Komentarze czytelników portalu lewica.pl Komentarze czytelników portalu lewica.pl

Przejdź do menu

Komentowany tekst

SLD: Nie będzie wspólnych obchodów 1 maja z Palikotem

Komentarze czytelników

Dodaj komentarz

ojej

Bronią się przed wchłonięciem? :)

autor: o. Tempora O'Mores, data nadania: 2012-02-17 19:53:48, suma postów tego autora: 327

Tańcowały dwa Michały

W swych zarzutach i Miller i Palikot mają rację.

autor: mlm, data nadania: 2012-02-17 20:05:51, suma postów tego autora: 4284

:-)

Przyganiała kocioł garnkowi, a sam smoli :-)
Tylko żal tych związkowców na dole.

autor: Roger, data nadania: 2012-02-17 20:41:29, suma postów tego autora: 514

Słabiutkie komentarze

Slabiutkie komentarze. Widac nie w smak odbudowa SLD.

autor: Krzysztof Mróź, data nadania: 2012-02-17 22:23:04, suma postów tego autora: 569

Palikot,

to gorszy badziew niz SLD bo SLD nie potrafilo trafic do mlodziezy Palikot potrafi razem z Urbanem palic dzointa i przyciagac mlodziez

autor: A.Warzecha, data nadania: 2012-02-17 23:27:24, suma postów tego autora: 2743

...

A po co kolejni przebierańcy, kolejni liberałowie? Tylko dlatego, że to antyklerykałowie (i to też trzęsący portkami) mają mi być w smak?

autor: o. Tempora O'Mores, data nadania: 2012-02-18 08:41:04, suma postów tego autora: 327

Każdy ma prawo nazywać się...

...lewicowcem. Przecież jest wolność słowa. Mówienie, że ktoś nie ma prawa się jakoś nazywać, to strasznie prawicowe podejście.

autor: Apfelbaum, data nadania: 2012-02-18 14:04:51, suma postów tego autora: 23

Apfelbaum,

każdy się może nazywać jak mu się podoba, ale to czy ktoś jest lewicowcem czy prawicowcem nie decyduje to jak sam się określa (przez to np. taki sld jest uznawany za lewicę, bo "tak się określa"), tylko to jakie ma poglądy.
A ci faceci są takimi lewicowcami, jak ja kibicem Legii, albo zwolennikiem Pinocheta, Podhoretza czy Radka Sikorskiego.

autor: Getzz, data nadania: 2012-02-19 00:16:02, suma postów tego autora: 3554

" Klub Poselski SLD złożył projekt ustawy o opodatkowaniu niektórych instytucji finansowych"

" Klub Poselski SLD złożył projekt ustawy o opodatkowaniu niektórych instytucji finansowych" http://krzysztofmroz.blog.onet.pl/Klub-Poselski-SLD-zlozyl-proje,2,ID453918335,n

autor: Krzysztof Mróź, data nadania: 2012-02-19 10:32:14, suma postów tego autora: 569

Mnie martwi co innego

sekciarstwo na lewicy pozaparlamentarnej,ZSP już zapowiada jedyną słuszną demonstracje lewicy z której wyklucza wszystkich którzy nie dostaną certyfikatu ZSP na lewicowość, już zapowiedzieli że w tej wspólnej demonstracji nie ma miejsca dla KPP,KMP,Postępowej Młodzieży Polski.Nawet ortodoksi trockistowscy ze SGP potrafili iść na wspólnej 1 majowej demonstracji, niestety anarchiści to najgorsi sekciarze.

Czyli znów będą 2 a nawet 3 słabiutkie dema lewicy antykapitalistycznej, bo instynkt samozachowawczy nie zadziałał.

11 listopada skrajna prawica,fundamentaliści katoliccy, neoliberalni,neokonserwatywni ultrasi,solidaryści szli razem.

My znów 1 maja pójdziemy osobno bo anarchiści nie pójdą z marksistami, bo lewica wolnościowa to tylko pod czerwono-czarnym sztandarem, bo ZSP pójdzie pod czarno-czerwonym ponieważ czerwono-czarny pachnie im komunistyczną infiltracją, a czerwony sztandar to autorytaryzm itd itp.

Na 11 listopada (nawet pod hasłem uczczenia 7 listopada) będzie podobnie, i znów Krypol i tęczowi będą nadawać ton bo prawdziwym,ortodoksyjnym anarchistom nie przeszkodzi stanie obok celebrytów z tęczową flagą lub biało-czerwoną,za to czerwień jest nie do przyjęcia.

autor: polak17, data nadania: 2012-02-19 11:40:11, suma postów tego autora: 1323

Krzysztof .....

SLD na lewica.pl jest na cenzurowanym .....
trochę na własną prośbę np. ..... za stracone lewicowe szanse a także Afganistan, Irak i romans z BCC :).

jacekx marksista

Ps. Krzysztof zerknij na forum sld.org.pl tam wcale nie jest dużo lepiej :)

autor: jacekx, data nadania: 2012-02-19 19:01:58, suma postów tego autora: 3088

Większość czytelników lewica.pl i tak głosowała na Palikota

I będzie głosować, bo jest skuteczny i np. w głosowaniach budżetowych forsował lewicowe poprawki. A co do emerytur wyraźnie powiedział: poprze wydłużenie pod warunkiem skutecznej walki z bezrobociem. Wiadomo, że takowej nie będzie, więc wydłuzenia NIE POPRZE.
Co lewicowemu wyborcy po sekciarskich grupkach żrących się tylko wzajemnie? G...o! A więc póki co TYLKO PALIKOT

autor: Juzek, data nadania: 2012-02-20 15:38:08, suma postów tego autora: 49

TYLKO PALIKOT?

chyba dla naiwniaczków.

autor: o. Tempora O'Mores, data nadania: 2012-02-20 18:52:16, suma postów tego autora: 327

nie głosowałem na Palikota i nie zagłosuje

W następnych wyborach nadal będę prowadził antywyborczą kampanię. Uznaje już tylko jeden cel na początek - delegitymizacje wĺadzy i obalenie tego nic nie wartego porządku konstytucyjnego z fałszywą demokracją na czele. W palikocie podoba mi się tylko antyklerykalizm. Niech o tym mówi, nawet jeśli chce tylko coś na tym ugrać to zmienia się dyskurs i to jest pożyteczne... Ale to za mało by dostać mój głos. W sprawie emerytur palikot sobie u mnie mocno nagrabił. Coraz bardziej widać że liczy tylko nsa to by zastąpić Pawlaka u boku Tuska... A sprawa emerytur może być dobra okazja...bo Psl ma zagwostke, z która nie wiem czy sobie poradzi.

autor: sierp_i_młot, data nadania: 2012-02-21 04:57:54, suma postów tego autora: 6205

Czyli 1 maja się nie odbędzie

Wreszcie udało sie farbowańcom zniszczyc to świeto.

autor: red spider 666, data nadania: 2012-02-24 20:16:06, suma postów tego autora: 1549

Juzek ......

Juzek Palikot czy klon ...... neoliberalny :) ?

jacekx marksista

Ps. FALSE ===> Palikot noeliberalny = Lewica
TRUE ===> kumpel Donalda or fan Donalda

autor: jacekx, data nadania: 2012-03-02 08:50:08, suma postów tego autora: 3088

Dodaj komentarz