Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Vanuatu uznało niepodległość Abchazji

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

...

A co z Wyspami Bergamuta?

autor: Marek, data nadania: 2011-06-10 17:24:53, suma postów tego autora: 1715

Niepodległość

Obywatele Vanuatu pamiętają co to znaczy żyć pod obcym butem. Nic więc dziwnego że uznali niepodległość kraju jeszcze niedawno okupowanego przez marionetkowy reżim Szakaszwilego.

autor: mlm, data nadania: 2011-06-10 17:30:03, suma postów tego autora: 4284

Kosowarzy mogą być niepodlegli,

Osetyńczycy i Abchazowie już nie. Czemu? Bo tak rzecze Kłamczyński.

Lewicowy patriota

autor: Stirlitz, data nadania: 2011-06-10 18:37:57, suma postów tego autora: 1578

Wielki

sukces regionalnego mocarstwa imperialistycznego pułkownika Putina:)))
Przy okazji, jak przysłowiowe szydło z worka, ujawnia się obsesyjna rusofilia części "radykalów".

autor: ABCD, data nadania: 2011-06-10 19:33:33, suma postów tego autora: 20871

Aha!

"W krótkim oświadczeniu Alfred Carlot powiedział, że Vanuatu uznaje Abchazję za niepodległe państwo, nie precyzując, dlaczego podjęto taką decyzję. [...] dodał, że sam studiował w akademii dyplomatycznej w Moskwie w czasach Związku Radzieckiego."

Aha, doskonale więc wiadomo dlaczego - Carlot z pewnością jest agentem radzieckim, znaczy się rosyjskim.

autor: Paweł Ciupak, data nadania: 2011-06-10 22:03:09, suma postów tego autora: 193

Z całym szacunkiem

Ale weźcie tego newsa ściągnijcie bo to brzmi żałośnie. Ktoś zrobi screena i na demotywatory pójdzie. Nie to żeby mi się to nie podobało bo sam jestem "rusofilem" jakby to nazwał mnie czteroliterowy posłaniec Kłamczyńskiego na lewica.pl ale te nazwy... :D

autor: socjalpatriota, data nadania: 2011-06-11 01:02:51, suma postów tego autora: 471

Czyżby

zdeformowane państwa robotnicze Związek Radziecki i Federacja Rosyjska nie miały agentów wywiadu?
To za co Feliksowi Edmundowiczowi postawiono tyle stojących do dzisiaj pomników?
A co robił Władimir Władimirowicz w zdeformowanym państwie robotniczym NRD? Czytał Hegla Marksem?

autor: ABCD, data nadania: 2011-06-11 02:23:11, suma postów tego autora: 20871

Dodaj komentarz