to u was jeszcze działa?
MUMIA RAMZESA XII
spada poniżej progu wyborczego.
Szkoda marnować głos na kandydatów (Ślepo)WRON-ich związków, startujących z list tego bankruta.
A oni będą restrukturyaować i prywatyzować po to,by łatwiej było nas doić.Pieprze, zostaje w domu!
"Związkowca" Martyniuka! W tym roku można też zagłosować na narodowo-katolickich "związkowców" z wiadomej sekty ;-).
A na związkowców rzeczywiście warto oddać głos, czego dowodem reprezentant świata pracy wspomniany Martyniuk :-)))) akbo sejm z czasów AWS :-))).
Idzcie do diabła. Ludzie już tego nie kupią!
na pewno nie kupią.
solidarność roztoczyła swego czasu parasol nad reformami balcerowicza, ten pielgrzymowy związunio w sojuszu z pis to kolejna odsłona farsy
Żyje, OPZZ, żyje. I niektórzy pamiętają tam jednego felietonistę, którego z litości trzymali w redakcji NTP, bo co niektórym żal było go pogonić. Wiesz jak się on nazywał?
partii to głębokie nieporozumienie i niedorzeczność. Taka kuriozalna współpraca dla zz kończy się źle, a co gorsza zniechęca niezrzeszonych pracowników do wstępowania do zz.
rozumiem, że po odejściu tego felietonisty Nowy Tygodnik Popularny zawojowal rynek?
A propos: czy ten tytuł jeszcze się ukaZuje?
A może zmienił nazwę w imię prawdomówności?
Bo nie był ani nowy, ani popularny, ani nie ukazywał się byl raz na tydzień.
numer NTP: "ogólnopolskiego pisma ruchu związkowego", dostępny na stronie glównej jego wydawcy, ukazał się w lipcu roku 2010.
I skąd teraz czerpie informacje "ruch związkowy"?
Felietony dr Zychowicza rozłożyłyby każdą, najlepiej funkcjonującą gazetę. Upadł NTP - a w zasadzie przekształcił się w równie ambitne inne pismo - przepadło Dziś, dołują inne. Jak agitował za SLD - porażka. Za Lepperem - dematerializacja.Dali Bóg podobnie będzie z PiSem
Król Midas zamieniał wszystko w złoto, dr Z. w niwecz.
szerszeniu, za info: nie wiedziałem, że upadł Nowy Tygodnik Popularny, podobnie jak wcześniej nie wiedziałem, że się ukazuje, bo - mimo starań - nigdzie nie mogłem go kupić.
A co to za ambitne inne pismo, w które NTP się przeksztalcił?
Gdzie można je kupić?
Jakie pióra je zasilają?
Mow, szerszeniu, bo jesteś źrodłem niedostępnej innym wiedzy.
Może trzeba było podczas kolegium wymknąć się po cichutku z sali i zwędzić z zaplecza jeden egzemplarz NTP :-) Wtedy nie byłeś jeszcze PiSiurem - czyżbyś stracił fantazję zanim wdałeś się w to szaleńcze jarkaczowanie? ;-)
nadal skąpisz nam wiedzy o nowym ambitnym piśmie lewicy spod sztandaru z Hasłem "Lid to hit"?
Jego roboczy tytuł brzmiał jakoś: "PiSs my ASs".
za rzeczową odpowiedź.
Więcej po lewicy od Kality się nie spodziewałem.
You are welcome! Nie jestem od Kality - dla twojej informacji. Dla uproszczenia - nie latam ani dla SLD, ani dla innej formacji :-)
To swoich tekstów nie miałeś nawet okazji przeczytać? Co za trauma... Ale na pocieszenie możesz mówić, że miałeś zaszczyt pisać do tak poczytnego i ambitnego periodyku! Wartościowy punkt w CV.