Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Agnieszka Zakrzewicz: Utrata koloratki za pedofilię

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

Nasi

przyjaciele Rosjanie o temacie pedofilii w Kościele powiedzieliby:
Nadojeło! Chwatit!

autor: ABCD, data nadania: 2011-05-31 10:53:07, suma postów tego autora: 20871

...

Ziew...

autor: Marek, data nadania: 2011-05-31 12:50:11, suma postów tego autora: 1715

...

A jak wygląda sprawa pedofilii wśród hydraulików?

autor: Marek, data nadania: 2011-05-31 12:50:38, suma postów tego autora: 1715

A ja bym się tak specjalnie tym nie przejmował...

Bo więcej krzywdy robią gromadząc bogactwa kosztem głodnych i bezdomnych niż taką czy inną formą du...nia się. Krew w nich krąży, instynkt działa, więc taka czy inna instrukcja a nawet sankcję niczego w tej materii nie zmienią. Niech zatem robią, co robią, byle nie puchli od nadmiaru i nim nie zniewalali maluczkich.

autor: steff, data nadania: 2011-05-31 12:55:54, suma postów tego autora: 6626

hydraulicy nie są osobami zaufaniia publicznego

i nie korzystają z niemal totalitarnej władzy darowanej im na mocy obowiązku spowiedzi

autor: Postsocjalista, data nadania: 2011-05-31 14:42:47, suma postów tego autora: 1953

Koloratka czy pedofilia?

Wybór należy do "użytkownika". Gdyby którykolwiek "spróbował" tego z moimi wnuczętami, Epidiaskop zabrał by go sobie z najbliższej "chłodni". Jak Amen w pacierzu.

autor: mb5851, data nadania: 2011-05-31 20:50:38, suma postów tego autora: 1

.

[szefowi MFW za gwałt na pokojówce grozi przynajmniej 25 lat więzienia]

Przecież Strauss-Kahn jej nie zgwałcił i nie jest nawet oskarżony o gwałt. Nawet nie wiadomo czy oskarżenia w ogolę są słuszne, a piszesz o nim jakby był winny...

autor: misiekZ, data nadania: 2011-05-31 21:34:52, suma postów tego autora: 174

Mnie sie bardzo podoba ten znak drogowy

Powinien stać w pobliżu każdego kościoła, żeby kierowca wiedział, że to miejsce w którym powinien przyśpieszyć... i np. rozjechać gawrona goniacego dziatwę ;-)

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-01 00:49:38, suma postów tego autora: 6205

sierp_i_młot

O akcji Portret JP 2 ( największy na świecie ) słyszałeś ?

http://portretjp2.pl/

Wyślij swoją fotkę a może Bóg Ci wybaczy to co piszesz.

autor: Cud2, data nadania: 2011-06-01 07:38:22, suma postów tego autora: 3207

.

Jeśli rzeczywiście chcecie dołożyć "kiecuchom", to zainteresujcie się lepiej ich powiązaniami z branżą pogrzebową (zwł. w miejscowościach bez cmentarzy komunalnych) oraz, co ściśle przynależy do powyższego, wymuszaniem przez sławetny ZUS zaświadczeń o złożeniu ofiary na Kościół przy składaniu wniosków o zasiłek pogrzebowy (o czym wspominał tu niedawno użytkownik ajde). Wybryki seksualne księży niestety nikogo specjalnie nie wzruszą.

autor: Bury, data nadania: 2011-06-01 14:44:04, suma postów tego autora: 5751

utrata koloratki to są wszystko pierdoły

Żeby ustrzec dzieci przed goniacym je księdzem trzeba by ksiądz utracił narzędzie grzechu. Każdy kleryk, przed wyświęceniem, albo w trakcie jako element tego przedstawienia, powinien zostać pozbawiony pisanek. To załatwiłoby ostatecznie ten problem. Walezjannie mieli rację.
Lepsze, pasożytnicze życie za pisanki? To chyba uczciwa propozycja? Poza tym taki księciunio, który dla służby panu bożku poswięciłby swoje pisanki okazywałby tym samy całkowite mu oddanie i lepiej mógł mu służyć, a jego głowy nie zaprzątałyby mysli o o drobnych chłopięcych pupciach.
Po co komu w słuzbie panu bożku genitalia?

Jaja przeszkadzają kobiecie, jaja uwłaczają mężczyźnie,
prorocy je amputowali ranę zalewając stopionym masłem.
W Watykanie zdrada, każą nosić jaja,
a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny.

Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj.

W jajach tkwi ambicja, jaja to zdwojone Ja,
Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką.
W Watykanie zdrada, każą nosić jaja i wąsy,
a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie.

Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-02 12:33:47, suma postów tego autora: 6205

Cud 2

Fajne to zdjęcie. Ale jakaś taka nienaturalna ta poza. Czegoś tu brak. Jakiś grafik musiał coś z niego wyretuszować. Ewidentnie w oryginale ojciec świety trzymał cos w tych uniesionych rękach... hmmm mnie to wygląda na coś bardzo dużego, ciągnącego się od pasa (gdzie przytrzymuje to coś u nasady), aż ponad jego głowę, gdzie prawą dłonią przytrzymuje tego końcówkę. Hmmm co to było?
Mam pewne podejrzenia zwłaszcza, że umiesiłeś to zdjęcie w wątku dotyczącym pedofilii... Kropidło?

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-02 12:41:16, suma postów tego autora: 6205

errata

co do komentarza do zdjecia ojca świetego.
Moja żona stwierdziła, że niekoniecznie musiał trzymać coś w dłoniach, co usunął jakiś grafik. Ona twierdzi, że te rece (ich dziwny układ) świadczą o tym, ze papież ćwiczył tai chi

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-02 15:51:41, suma postów tego autora: 6205

Dodaj komentarz