprawde dobra wiadomosc dla Palestynczykow.
Właściwie rozpoznany podział: rewolucja panarabska kontra syjonistyczny wróg!
dyktator Asad jest syjonistą, to też jestem przeciwko syjonizmowi.
z dyktatorów arabskich nie jest syjonistą. Ale pozostają figurkami na tej samej planszy, co wesoła ferajna z Tel Awiwu - mimo sprzeczności i antagonizmów na tej planszy.
Chodzi jednak - w ostatecznym rozrachunku - o sprzątnięcie wszystkich figurek i samej planszy.
a słyszałeś, że Izrael ma już skuteczny system obrony antyrakietowej?
System immunologiczny, chroniący rewolucję przed kontrrewolucją, okazuje się często bardziej "state of the art" niż najbardziej wyrafinowane nowinki technologiczne.
jak iron dome jest skuteczny to ja jestem katolikiem :)
dziurawe sito za ktore zaplacono miliardy i niektorzy dostali milionowe lapowki.przeczytaj o ostatnich cwiczeniach rakietoych ksa i turcji kiedy saudyjskie rakiety lecace do turcji zostaly zauwazone przez israelczykow kiedy juz byly nad libanem.
może jest jakaś szansa:
jeśli Arabia Saudyjska zaatakuje Izrael, Tsahal umrze ze śmiechu.
watpie ze ze smiechu :) nie na darmo ciagle wrzeszcza ze najwieksze zagrozenie dla nich to ksa :))
ten twoj tsahal to mit.caly en israel broni tylko atom i strach przed oskarzeniami o jakis "antysemityzm". trzeba przyznac ze potezna i strategiczna armia ktora paru kolesi w libanie pogonilo :)hehe pamietam ich z 82 roku wiekszych tchorzy nie widzialem nawet hamburgery odwazniejsze :)