Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

MPiPS: Duży wzrost bezrobocia

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

A skąd te niby nowe miejsca pracy ?

Ostatnio chciałem kupić naklejki do korespondencji seryjnej oraz specjalne okrągłe, samoprzylepne naklejki na płyty CD. W mieście stołecznym Warszawa obie te rzeczy były dostępne tylko w jednym sklepie nomen omen należącym do globalnej korporacji i były nie Polskiego pochodnie.
Właściwie nic z prostych biurowo – papierniczych produktów nie było w tym sklepie Polskiego pochodzenia a więc skoro nie wytwarzamy nawet prostych papierniczych wytworów to gdzie mają być te nowe miejsca pracy ?

Podobnie jest z papierem ściernym. Dostaniesz każdą gramaturę pod warunkiem, że jest made In China.

Na koniec warto zadać pytanie : jak Gazeta sekundowała z gorliwością lepszej sprawy wszelkim deregulacjom związanym z coraz szerszym otwarciem Polskiego rynku na wszystko co obce ?

Czy nie ta która z takim oddaniem zwalcza każdy przejaw rasizmu, faszyzmu i homofobi ?

autor: Cud2, data nadania: 2012-02-06 15:40:23, suma postów tego autora: 3207

Tymczasem "Biedronka", w której zakupy robi premier Donald "Oby żył wiecznie" Tusk

zamierza zatrudnić 4 tysiące nowych pracowników.

http://wyborcza.biz/biznes/1,100969,11096614,Wlasciciel_Biedronki_zatrudni_4_tys__nowych_pracownikow.html

autor: Sumienie Narodu, data nadania: 2012-02-06 19:01:24, suma postów tego autora: 6199

Niecudzie - pozwól że zgadnę:

pierwsze pytanie to albo Łżepospolita albo Najwyższy Szajs. Drugie: pewnie Nigdy Więcej Nie Patrz Na Mnie. Suma a i b to Koszerna.

autor: szczupak, data nadania: 2012-02-06 23:31:00, suma postów tego autora: 3747

Cud2

Myślisz pewnie że nam chińczycy za darmo ten papier ścierny wysyłają?

autor: jliber, data nadania: 2012-02-07 01:13:26, suma postów tego autora: 4329

No proszę !!!

No wprost mnie powala, jak widzę (komentarze) co ma lewica do powiedzenia w swoim sztandarowym temacie.

autor: dzeus, data nadania: 2012-02-07 20:27:38, suma postów tego autora: 1046

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.

Tak bardzo mi się stęskniło za... Mianowicie:

W Polsce istnieje jedna jedyna siła polityczna będąca w stanie realnie zagrozić reżimowi Tuskaraka i zlikwidować bezrobocie. Nazywa się PiS.

autor: Paszport Tefałenu, data nadania: 2012-02-08 20:45:47, suma postów tego autora: 231

Potrafić wybierać

PiS rządził i nie zlikwidował bezrobocia, komuniści rządzili i zlikwidowali bezrobocie. Polityków powinniśmy oceniać po skutkach ich rządów, prawda?

autor: mlm, data nadania: 2012-02-09 16:51:47, suma postów tego autora: 4284

Dodaj komentarz