Przecież to takie lewicowe byle co...
...że niby A. to "były poseł lewicy"? :):):) Sorewicz, ale nie nazywajmy szamba - perfumerią. :):):)
dziwne tylko że tak późno, lewica już w wodzie po szyję stoi
Typowe lewackie jojczenie w periodyku sponsorowanym przez Millera i CzarZastego. Nihil novi.
Przecież w POlsce nie ma wykluczonych. To wymysł lewactwa i cyklistów. Są ino nieroby i lesery czyhające na zasiłki. Arłukowicz POwinien dostać fuchę w pionie zajmującym się drobną przestępczością, nie sądzisz, Tefałen?
(*_*)
... porzucił jedną centroprawicową partię na rzecz innej partii centroprawicowej. Sam zresztą przesadnie lewicowy nigdy nie był. Słowo "lewica" w tytule jest więc chyba troszkę na wyrost? ;)
Za to analiza zadań, które powinien podjąć minister ds. wykluczenia - przednia.
i wysiłku P. Szumlewicza na opisywanie tego pożałowania godnego wydarzenia. Jeszcze raz, nie pierwszy i nie ostatni, potwierdziło się, że na polskiej scenie politycznej chodzi o nic więcej jak o utrzymanie się na niej i o synekury.
Arłukowicz, jak się zdaje, sam się wykluczył z grona polityków z którymi można wiązać jakiekolwiek nadzieje.
zamiast wystawić go, zgodnie z dorobkiem i kwalifikacjami, w wyborach do jakiejś rady gminy - to takie są efekty.
dziwota, że pismo bliskie nie tylko ideowo rzecznikowi SLD, Tomaszowi Kalicie, walczy z transferami z SLD do PO.
jest w dzisiejszej Polsce niewielu.
Ogromne obszary wykluczenia istniały za to w czasach policyjnego państwa PiS.
Wykluczano wtedy m.in. - poddanych operacjom nadzoru i kontroli "Masę", "Baraninę", "Dziada", "Wariata" i Blidę.
Niektórzy z wykluczonych zastosowali dość radykalne metody samoobrony (powieszenie się w więzieniu kilku iofiar systemu, określanych w jego mowie represji i nagonki jako "gangsterów" i samopostrzał Blidy).
Dali nam przykład, jak walczyć Z systemem kapitalistycZnym, ktory jest źródłem wykluczeń.
wraz z sympatycznym POsłem Januszem Dzięciołem i innym sympatycznym byłym posłem Sebastianem Florkiem POwinien utworzyć rządową komórkę propagującą przygarnianie Kropków i pielęgnowanie POmidorów na ekranie.