Obstawiamy ilu przyjdzie ?
Ja stawiam że od 10 do 15 osób.
Jak widać na zalinkowanej stronie jest możliwość dodawania komentarzy !!! Jak nie ma moderacji to Oi się będzie działo.
Nie muszę pisać na portalu na którym mnie bez przerwy obrażają & nie puszczają połowy moich postów !!!
Mogę pójść do lokatorów & tam się wyszumieć publicystycznie !
Na marginesie: co symbolizuje to osobliwe logo Komitetu Obrony Lokatorów?
Boso ale w ostrogach !!!!
.
To klasyczny przykład Polskiego dziadostwa Polskiego piekła . Już dawno powinna być ustawa przeciw działająca takie kapitalistycznej BONAZIE . !!!!!
Niewygodne dla "możnych" organizacje są podawane do sądu. Jakieś procesy pokazowe i obozy odosobnienia dla "wichrzycieli", "antysystemowych roszczeniowych chuliganów" reżimek III RP planuje jak jeszcze bardziej się rozkręci?
Ręka lewactwa podniesiona na bogaczy i kapitalistyczne państwo zostanie odcięta, jak to mówił jeden peerelowski ważniak.
I znów ludzie będą siedzieli za prawdę o reżimku?
Rację miał Rydzyk, państwo totalitarne.
@Getzz zamiast Anny Walentynowicz, osoby z której również lewica może być dumna.
Tak, ze starej antykomunistycznej dewoty, (nie?)świadomego narzędzia Zachodu do rozwalenia PRL.
mlm? Nie pomyliłeś wątków?
Niestety w okienku komentarza nie ma informacji jaki news się komentuje stąd pomyłka, ale co do meritum bez zmian.
Właścicielka pewnie uznała, że jej dobra osobiste tym filmikiem zostały naruszone. Obrońcy lokatorów - jak niusu wynika - są innego zdania. I jest więc normalny proces. W PRL-u też takie bywały. Umiar w ocenach dobru sprawy nie zaszkodzi.
.
@SN Raczej twe żarty na zmianę z ad personam.