Bankructwo kapitalizmu coraz bliżej. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Kapitalizm musi najpierw upaść w swej "jaskini zła", czyli w USA, aby reszta Ameryki i Świata mogła się od niego wreszcie uwolnić.
A wiec powtorze jeszcze raz
Juz tow Lenin w 1917 roku przewidzial rychly upadek USA
USA nigdy nie zbankrutuja. Dlaczego ? Pogadaj sobie z jakim studentem 1-go roku ekonomii
A nawet gdyby sie tak stalo pomysl co stanie sie z reszta swiatowej ekonomii. Jezeli wierzysz w magiczna moc Chin to zmien pastylki
Przyklad miales w 2008
Walczy o los słabszych. Jażeli sięgnie do kieszni bogadszych, będę mu klaskał, choć często na jego decyzję pluje pomimo, że wiem, iż musi uwzględniać interesy tych z kasą, bo głównie przezs nich jest powołany.
są filozofia dżucze i polityka songun
Komunizm zbankrutował już dawno.
A system który dziś panuje ma tyle wspólnego z kapitalizmem co sonda na lewica.pl z reprezentatywną grupąPolaków.
"Walczy o los słabszych. Jażeli sięgnie do kieszni bogadszych, będę mu klaskał,"
Juz raz miales okazje klaskac.Dwa lata temu, kiedy siegnol do kieszeni slabych , biednych Bankow reka pelna $$$ a kiedy ja wyjol byla pusta. Pieniadze zostaly w kieszeniach bankow.
Zgadnij czyje to byly pieniadze?
Dopadłeś mnie. Sypie głowę popiołem. Kapitalizm na tym właśnie polega, że biedacy za wszystko muszą płacić
"Kapitalizm na tym właśnie polega, że biedacy za wszystko muszą płacić "
Ty to nazywasz kapitalizmem ja lewicowa/demokratyczna obluda
Jest to najlepszy dowod (jeden z wielu) ze Obama oszukal swoich wyborcow.
Najgorsze jest to ze wielu z nich wierzy ze czarny Obama bardzo chce pomoc biednym czarnym, ale niestety biali republikanie robia wszystko zeby do tego nie dopuscic