A kto zapłaci ofiarom hydraulików-pedofilów?
hydraulików krył swoich członków, zamiatał sprawy pod dywan, wiedząc o przestępstwie nie informował organów ścigania co samo w sobie jest przestępstwem, zapewniał fałszywe alibi, przenosił hydraulików-gwałcicieli w inne rejony, żeby mogli krzywdzić inne dzieci?
Chyba nie Zychu.
A ilu hydraulików-pedofilii potrafisz wymienić? Czy organizacje zrzeszające hydraulików, ukrywają wiedzę na temat łamania prawa przez swoich członków-pedofilii, kryją pedofilii w swoich szeregach, itp.? Ile w ciągu ostatnich np. 30 lat mieliśmy afer z hydraulikami-pedofilami w roli głównej? :-)
ilu hydraulików prowadzi sierocińce?
Trudno kwiestionować fakt, że zdarzały się przypadki molestowania dzieci przez duchowieństwo katolickie. Zastanawia mnie tylko jak powszechne to było wśród księży?
dotyczy raptem co drugiego księdza i jest tak naprawdę efektem masowanej nagonki na katolickie wartości w laickiej zdegenerowanej Europie. To wieczne stawianie na czele rankingów pedofili w sutannach ma na celu ukrycie zbrodni popewnianych prze prawdziwych zboczuchów hydraulików.
A przeciez dobrze wiemy, że to oni akurat do tego procederu sa najlepiej przygotowani. Mają te klucze francuskie, podkreślam francuskie!, kolanka, klucze do rur no i same rury. Po co im byłyby potrzebne te seksualne akcesoria jeśli nie do uprawiania pedofilii?
Dotyczy co drugiego księdza? Wnioskuję więc, że na dwóch księży, których poznałeś jeden się do Ciebie dobierał. No popatrz, ja ich poznałem wielu (w kilku krajach) - i nic.
Ja się z księciuniami nie zapoznaje. Czytam tylko czasem o tych księciuniach pedofilach i gwałcicielach. Czasem widzę ich w parku jak pokazują co mają pod sutanną, a czasem widzę zarzyganych pod jakąś speluną. Normalka jak to księciunio.
A ty musiałes byc jakimś bardzo brzydkim małolatem, że cię nawet księciunio nie chciał? Bo on jak poznałeś ich kilku to któryś pedofilem musiał być, tylko nie był widać tobą zainteresowany.
kto zapłaci ofiarom pierwszych sekretarzy-pedofilów?
Może SLD?
z okresu przynależności do PZPR Zychu? :D
kto zapłaci za posty abcd?
Ładnie piszesz ale głupio.
zauwaz ze news jest o aparatczykach organizacji wyznaniowej a nie politycznej.ciebie korca ci murzyni az lapkami zadnimi przebierasz.moczarowcy to chyba twoj niespelniony ideal :)
No nie gniewaj się, żartowałem. Ładny jesteś! ;-)
Wiem, że jestem ładny. :)
Martwi mnie, że jedna z moich wypowiedzi się nie ukazała. Napisałem coś 3 dni temu i nic. Cenzura?
Nowy jestes wiec jeszcze nie wiesz ze czasami "piszesz na Berdyczow" jak to Jarek Pinokio okresla.
Moje posty bladza notorycznie.
Tu cenzura??? impossible! To jest przecież lewicowy portal ;-). Najwyżej Ty zbłądziłeś. Popraw się albo pisz tak jak ja w tytułach następnych wpisów >>>(1) w nawiasie podając ilośc postów, kótre zbłądziły, a dzieki temu inni wiedzą jak wiele grzechów popełniłeś... i to kłuje to w oczy ;-)
już 5 razy zgrzeszyłem w tej chwili ;-)