Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

Szwajcarski deputowany żąda aresztowania amerykańskich polityków

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

kolejne klamstwo

Ani Bush ani Cheney nie figuruja na liscie uczestnikow wiec najwyrazniej juz dzisiaj wiadomo ze nie przyjada.
No i kiedy nie przyjada lewica bedzie wyla ze to ze strachu przed aresztowaniem.:))
Mam nadzieje ze lewica zamisci link gdzie bede mogl zobaczyc aresztowanie Kissingera

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-13 05:34:17, suma postów tego autora: 3910

Rebel 2

Chciałbyś jednak zobaczyć tych drani na listach aresztowanych. To ci się chwali. Zasługujesz na najwyższe lewicowe uznanie.

autor: steff, data nadania: 2011-06-13 09:55:38, suma postów tego autora: 6626

Warto

też złowić Putina na posiedzeniu grupy G-ileś tam.

autor: ABCD, data nadania: 2011-06-13 10:15:22, suma postów tego autora: 20871

ABCD

wyjątkowo pełna zgoda, chętnie zobaczyłbym schwytanego Putina

autor: tyvodar legocki, data nadania: 2011-06-13 13:32:48, suma postów tego autora: 849

sprawiedliwość a miliony..

Przez lata Belgia miała prawo zezwalające na aresztowanie na jej terytorium i sądzenie przed tamtejszymi sądami przestępcy, który dopuścił się swych przestępstw poza granicami Belgii. Przepis dotyczył morderców i innych poważnych przestępców, w tym zbrodniarzy wojennych. W 2004 roku wydano tam list gończy za Dickiem Cheneyem i Georgem Bushem za ich zbrodnie wojenne, a działo się to przed ważnym spotkaniem NATO w Brukseli, gdzie Cheney miał gościć. Zgodnie z prawem nic nie stało na przeszkodzie, żeby zbira posadzić za kraty w Belgii i osądzić. Jednak USA zastosowały szantaż wobec Belgii zmuszając ją do likwidacji tego przepisu prawnego przed przyjazdem zbrodniarza.

Szantaż polegał na tym, że USA zagroziły, że przeniosą siedzibę NATO do Polski. Siedziba NATO w jakimś mieście to jednak bardzo dochodowa sprawa, liczona w grubych milionach Euro rocznie, wszak pracownicy muszą wynajmować mieszkania, jeść, gościć się, hotele są co róż pełne od oficjeli przybywających na różne spotkania i miasto zarabia kasę. I tak belgijscy parlamentarzyści w większości przeliczyli sprawiedliwość na dochody z okołonatowskiej turystyki i zlikwidowali prawo, dzięki któremu można było zbrodniarza zamknąć do pierdla.

autor: demokrata, data nadania: 2011-06-13 14:07:52, suma postów tego autora: 316

..........

steff
Chcialbym zabaczyc video z aresztowania np. Kissingera z innego powodu
Wtedy uwierze ze naprawde ktos cos robi bo jak narazie jest to smieszne poszczekiwanie lewicy

demokrata
Jestes pewien ze Belgowie okazali sie takimi kretynami idali sie nabrac na taki prymitywny amerykanski blef?
Przez znajac stan bazy hotelowej, mieszkaniowej, restauracji, drog i lotnisk w Polsce bez zadnego ryzyka mogli odpowiedzie DOBRZE, PRZENOSCIE MY PRAWA NIE ZMIENIMY.
Cos zciemniasz :))

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-13 16:26:57, suma postów tego autora: 3910

Ale po co aresztować?

Dał nam przykład Obama jak w takiej sytuacji postępować. Jak tylko wysiądą z samolotu strzelać w potylicę i po sprawie.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-13 19:20:21, suma postów tego autora: 6205

sierpku

Niech bedzie
Zamiesc video na ta okazje bo jak narazie to tylko niegroznie szczekasz :))

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-13 19:33:51, suma postów tego autora: 3910

Ja tylko Rebelku mówię

by brać przykład z faszystowskich Stanów Zjednoczonych, więc nie rozumiem o co ci chodzi? To przykład z bliskiej ci ojczyzny demokracji ha ha. I przecież ty akurat popierasz wymierzanie sprawiedliwości strzałem w potylicę więc proszę nie błaznuj teraz.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-13 21:51:22, suma postów tego autora: 6205

mlotku , lzesz jak bura suka

"I przecież ty akurat popierasz wymierzanie sprawiedliwości strzałem w potylicę"

Znajdz mi gdzie i kiedykolwiek popieralem .
Nie masz lepszych argumentow to posuwasz sie do prymitywnego klamstwa jak zwykla kanalia

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-13 23:07:44, suma postów tego autora: 3910

