A to wolno robić ludziom zdjęcia i je publikować gdzie się chce?
Co na to RPO?
To były dzikie lata dziewięćdziesiąte, teraz tacy bandyci pozakładali krawaty...
deklarowanej we wszystkich mediach wiary katolickiej oraz odmienianej przez wszystkie przypadki solidarności, 20 lat tresury pozbawiły polaków wszelkiej empatii, polska to jeden z najbardziej antysocjalnych krajów w Europie.Polska prawica, czy to deklarująca swoją prawicowośc, czy występująca pod szyldem "lewica" przez 20 zrobiła wiele aby zabić odruchy człowieczeństwa w Polakach. Na tym tle ideowa lewica choć nieliczna stanowi chwalebny wyjątek
podczas gdy lewica była szykanowana, to pokazuje jak bardzo polska poszła na prawo.
To kraj hipokryzji, eutanazja nie ale już zdychanie w rynsztoku nie kłoci się w wartościami katolickimi.
Nikomu nie przeszkadza wysoka ilość samobójstw utrzymująca się w polsce, w dużęj mierze spowodowana sytuacją ekonomiczną
że neoliberalna wiara prowadzi prostą drogą do socjodarwinistycznego klozetu, to oczywiste.
Potwierdzają to nie tylko JKM i jego chętni bracia w wierze. Potwierdzają to fakty.
W Polsce widać wyrażnie jak walkę z biedą i wykluczeniem zastępuje walka z biednymi
i wykluczonymi.
No, ale mamy posła Arłukowicza :).
Każdy tekst o polskiej biedzie powinien zostać opodatkowany na kwotę 1 PLN.
Przychody z tego tytułu wystarczyłyby na znalezienie pracy lub pozyskanie świadczeń socjalnych dla tej części osob utrzymujących się z żebractwa, które ten środek zarabiania pieniędzy uważają za niezadowolający w stosunku do swych potrzeb i aspiracji.
dzięki nim mają pracę i mogą się łatwo wykazać
W ten sposób bardzo wielu postąpiło, zasili tam szeregi żebraków z innych krajów tzw. III świata
- to po prostu ofiara kapitalizmu.
ABCD - dodajmy że korupcyjnego.
"czy występująca pod szyldem "lewica" przez 20 zrobiła wiele aby zabić odruchy człowieczeństwa w Polakach. Na tym tle ideowa lewica choć nieliczna stanowi chwalebny wyjątek"
Skad do licha ty mozesz wiedziec jak bylo 20 lat temu?
Podaj zrodla z ktorych czerpiesz te informacje
na ulicach Warszawy będziemy mieli BudaPiSzt - znikną żebracy z ulic. Tak jak zniknęli Żydzi, Cyganie i homosie za znanego ze swego ekonomicznego liberalizmu Adolfa Hitlera.
aktor: josip
jak dotąd trzy razy byłem bezdomny przez jakiś czas i wszystkie trzy zimą albo jesienią, z przyczyn ode mnie niezależnych nie miałem jak skorzystać z noclegowni, ani żadnej innej formy pomocy
ostatnim razem, czyli jakieś cztery lata temu udało mi się wydostać z tego, kiedy już zaczynałem się do tego przyzwyczajać, nie było łatwo, ale zacisnęło się zęby i dało radę
wiem że było mi łatwiej niż większości bezdomnych, choćby dlatego, że miałem możliwość nie pozwolić sobie na zarost i smród, ale prawdziwym problemem okazała się depresja i myśli samobójcze, kiedy już wszystko się wyprostowało i zacząłem żyć "normalnie"
bezdomność jest bardziej skomplikowanym zjawiskiem niż ktokolwiek tutaj jest w stanie opisać, lub zrozumieć, to zwyczajnie trzeba przejść
A najlepszym rozwiazaniem jest metoda niezapomnianego ukochanego Ojca Narodu Josifa Wissarionowicza Dzugaszwili -
Gulag lub w najgorszym przypadku 101 km od Moskwy
autor:
sierscien Wawrzyniec
Blisko, ale nie do końca. "Moskwa - Pietuszki" - to bym polecał. Znacznie lepsze niż ideologiczne zacietrzewienie jakie prezentujesz wraz ze swymi pięcioma wcieleniami.
utwór po ponad półwieczu bardziej aktualny niż wówczas.
To nie moje 5 wcielen, to tylko twoja pieciokrotna paranoja :))
I pewnie to "Z" w środku słowa to też jest moja paranoja.
Biedaku.
Najwyrazniej przeoczyles post w ktorym sam, osobiscie informowalem forum lewica.pl ze w przypadku odpowiedzi na ad personam ataki wyjatkowo prymitywnych KraPolskich lewakow uzywac bede ksywki "Azbesciarz z Jackowa"
No ale jezeli tak ci bardzo zalezy to redukuje ilosc twoich paranoi z 5 na 4 :)
Zredukuj LICZBĘ, nie ilość, kieliszków jabola przed snem. Może wtedy szczęśliwie powrócisz do swej zychowej postaci.
polecam - http://www.stachurska.eu/?p=2712
http://www.stachurska.eu/?p=5363