Opisana tu, patologiczną, sytuację, można i należy zmienić, już 9 października.
A co ta data ma wspólnego z wpisywaniem fikcyjnych członków do PO, skoro z punktu widzenia państwa jest to rzecz obojętna.
sensowny, drugi... spuśćmy zasłonę milczenia.
W PiS panuje taka sytuacja, że JarKacz wywalił do kosza pierwszą wersję list wyborczych swojej partii, ponieważ było tam za dużo ludzi struktur partyjnych, a za mało - autorytetów społeczności lokalnych i animatorów inicjatyw społecznych.
PO - to partia figurantów-pasoŻytów.
PiS - to partia starająca się być emanacją antysystemowego ruchu społecznego.
PO na posterunku.
Nie rozumiem towarzyszy. Platforma zabrała im właśnie 100% wpływów w mediach publicznych, a oni ją nadal kochają.
wszystko zmienię w tym dniu, łącznie z menu... i ilością "Dębowego" - podwójną... Wybory oleję potem ciepłym moczem...
Dobry komentarz Ciszy.
.
nie idąc na wybory, głosujesz na trampkarza Donaldinho.
A tak ładnie wyglądała reprezentacja Śląska na demo z 30.06....
Po przeczytaniu newsa Ciszy naszła mnie następująca refleksja: czy przypadkiem spora część lewicowych organizacji w Polsce nie ma struktur, które funkcjonują tylko na papierze (lub na ich stronach internetowych)? Przykładowo, kwartał temu próbowałem się skontaktować z Młodymi Socjalistami z Poznania. Do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Jeśli jakiś poznański Młody Socjalista przeczyta ten komentarz, proszę o kontakt.
...
Problem, że kontestatorzy i ich zwolennicy typu autora newsa stanowią promil promila naszego społeczeństwa. Ale o tym sza.
Dawno wiedziałem o tym że P.O. to są kanciarze, kapitaliści którzy w sposób cwaniacki chcą iść do przodu. Cała prawica to jedno wielkie nie porozumienie. Czy to PIS czy PO to nie ma znaczenia.!!!!!
Nie przejmaj się tym ciulem wszawskim, co ma w nicku rzyć czyli 4 litery. Rób co uważasz za słuszne. Plajtforma zatonie i bez nas. A do PISuaru kulturalni ludzie rąk nie wkładają.
Głosowałeś na Hitlera, głosuj na Leszka Millera!
ale jaki procent populacji reprezentuje Piotr Ciszewski?
a przynajmniej na niej dekiel popraw i wróć do obecnego wcielenia. Albo gorzoła odstaw lub do ałsgusa wylyj...
szczupak... jednak pójdę na wybory, choćbym, miała się doczołgać. Karol by mi nie darował. Zaś wykaligrafuję równiutkie krzyżyki przy jakich ciulach pełowskich. Jak będzie dwa miliony głosów nieważnych to może ta banda półgłówków pojmie, że to oni są POjebani, a nie społeczeństwo, które wg nich głosować nie potrafi...
.
to wyglądamy jak wyglądamy czyli z szamba lub PiSuaru? Hę?
.
Ale mogę tylko zapytać nieśmiało: Gdzie Rzym, gdzie Krym?
Ja natomiast zagłosuję na wszystkich kandydatów LSD.
WSZYSTKICH - od dołu do góry, albo na opak...
(*_*)
"Cała prawica to jedno wielkie nie porozumienie. Czy to PIS czy PO to nie ma znaczenia.!!!!!"
Dodałbym tu jeszcze $"L"D.
- to głos na moją partię.
A stawianie znaku równości miedzy PO, naszą przystawką SLD a PiS - to, przeznaczona wprawdzie dla wąskich kręgów, ale w tym zakresie dość skuteczna, agitacja za mną.
DONALD
szczupaku, może będziesz miał okazję skreślić samego konusa z Żyrardowa, bo Napiertero nie wie, na którą listę go wepchnąć. Moim zdaniem powinien mieć "jedynkę" w Szymanach ...
ale z uprzejmości odpowiem przysłowiem: "Jeżeli twierdzisz że znasz prawdę, podczas gdy wszyscy uznają cię za idiotę, być może nie masz racji".
to chyba miał być prywatny mail do Jonasza.
Idź w pokoju (z kuchnią i balkonem) i nie grzesz więcej kaczochwalstwem. See you later.
nie ma to jak rzeczowy polemista.
Chciałbym nadmienić, że jeżeli zaznaczycie nawet wszystkie nazwiska, ale tylko z jednej listy (czyli np. wszystkich kandydatów PO) to wasz głos będzie ważny, zostanie zaliczony kandydatowi z 1 pozycji.
Odsyłam do Kodeksu Wyborczego. Zresztą wystarczy popracować w komisji wyborczej.
tak jak absencja, jest zawsze głosem na moich wrogów.
POLITRUK NEOFITA
Może szczegóły? Konkretny zapis, odnośnik, wytyczna, cokolwiek?
Popracować w komisji wyborczej mogą z reguły ciotki pociotków, przynajmniej w moim mieście. Fucha jest płatna, bezrobocie szaleje, a parę zaskórniaków zawsze się przyda...
.