Nie wypieraj mi się tu teraz poparcia dla Buraka

(może jeszcze 3 razy?), dla sposobu w jaki zamordował bin Ladena bury kundelku.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-14 10:22:35, suma postów tego autora: 6205

popierałeś Buraka gdy strzelał w poltylicę Osamy

popierałeś polskojęzycznych najemników gdy strzelali do cywilów... więc nie pierdziel proszę.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-14 11:09:49, suma postów tego autora: 6205

przy okazji do moderacji

co prawda odpowiadam w ten sam sposób w jaki ktoś do mnie pisze, a pisze - kanalia, bura suka - ale uważam, że takie odzywki do użytkowników są niepotrzebne i warto by moderacja, dobrze rozumiana moderacja, nie dopuszczała do takich pyskówek. Pełny inwektyw wpis Rebla, na który odpowiedziałem nie powinien sie w tej formie ukazać.
Jak ktoś pierwszy nie obrzuca mnie inwektywami, ja tego pierwszy nie robię. Ale najlepiej, by tego tu w ogóle nie było.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-14 13:29:16, suma postów tego autora: 6205

mlotku

Nie uda ci sie wciqagnac mnie w chamska pyskowke. Jestes zbyt doswiadczony w tym procederze i ja uznaje twoja wyzszosc

To ze jestes zwyklym klamca wynika z:
"popierałeś Buraka gdy strzelał w poltylicę Osamy"
Potylica o czym moze nie wiesz to tylna czesc glowy. Osama zastrzelony byl strzalem z przodu, w prawe oko
Tak wiec nikt lacznie ze mna nie mogl popierac czegos czego nie bylo
Tobie taka wersja pasuje ze wzgledu na branie na nienawisc do hitlerowcow co ostatnimi czasy czynisz nagminnie

Z nienawiscia atakujesz ad personam - azbesty

Bardzo latwo tracisz zima krew i zbyt szybko wdajesz sie w pyskiowke

Mam nadzieje ze redakcja Lawica.pl wezmie pod uwage twoje zachowanie w ostatnich wpisach i we wlasnym interesie nie udzieli ci pozwolenia na blogowanie :))).
Bylby to najgorszy strzal w stope jaki redakcja moglaby sobie wykonac. Niezrownowazony blogerem Lewica.pl.

PS. Mam nadzeje ze nie bedziesz mial nic przeciwko jezeli od czasu do czasu zadam ci pytanie o postepy w uzyskania blogu

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-14 17:46:29, suma postów tego autora: 3910

rebelku

azbeściarzu to nie jest inwektywa. To złośliwość bez względu na twoje personalia, których ja nie znam i wcale znać nie chcę. Złośliwe, ale nie jest to przecież słowo obraźliwe czy tym bardziej wulgarne. Kanalia i bura suka jest. No może trochę pogardliwe i lekceważące ciężką pracę więc postaram się to naprawić.
Jeśli jednak twierdzisz, ze jest to argument ad personam to tym samym przyznajesz, że jesteś naprawdę azbeściarzem :-). Widzisz jak cie dobrze od razu rozszyfrowałem:-) I masz rację, nie powinienem się takim "argumentem" podpierać. Dlatego przepraszam i postaram sie już nie czepiać twojej uciążliwej i niezdrowej profesji.
PS. Jaka jest różnica dla trafionego w "majestacie prawa" w oko nieuzbrojonego człowieka z trafieniem go w potylicę, bo na przykład stał tyłem do bandyty? Masz na to jakąś teorię pracowniku odzysku azbestu?

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-14 18:44:22, suma postów tego autora: 6205

co do bloga reblu to już zrezygnowałem

Pisałem tu o niego tylko publicznie w komentarzach ale redakcja nie raczyła odpowiedzieć. Redakcja jest niereformowalna i robi wszystko by ten portal się nie rozwijał i nie zmieniał, poczynając od archaicznej szaty graficznej. I ja nic na to nie poradzę. Założę go w zupełnie innym miejscu.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2011-06-14 20:49:28, suma postów tego autora: 6205

sierpku

I znowu klamiesz .
Redakcja odpowiedziala ci i wyrazila zdziwienie bo podobno nigdy nie wystepowales z to.
A teraz poszukaj sam gdzie to bylo opublikowane :))))))

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-14 23:18:49, suma postów tego autora: 3910

a moze tak zadanie

aresztowania Jaruzela i kiszczaka za zbrodnie na narodzie Polskim???
Przejdzie aresztowanie tych faszystow?

autor: dcio, data nadania: 2011-06-15 18:55:49, suma postów tego autora: 391

dcio

Co za herezje glosisz na lewicowym portalu.
Przeciez oni sa zbawcami polskiego narodu.Gdyby nie oni Wielki Brat w towarzystwie mniejszych przybylby do PRL-u z braterska pomoca.
Upss a moze to wlasnie ta ich zbrodnia ze odmowili polakom przyjemnosci doswiadczenia tej pomocy?

autor: Rebel2, data nadania: 2011-06-15 19:41:58, suma postów tego autora: 3910

Dodaj komentarz