O ile pamietam ten temat trzepany byl kilka tygodni temu.
Czyzby redakcja nie miala nic lepszego i znalazla sobie sluzbowy temat zastepczy?
A swoja droga to kolejne przypomnienie do czego doprowadzily rzady lewicowego Obamy
w USA bieda aż piszczy? w takim razie należy zagłosować na PO - oni zadbają o baaardzoo dobre stosunki z Rosją i przegonią widmo biedy.
GOSZYSTA Z REDAKCJI LEWICA.PL
Nic z tego - rzeczywistości nie oszukacie - PiS wygra, a waszego niszowego jojczenia i tak nikt nie słucha.
Wystarczy, że tu włazisz i sam jojczysz, widać ktoś słucha... i nie jojcz tu o PO, bo to nie centro-prawicowy portal.
I bieda w hameryce zniknie.
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,10283352,POPiSowe_obiecanki_cacanki__Najwiecej_zyskali_najbogatsi.html
Rok 2011
"Nic z tego - rzeczywistości nie oszukacie - PiS wygra, a waszego niszowego jojczenia i tak nikt nie słucha."
Dawno, dawno temu, a może nie tak dawno:
"Jak ocenić, którzy kandydaci są mniej zepsuci od konkurentów? Kryterium wydaje się proste(...) Wśród prowodyrów incydentów nadających się do kronik hańby polskiego parlamentu, z reguły odnajdujemy posłów prawicy a nie SLD. Właśnie dlatego warto oddać głos na kandydatów Sojuszu. Alternatywę symbolizują: walczący ze złodziejami, ścigany przez sądy Lepper i skazany przez sąd Kaczyński - walczący o sprawiedliwość" (J. Zychowicz "Słabość wyborczej oferty" Dziś 9/2005 s.10)
Jak to jest? Zarzuca facet uczciwym ludziom kolaborację z SLD w zamierzchłych czasach, wyzywa od sympatyków Putina, a sam pisze takie rzeczy. Czy to koniunkturalizm, żebractwo o fuchę? W "Dziś" się skończyło. W tym samym Dziś, które finansowała firma wydawnicza Urbana, a do którego ciągle nas Pan Zychowicz wysyła.
Trzeba mieć tupet i bezczelność.
Oczywiście ci, którzy już wiedzą, że tam będzie centrum świata. Ba, nawet niektórzy z nich kupują swoim dzieciom m-4 na 110 kondygnacji a nie apartamentowiec o powierzchni 700 m, w jakim mieszkają w dotychczas w swojej słynnej z podbojów ojczyźnie.
Nie ulegaj goszystowskiej propagandzie. Najbardziej na rządach POPiSu zyskali najubożsi... czyli kler.
Moje "jojczenie" o Platformie jest jak najbardziej wskazane: w walce o PRAWDĘ można być tylko po jednej stronie. Albo popiera się umiarkowaną partię będącą w stanie zagwarantować wzrost gospodarczy i aktywną politykę społeczną (bez popadania w goszystowskie rozdawnictwo!) oraz silną pozycję kraju na arenie międzynarodowej. Albo stoi się po stronie post-nomenklaturowo-agenturalnego układu reprezentowanego przez duet Donald-Komor i ich kremlowskich mocodawców.
Lewica (a raczej "moskwica") opowiadając się przeciwko PiSowi stoi po stronie ZŁA, nie tylko pośrednio: stawiam wszystko przeciwko wszystkiemu, że pas transmisyjny pomiędzy kremlem a lewicą w POstaci GW i Krypola sprawi, że większość tu obecnych zagłosuje na PO.
otacza Cię morze kłamstwa, a Ty jesteś wyspą, więc walcz. A czy mąż stanu Jarosław K. zapewni, że niebo będzie bardziej niebieskie, rzekami popłyną mleko i miód, a kucyki staną się tęczowe?
Mam prośbę, komentuj u nas jak najwięcej, bo Twoje słowa są w stanie rozchmurzyć najbardziej ponury nastrój. Masz rację, Tusk to Żyd z dziadkiem w Wehrmachtcie chodzący na pasku Moskwy, a my, którzy w tajemnicy przed patriotami uprawiamy homozoofilski seks grupowy marząc o Stalinie, szykujemy naszych komunistycznych przyjaciół z Platformy Obywatelskiej do stworzenia totalitarnego ustroju, gdzie nareszcie pozbędziemy się tych cholernych katolików, mimo, że to większość społeczeństwa. Koniec z patriotyzmem, czas zniszczyć rodzinę i pamięć o papieżu Polaku, niech zatryumfują propaganda homoseksualna i cywilizacja śmierci.
Jakbyś więcej myślałem a mniej nienawidził, zobaczyłbyś że rzeczywistość niewiele odbiega od parodii.
jw
masz rację, widzę to w Twoich słowach bardzo wyraźnie! A potwierdzają to wszystkie sondaże, gdzie nie tylko PO, ale i PiS ma świetne wyniki.
Możliwe zresztą, że jak podczas rządów JarKacza lewica, wbrew temu co piszą jej me(r)dia, nie obudzi się w obozie koncentracyjnym tylko w normalnym, przyzwoitym kraju, to zweryfikuje swoje poglądy - oby!
Proszę ABCD nie wkładać w usta moich wypowiedzi, a wypowiedzi ABCD w moje usta.
Zresztą, pod rządami JarKacza wkładanie w usta (podobnie jak inne goszystowskie konwencje współżycia społecznego) zostanie poddane regulacjom.
Lodzik będzie nielegalny? Masturbacja karana obcięciem ręki? A anal dozwolony tylko dla kapłanów wyświęcających analnie swoje nieletnie owieczki? Nie boisz się, że ujawnienie tych planów może zachwiać tym mitycznym poparciem wśród młodych, które ma sekta? Po czymś takim to nawet kibole gotowi na was nie zagłosować, a i z ambitnych planów wyprzedzenia PełO w zakładach karnych mogą być nici. Ale w psychiatrykach tradycyjnie wygraną macie murowaną.
miałem na myśli oszczerstwa, pomówienia i pół-prawdy, ale kierunek twoich skojarzeń jedynie potwierdza moralne zdegenerowanie goszystów. Nadzieja w kibicach!
red spider 666 - ho, ho, ho a ja słyszałem że ABCD zionie ogniem.
trzeba mieć tupet, żeby zarzucać kolaborację SLD należąc do świty goscia, ktory na dziesięciolecia zmarnował szanse powstania lewicy niekomunistycznej w Polsce, sprzedając PPS Millerowi w zamian za miejsce w Sejmie.
dotarla polska bieda.
Już dawno ustaliliśmy że ABCD to kret.
PRAWDZIWI LEWICOWI PATRIOCI
choć bardzo się łasił, a w partii było parcie na intelektualistów. Goszystowskiego agenta zawsze rozpoznamy.
PRAWDZIWY LEWICOWY POLAK PATRIOTA
A może ty po prostu jesteś bratem bliźniakiem ABCD. W waszej formacji zdarzały się już podobne nieszczęścia. A w usta nie mam zamiaru ci nic wsadzać. Nie czuję się odpowiedzialny za robienie ci przyjemności.
Vivid, Hustler, McDonald's, Howard Stern TV a także drapacze chmur.
Obraz byłby pełny, gdybyś go uzupełnił poszukiwaczami chleba w śmietnikach. Bez nich niestety jest ułomny. Ale przecież sztuka dopuszcza deformacje rzeczywistości. I ty właśnie z tego skorzystałeś.
To jakieś bzdury! Wszak w Tefałenie o tym nie mówią.